Salt la continut

Va scapa fotbalul romanesc de Gigi Becali?

- - - - -

10 replies to this topic

mitzymeu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 275 Postari:

sincer i-mi doresc MULT pentru  ca ----------------------------------------

---------------------------------------- doamne cite motive sint

crisulet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 777 Postari:
fodbalul  asta este unul din cele mai placute sporturi dupa parerea mea ...si imi place sa si ma joc chiar daca sunt fata ce are ...

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:

Cu greu mai poate scapa fotbalul de Jiji Bheee kha liii 

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Hai... fiti seriosi ! cum sa scape fotbalul de ''nea Jiji''? ...  nu vedeti ? ''NEA JIJI ''   e fotbalul romanesc ... parerea mea de amatoare : in veci nu va scapa.

miki

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 354 Postari:
Sincer mie mie se pare o persoana tare ciudata: incearca sa monopolizeze sa zicem o situatie dar totodata vrea sa para modest... Nu stiu daca o sa se lase vreodata de "fotbal" ganditi-va cat a investit... ar fi aiurea sa renunte asa de usor...
Chiar daca are si partile lui rele, are si parti bune: cati bani a donat atat oamenilor saraci cat si bisericilor, oamenilor bolnavi... Sunt aproape sigura ca veti spune ca a facut asta pentru publicitatea lui, chiar si asa, banii aia au ajuns la niste oameni suparati sau amarati... deci chiar si prin grandomanie se pot face lucruri bune. Nu sunt fanul lui: ii vad atat partile rele cat si partile bune... Pe de alta parte... mai exista enorm de multi oameni bogati la noi in tara care nu au donat nici macar un banut...

nemraczuma

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2333 Postari:
Nu cred ca scapam de el,dar sa-i tinem pumnii lui Poli deseara

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
dece ar trebui sa scapam de Gigi Becali?....Are bani si poate ajuta fotbalul...
   Eu nu ma prea pricep...dar cred ca are si multe calitati Gigi Becali...

adrian pop

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1455 Postari:
de ce sa scape fotbalul romanesc de unul ca becali care da bani in fotbal ,si are de unde de pe oitele lui ..acum face si el cum stie cu 4 clase active ..iar restul la fara frecventa ...este pe primul loc la top miliardari tara ,,,este atunci il lasam asa cum este si el ...nu uitati a ajutat si populatia cand a fost nevoie....

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Ai dreptate Adrian Pop.....ce avem noi cu Gigi Becali...? Fotbalul fomanesc nu va scapa de Gigi Becali...decat in momentul in care va vinde echipa...ceeace eu nu prea cred...cu toate ca nu sunt o "microbista"inraita.....Si chiar daca vi se pare ca este prea "simplu"...ca om...totusi este un OM...care in comparatie cu multi altii...crede in Dumnezeu.Daca crede...Dumnezeu il va ajuta....!

monika_monika

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3559 Postari:
Bravo Paula, ai mare dreptate.

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Oare fotbalul romanesc...chiar vrea sa scape de Gigi Becali?    

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila