Salt la continut

dorinte pentru 2009

- - - - -

76 replies to this topic

reli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1134 Postari:
Inainte de a trece pragul noului an sa ne punem --dorinte--si sa se inplineasca.Doamne ajuta!   EU DORESC:sa fiu sanatoasa,sa am de lucru,sa calatoresc mult

Rut

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 152 Postari:

Sa ti se implineasca!

Un an fericit tuturor!

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

sanatate sı puıutuluı sı mıe sı tuturor

sarbatorı ferıcıte

reli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1134 Postari:
 o colega de a mea si-a dorit ff mult o masina,,,si-a lipit o poza pe frigider sa o poata vedea cit mai des. Dorinta s-a indeplinit,dar mai mult...langa masina era si un copil in poza , asa ca in acel an a facut si un bebelus.    adevarat este ca dorintele devin realitate daca vrem cu adevarat

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
sa fim mai buni, mai multumitori si smeriti...sa ne iubim unii e altii cu o dragoste frateasca

nely15

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1504 Postari:

si eu am o dorinta, desi cand ma gandesc ,sunt asa multe....si parca marunte dar  toate importante, uf! dar cea mai importanta cred ar fie pt anul 2009 si inca multi ani inainte sa fim cu totii sanatosei, parinti copii, toti cei dragi... si cred daca este sanatate  vin si  dorintele implinite.   

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9063 Postari:
Si eu la fel imi doresc pentru 2009 SANATATE mie, familiei mele, colegilor, cunoscutilor si voua cei de aici  ... Celelalte dorinte sunt mai mici si le voi realiza una cate una in limita posibilitatilor.

crisulet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 777 Postari:
dorinte cuvant greu...pt mine singura dorinta sa fiu fericita langa persoana pe care o iubesc...restul se rezolva treptat

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9063 Postari:
Sa fi fericita crisulet langa iubitul tau 

nely15

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1504 Postari:
toate bune ! si dorinte implinite

OPTIMISTA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 348 Postari:
.....sa am sanatate ,putere sa lupt cu ce-mi va oferi noul an ,copiii sa-i vad numai fericiti si in rest ce-o vrea Domnul!Din suflet va doresc sa fiti fericiti alaturi de cei dragi ca atunci aveti de toate!

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
bleahhhhhhhh ma simt ca Ilie Moromete sunt intr-o stare in care nu ma mai mira nimic si nici nu ma intristeaza  si nici nu ma bucura, un singur gand ma urmareste terminarea facultatii sunt in ultimu an si sper sa termin si sa iau si liceenta

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
...sa fiti inconjurati doar de bucurii...

crisulet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 777 Postari:
multumesc...si voi sa avetii parte de tot ce va doriti in anul care a inceput

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9063 Postari:
cristi.m...ai sa termini tu cumva cu bine si ai sa iei si licenta, ca doar nu te inceci acum ca tiganul la mal  ...si poate mai faci si master 

reli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1134 Postari:
FIECARE ZI ESTE O BINECUVINTARE,SA NE BUCURAM SI SA NE DORIM CIT MAI MULTE SI MAI BUNE

miki

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 354 Postari:
Mai mult decat orice imi doresc sanatate pentru toti cei din jurul meu, pentru toata lumea, deoarece anul trecut am trecut printr-o intamplare trista ce m-a facut sa inteleg ca sanatatea este mai importatnta decat multe alte lucruri! Si mai imi doresc un bebe care sunt sigura ca va veni numai ca ma incearca diferite trairi:teama, frica (daca nu o fi acelasi lucru) dar cred ca e ceva normal, ca toate femeile au trecut prin asemenea trairi!

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
sanatate mıe sı puıuluı celor dın jur

ibinet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4367 Postari:
IN 2009 DORESC SANATATE SI MULTI PRIETENI