Salt la continut

Cum putem sa devenim multumitoare....

- - - - -

29 replies to this topic

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
Cred ca majoritatea femeilor doresc la un anumit punct sa fie multumitoare...eu chiar imi doresc foarte mult acest lucru...as vrea sa fiu multumita oricand...sa nu ma mai plang in legatura cu aproape orice, si sa imi doresc tot mai multe lucruri...vreau sa fiu multumita de cum sunt, si ceea ce sunt...de aceea m-am gandit sa deschid acest topic si sa ne ajutam una pe alta in legatura cu acest lucru...ce spuneti???

intre timp pun si o meditatie pe care vreau sa ajung sa o respect!

Niciodata sa nu te ingadui sa te plangi de ceva...nici chiar de vremea de afara..
Niciodata sa nu te imaginezi in vre-o alta imprejurare sau loc
Niciodata sa nu-ti compari soarta cu a altuia
Niciodata sa nu-ti doresti ca ceva sa fi fost altfel
Niciodata sa nu te ingandureze  ziua de maine, aminteste-ti ca ea apartine lui Dumnezeu nu tie!!

Donna

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 513 Postari:
Eu imi doresc sa ma multumesc numai pe mine...pare egoist..dar va las pe voi sa fiti multumitoare....ce-ar fi daca m-ar multumi si pe mine altii...ce atat sa-i multumesc doar eu

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
ideea era...cum sa devenim noi multumitoare...nu cum sa multumim pe altii...

nu vad prea mare interes pentru acest subiect... 

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Draga mea,ce ai scris tu aici atinge perfectiunea...  n-o sa respectam niciodata cele scrise de tine... nu ca nu ne-am dorii... la urma urmei suntem oameni (adica pacatosi...)Da.tot timpul ne vom plange de neajunsuri,de oamenii din jur... tot timpul ne vom face grija pentru ziua de maine,chiar daca o incepem cu gandul la Dumnezeu...Important e sa fim multumite cu ce ne ofera Tatal Ceresc  si sa-i multumimpentru tot... E frumos sa-ti doresti o lume mai buna... e imposibil sa o schimbi...

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
ba e posibil ricutza...stii am ajuns la o concluzie...daca ai o tinta s-ar putea sa dai pe langa...dar totusi dai pe langa...dar daca nu ai nici una...atunci nu ai cum sa dai nici macar pe langa...nu e perfectiune..nu avem cum sa ajunge, la perfectiune..dar ne putem stradui sa dam pe langa ea....

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
eu sunt multumita cu ce am,desi nu am foarte mult ma bucur ca am sanatate am un copil minunat si nu in ultimul rand am un sot care ma iubeste si pentru care sunt totul...cred ca daca ai toate astea nu mai ai nevoie de nimic in viata..uneori lucrurile mici valoreaza mai mult decat toate bogatiile din lume

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
ai dreptate IUTI...  fericirile marunte iti sporeste marea fericire si in acelasi timp implinire...oare ce pote sa fie mai frumos ? nimic nu se compara cu familia ta iubita...  
Cand esti tanara ai multe vise,multe aspiratii...   iti doresti ...nu toate ti se implinesc...asta nu inseamna ca ai esuat, doar ca nu ai respectat niste reguli...daca ai teama de Dumnezeu si respect de sine,atunci primesti totul cu masura ,in asa fel sa nu te plangi ca nu-ti este suficient,dar nici sa o iei razna de prea mult...

Rut

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 152 Postari:
Eu zic ca doar comparandu-ne cu altii, atunci cand credem ca ne merge rau sau avem un necaz, putem sa ne dam seama ca oful nostru e nimic pe langa cel al altora, si atunci nu vom mai vocifera, ci ne multumim cu ce ne-a dat soarta.

Donna

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 513 Postari:
oamenii sunt facuti in asa fel incat niciodata nu vor fi pe deplin multumiti...intotdeauna vrem mai mult..si luptam pt asta...si cateodata luptam sa ne depasim chiar propia persoana..si atunci intri intr-un aprig razboi cu tine insuti...ramane de vazut cine castiga

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Asta se intampla draga Donna daca nu-ti cunosti valorile... vei cauta tot timpul ceva... nimic nu te va multumi... pentru ca nu stii ce cauti... fati ordine in ganduri..mai apoi, in viata... ia ce e mai bun din viata... si mai cu seama asculta sfaturile celor apropiati tie... ( imi pasa de tine,nu vreau sa te vad cat de mult suferi... imi esti draga... nu te supara pe mine... Te rog !)

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
multumıta de putınul ce ıl am....nu vreu nımıc decıt sanatate ...

madymadalina

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 163 Postari:
sa ne bucuram din plin de ceea ce AVEM  si sa nu plingem dupa ceea ce nu avem sau am pierdut ,poate ni se mai usureaza viata

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
trebuıe sa fım multumıtı de cum suntem de ce avemde tot...doar asa vom fı ferıcıtı

Donna

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 513 Postari:
De la inceput topicul asta m-a facut sa zambesc

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
ce anume

Donna

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 513 Postari:
Pai Aylin...asta e o intrebare imposibila..Cum as putea sa devin multumitoare...eu ..care sunt vesnic nemultumita

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
cam greu la tıne....dar cıt de putın tot ar trebuıe sa fıı multumıta de tıne

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Donna ...poti sa zambesti... iti face bine... citeste totusi ce se scrie aici,,,

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9063 Postari:
hmm...sa devin multumitoare  ...ma multumesc cu ce am azi...dar maine vreau alceva, vreau mai mult si tot mai mult...

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
nemultumıtuluı ı se ıa totul

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila