Postat 25 April 2009 - 08:45 PM
hmmmm
Ce asteptati de la prietenii sau prietenele voastre ? (de Paula_40)
Nu astept nimic de la ei si ele, vreau doar incredere, sinceritate si intelegere
Postat 26 April 2009 - 12:22 AM
de ce intreb?
pentru ca sa am un raspuns, sa stiu cum ganditi, sa va cunosc intrun fel, sa invat de la voi, puteti sa intrebati si voi,la randul vostru, nu va suparati, eu o sa mai intreb inca, si astept si intrebari si raspunsur!
pana cad doar diancik mai mult mi-a raspuns, si astept si de la ea intrebare???![]()
de ce suferinta le stie pe toate? ( alta)
Postat 26 April 2009 - 08:12 AM
de ce suferinta le stie pe toate?
oare exista oameni care nu sufera? care nu simt aceasta durere?
suferinta stie pe toate...trece prin viata cu noi, si noi trecem cu ea si ea ne ajuta sa crestem sa pasim sa schimbam, stim ca asa cum a fost nu va mai fi, ca ceva s-a schimbat sau trebuie schimbat, fie ca ne convine sau nu, si asta e cu noi...pentru ca ne lipseste cineva, pentru ca am ratat, pentru ca soarta ni se impotriveste, pentru ca intotdeauna vrem mai mult decat putem avea sau pentru ca purtam in noi peceta pacatului.
Postat 26 April 2009 - 12:09 PM
CE NE DOARE CEL MAI TARE SUFERNTA IUBIRII SAU SUFERINTA DIN IUBIRE?![]()
Exista in viatza atat de multe chestii marunte,sau nu,care ne ranesc atat de tare incat avem impresia ca nu ne vom reveni niciodata.
Asa si este!Cu fiecare moment critic,viatza ni se schimba,nu mai putem fi aceeasi pesoana,ceva se rupe si dispare,si ramanem cu un gol imens.
La un moment dat ne obisnuim cu durerea,ajunge sa faca parte din viatza noastra:).
De multe ori propriile noastre actziuni ne provoaca durerea si chiar daca suntem constientzi de faptul ca suferim din vina noastra,nu ne putem opri,reusind sa ne ranim sufletul.Riscam mult,caci ranile pot sa nu se cicatrizeze niciodata dar tot nu ne oprim..
Doare o palma pe care poate o primim,dar se uita!Doare o vorba negandita si spusa intr-un moment nefavorabil,doare foarte tare,dar la un moment dat o "inchidem" in "sertarelul cu amintiri" al sufletului nostru,si mergem mai departe!
Dar cat de tare doare iubirea?:)
Unii vor spune ca iubirea nu doare,caci prin definitzie,atunci cand iubesti,nu mai conteaza nimic,traiesti clipa plina de fericire.Asa o fi?
Altzii ar spune si sustzin ideea conform careia,iubirea doare atunci cand nu este impartasita.De acord!!! Atunci cand iubim,dar sentimentele nu ne sunt impartasite,trebuie sa luptam,sa aratam ca meritam sa fim iubitzi , sa luptam pana in momentul in care simtzim ca am facut tot posibilul,dar sa nu uitam sa ne oprim,daca nu vedem rezultate (pozitive sau negative).Daca vom continua,vom cadea in extrema,trebuie sa stim cand sa renuntzam.
Mai exista momente cand iubirea doare?Parca aud: “NU!” Eu zic “DA!”
Iubirea doare si atunci cand intervine ceva in calea iubirii,chiar daca ambii parteneri se iubesc ENORM! In acele momente nu stii ce e mai bine pentru relatzia care pana nu demult era parca o poveste!
Doare,doare,doare si suferi pana iei o decizie,si dupa ce ai decis,mult timp suferi atunci cand itzi amintesti ce a fostsi nu mai poate fi!
Astea sunt doar doua situatzii,insa mai sunt multe cazuri in care cel mai nobil sentiment,poate aduce lacrimi in ochii unui om..
Suferinta ne face mai puternici! Daca nu am suferi,am fi inumani!
Daca ne-am feri de suferintza,ne-am feri din calea iubirii,ne-am feri sa iubim!
Suferim pentru ca avem inima,si tot pentru ca avem inima,suntem buni!:)
Postat 26 April 2009 - 02:11 PM
De ce suferinta le stie pe toate ? ![]()
![]()
Nu esti iubita de cel care iubesti.
Nu ai intrat la studii.
Esti lipsit de prieteni .
Ti-ai pierdut aproapele .
Vezi cum copilul tau se sfirseste .
Doamne, cita suferinta ! si asta nu e toata inca, Doamne ! Unde incape atata in sufletul unui om ? ![]()
Simt cum isi ifinge ghearele.
Cit e de cruda … si cit de bine ii reuseste sa patrunda in fiecare din sentimentele mundane. Am incercat s-o acuz prin judecata, dar avocatul ei “adevarul” s-a revoltat rau si mi-a spus ferm : Viata e fericire si suferinta, dragoste si ura, lacrimi si zimbete. Fericirea o gasesti prin suferinta, ura – la un pas de dragoste, zimbetul – dupa lacrimile ce ti s-au prelins pe fata ... Am cunoscut multi ca tine care invinuiau “suferinta” si poti fi sigura ca acum s-au convins complet ca prin ea inveti tot. Prin ea s-a cunoscut viata…, chiar daca in paralel si moartea. Prin ea s-au ridicat multi dintre cei care acum sunt cunoscuti in toata lumea.
Fa concluzii si tine minte : Pentru a a junge pe cimpul de lupta cu tendinta capatarii fericirii va trebui sa treci de lupta corp la corp cu suferinta , doar ea iti va da forta in a trai, caci ea le stie pe toate !![]()
Postat 26 April 2009 - 03:36 PM
i-an sa scriu si eu un raspuns
, frumos sa scris mai sus si florina si nely, diancik, va citesc!!!!!!!
bravo!!!!! si invat inca!![]()
dragostea e un sentiment pur,e totul si nimic, care uneori ne inata spre stele, culmi inalte..poate fi si o pasiune trecatoate, in care un moment, visele devin reale, si simti ca nimeni si nimic nu-ti poate sta in cale, dragostea e si suferinta, cum fara ea?
dragostea este acea senzatie despre care s-ar putea scrie mii de ani in fiecare clipa, si nici atunci nu sa-r spune tot ..
deci, e frumos sa iubesti?
Postat 27 April 2009 - 07:07 AM
buna intrebare cu adevarul...si cat dureaza? totusi cred depinde de om, de crezul lui fata de lucrurile ce il inconjoara, de oameni cu care traieste zi de zi, de persoanele dragi
de felul cum primeste si cum paseste prin viata si multe altele, dar.. in mare masura depinde nu mai departe de el insusi cum el primeste acest adevar.
Locul ce in mintea noastra ii revine "adevarului" e mereu vacant. Important este insa ca exista in mintea noastra un asemenea "loc". Locotenenta o detin ganduri ce nu intruchipeaza adevarul.L.Blaga ![]()
Postat 27 April 2009 - 03:58 PM
De ce iese fum? simplu...a fost un foc.
Nici fumul fara foc nu poate fi si nici focul fara fum.
de fapt, cred ca orice actiune care o facem in viata de toate zilele incepe cu un foc...si iar am sa ma opresc aici ca totul depinde de om..exemplu dragostea...e frumoasa, minunata, cu ea traiesti atatea sentimente calde si placute, de parca nu se compara nimic cu focul tau ce il simti...si la un moment dat simti ca ceva nu e asa..ca ceva s-a schimbat..de parca se stinge ceva, atunci cred vine fumul..te doare si suferi, si...si nu numai tu suferi ci o lume intreaga din jurul tau se imbata cu acest fum..
hai sa i-au cearta, aici la fel poti sa te aprinzi de unde nu te astepti..si iar e un foc, si doar dupa ceva timp te poti calma si intelegi sensul acesteia si atunci iar fum..
sa zicem si o tigara...prima i-a foc si dupa aia face si fum.
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla