Salt la continut

Caut un sprijin (fie el si moral)

- - - - -

89 replies to this topic

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

Nu inteleg de ce unii copii care sunt adoptati sunt lasati sa se descurce in viata singuri si li se da impresia ca viata e fumoasa,ca au parinti langa ei,dar sufleteste sunt raniti si abandonati.

Voi ce ziceti?

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
ce sa zıc....ımı ınchıpuı prın ce trec sı cum sunt moral dezamagıtı....e foarte greu fara parıntı

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Eu sunt unul dintre cazuri Aylin si uneori simt ca innebunesc din cauza minciuilor pe care le-am crezut ani in sir.

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
sıncer ımı pare raudar spuneaı ca curınd veı afla adevarul,,,asa ca aı rabdare....ın sfırsıt veı fı sı tu ferıcıta lınga parıntıı taısıncer ma bucur pentru tınerabdare sı putere ıtı urez

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

Multumesc scumpa mea.

Vreau sa ajut si alti oameni care sunt ca mine si chiar cunosc anumite cazuri,am ajutat la reintregirile familiilor.E ceva ce nu va pot descrie in cuvinte,sunt niste emotii puternice pe care le traiesc atunci cand reusesc sa gasesc familia cuiva ;parca am aripi si zbor,plang de bucuie pentu ca stiu cat de greu este pentru acei oameni ..

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
te ıneteleg draga mea...ce rau ımı pare

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Poate ma voi gandi sa va scriu ceva despre viata mea si chiar o s-o fac dar mi-am pierdut curajul.............daca ai fi intrat intr-o noapte ai fi gasit pe acest  topic chiar poestea mea dar am sters si am recreat topicul de teama ca voi fi vazuta cu alti ochi.............nu mi-e rusine de mine Aylin si ma bucur mult ca ma intelegi,copii care provin din casele de copii sunt mereu terorizati si parasiti pe tot parcursul vietii..........revin........daca voi scrie despre viata mea o sa intelegi durerea care se sta ascunsa in fiinta mea...........unii fac rau din placere sadica,altii sunt nevoiti sa lupte ca sa stinga acel rau.

Donna

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 513 Postari:
Elena..cum ai reusit sa strangi atatea necazuri in cei cativa ani pe care ii ai...dupa cate citesc se pare ca ai cam trecut prin tot ce se putea trece...imi pare rau ...uneori viatza e prea aspra cu unii oameni..se spune ca Dumnezeu da fiecaruia atat cat poate duce..se pare ca la tine a cam intrecut masura...Ai copilas,sunt convinsa ca o vei feri de toate cele rele..prin ea poti sa-ti recapeti increderea in fortele tale...esti puternica,eu cred ca pana acum eram lut de mult timp,daca  as fi trecut prin ce ai trecut tu...as vrea sa fiu puternica ..asa ca tine...ai grija!!te pup

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Multumesc mult Dona pentru cuvintele frumoase si pentu incurajari.O sa scriu pana la urma franturi din viata mea si atunci sper sa fie o lectie de viata pentru toate mamele care adopta si pentru fetele care nu vor sa fie cuminti.Eu am fost cuminte dar tot am trait ce nu trebuia sa traiesc niciodata.

Karmik

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 98 Postari:
Pune tot pe hartie Ella si da drumul mesajelor,nu te mai inchide in tine ca nu faci bine,nu esti singura,ai un prieten adevarat chiar in asternut .......ma refer la sotul tau care te adora,te iubeste si va face tot posibilul sa fi iubita,si te va apara.Scrie ca asa te vindeci macar pe sfert si socul durerii va fi mai usor de suportat.Nu stiu prin ce-ai trecut dar intuiesc oarecum despre ce este vorba..........abuzuri sexuale?Iarta-ma Ella daca te supar cu ceva.

Margaritar

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 62 Postari:
Scrie Ella si vei gasi mai usor un ras[puns,un ajutor,crede-ma ca eu una nu stiu cum sa te ajut daca nu stiu ce te framanta.De ce esti nefericta Ella?De ce plangi asa de mult?Ce e cu tine? Te stiu fire optimista,deschisa,dar de la un timp parca esti alta.

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
nu am nimic stai liistita,ma descurc eu,multumesc de grija

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
nu trebuıe sa-tı fıe rusıne de tıne...sı mındra ...ca aı reusıt sa trecı prın atıtea greutatı...ımı pare sıncer rau...sı stıu cum sunt tratatı copıı la case de copıı..e foarte greu....dar estı o fıre puternıca sı veı reusı sa trecı peste toate asta o stıu...succese draga mea.

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
multumesc mult Aylin

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
cu placere...te ajut cu ce pot spune-mı doar.

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Sunt nefericita la superlativ...............traiesc un cosmar si nu eusesc sa ma trezesc................sunt insa luptatoare si ma voi rupe definitiv de ce ma inconjoara acum,desi mi se rupe sufletul.................mi-e cumplit de greu................

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
draga mea suntem cu tıne..fıı tare sı nu-tı pıerde speranta

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
lupt