Ca sa evitam "preluarea" abuziva sau chiar furtul din baza de date a felicitarilor de pe site, va rugam insistent URCATI NUMAI FELICITARI SEMNATE DUPA FORMULA: : "Nume - Prenume sau nickname-ul de aici de pe site apoi e-Felicitari.Net - yyy.RO - Felicitari din suflet"
Va Multumim.
Exemplu felicitarile urcate de elena_staicu
28 replies to this topic
Postat 04 June 2008 - 10:54 PM
1- nica_15_ver: nimeni nu te obliga sa faci nimic, deci nu iti inteleg atitudinea
2- De ce trebuie semnate felicitarile cu numele vostru( sau nickname) si cu adresa site-ului?- pt ca asa cum voi munciti la ele si noi muncim f mult ca sa intretinem site-ul si servere functionale si f multe aspecte care cu ochiul liber nu se vad dar va asigur ca exista si costa f mult atata pe latura pecuniara cat si pe linia de timp petrecut cu administrarea tehnica.
3- o felicitare daca este semnata dupa formula de mai sus atat cu numele creatorului cat si cu adresa site-ului care face posibila vizualizarea ei, poate fi preluata apoi de oricate site-uri isi maniesta interesul in acest sens , dar de abia dupa ce sunt semnate,
Cum ar fi ca felicitarile ,pe care voi le creati iar noi intretinem platforma care face posibile toate functiile inglobate in ea pt vizualizare trimitere si inca 1 mil de functii, sa fie preluate sau chiar furate de alte site-uri si sa le semneze ei cu adresa lor insusindu-si astfel atat munca voatsra cat si a noastra?
Sperand ca acum am clarificat acest aspect f important,
daca mai aveti intrebari nu ezitati sa le scrieti aici
numai bine
2- De ce trebuie semnate felicitarile cu numele vostru( sau nickname) si cu adresa site-ului?- pt ca asa cum voi munciti la ele si noi muncim f mult ca sa intretinem site-ul si servere functionale si f multe aspecte care cu ochiul liber nu se vad dar va asigur ca exista si costa f mult atata pe latura pecuniara cat si pe linia de timp petrecut cu administrarea tehnica.
3- o felicitare daca este semnata dupa formula de mai sus atat cu numele creatorului cat si cu adresa site-ului care face posibila vizualizarea ei, poate fi preluata apoi de oricate site-uri isi maniesta interesul in acest sens , dar de abia dupa ce sunt semnate,
Cum ar fi ca felicitarile ,pe care voi le creati iar noi intretinem platforma care face posibile toate functiile inglobate in ea pt vizualizare trimitere si inca 1 mil de functii, sa fie preluate sau chiar furate de alte site-uri si sa le semneze ei cu adresa lor insusindu-si astfel atat munca voatsra cat si a noastra?
Sperand ca acum am clarificat acest aspect f important,
daca mai aveti intrebari nu ezitati sa le scrieti aici
numai bine
Postat 15 June 2008 - 01:52 AM
A semna creatiile inseamna a tine cont de tine,de ceea ce lucrezi.Dreptul de autor se afirma semnand aceste felicitari.Daca nu le semnati,dati falsa impresie ca voi le-ati preluat de pe un alt site si le-ati adaugat aici.Asadar semnati-va dragilor atunci cand creati felicitarile asa cum fac si eu.Pupicei.
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla