Salt la continut

Nu mai urcati felicitari nesemnate!

- - - - -

28 replies to this topic

Murphy

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
Ca sa evitam "preluarea" abuziva sau chiar furtul din baza de date a felicitarilor  de pe site,  va rugam insistent URCATI NUMAI FELICITARI SEMNATE DUPA FORMULA:  :  "Nume - Prenume  sau nickname-ul de aici de pe site apoi e-Felicitari.Net - yyy.RO - Felicitari din suflet"
Va Multumim.

Exemplu felicitarile urcate de  elena_staicu

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
bıne...multumım pentru avertızare

Murphy

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
nu este o avertizare ci o rugaminte, cu toate astea vad in continuare felicitari nesemnate

nely15

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1504 Postari:

pe viitor facem si asta  

Catya

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 45 Postari:
felicitarile mele sunt semnate...atat doar ca nu am scris site-ul ...daca scriu si asta inseamna ca nu mai pot posta pe alte site-uri nu?

Murphy

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
1- nica_15_ver: nimeni nu te obliga sa faci nimic, deci nu iti inteleg atitudinea

2- De ce trebuie semnate felicitarile cu numele vostru( sau nickname) si cu adresa site-ului?- pt ca asa cum voi munciti la ele si noi muncim f mult ca sa intretinem site-ul si servere functionale si f multe aspecte care cu ochiul liber nu se vad dar va asigur ca exista si costa f mult atata pe latura pecuniara cat si pe linia de timp petrecut cu administrarea tehnica.
3- o felicitare daca este semnata dupa formula de mai sus atat cu numele creatorului cat si cu adresa site-ului care face posibila vizualizarea ei, poate fi preluata apoi de oricate site-uri isi maniesta interesul in acest sens , dar de abia dupa ce sunt semnate,
Cum ar fi ca felicitarile ,pe care voi le creati iar noi intretinem platforma care face posibile toate functiile inglobate in ea pt vizualizare trimitere si inca 1 mil de functii, sa fie preluate sau chiar furate de alte site-uri si sa le semneze ei cu adresa lor insusindu-si astfel atat munca voatsra cat si a noastra?
Sperand ca acum am clarificat acest aspect f important,

daca mai aveti intrebari nu ezitati sa le scrieti aici
numai bine

nely15

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1504 Postari:

nu am nimic impotriva, deacord cu tine..nu am crezut ca mai si tre sa si  o semnez, daca sincer imi pare rau ca nu am facut-o...

ma corectez

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
e mare pacat ca unele felicitari sunt nesemnate...este munca voastra si meritati tot respectul

Murphy

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
nu face nimic,
 te rog editeaza-le  si semneaza-le ,

va salut

Citat nica_15_ver:

nu am nimic impotriva, deacord cu tine..nu am crezut ca mai si tre sa si o semnez, daca sincer imi pare rau ca nu am facut-o...

ma corectez

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
multumesc pentru sfat

nely15

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1504 Postari:
de ce asa??????????????????? de ce a disparut felicarea mea ?
am incarcat-o de 2 ori?
am facut o mica greseala si m-am corectat...si parca am si semnat-o

nely15

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1504 Postari:
acum toate au disparut
nu mai inteleg... de ce asa?
imi pare rau

Murphy

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
Salutare,
noi nu le-am sters, daca o faceam te anuntam
o sa facem verificarile de rigoare
sper ca tu le mai ai in calculator salvate , incearca sa le urci din nou ( semnate)
Cand  aflam ce s-a intamplat cu ele te anuntam
sorry  erau felicitari superbe

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
draga mea,imi pare rau ce s-a intamplat.....speram sa se rezolve aceasta problema.....creatiile tale chiar sunt minunate

Murphy

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
am verificat, felicitarile nu le-am sters noi iar   daca nici tu nu le-ai sters( accidental) insemna ca s-a logat cineva in contul tau si le-a sters, te rugam sa iti schimbi parola

Murphy

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
mmda si se pare ca ele nu au disparut nicaieri, la mine apar felicitarile tale( nesemnate)

am mai facut si atatea verificari

Citat nica_15_ver: acum toate au disparut
nu mai inteleg... de ce asa?
imi pare rau

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
A semna creatiile inseamna a tine cont de tine,de ceea ce lucrezi.Dreptul de autor se afirma semnand aceste felicitari.Daca nu le semnati,dati falsa impresie ca voi le-ati preluat de pe un alt site si le-ati adaugat aici.Asadar semnati-va dragilor atunci cand creati felicitarile asa cum fac si eu.Pupicei.

Murphy

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
corect elena, asta spuneam si eu, faza cu felicitarile alea este ca ele nu au fost sterse, dar nici un raspuns nu am primit d ela cea care a reclamat disparitia lor

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Inseamna ca cea care a reclamat a aflat ce s-a intamplat cu ele.Daca exista sentimentul de corectitudine atunci cu siguranta cei si cele care creeaza felicitari le vor semna.

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
E destul de complcat sa realizezi o felicitare...   oare ce e asa greu sa o si semnezi????   s-au facut atate apeluri  sa se semneze creatiile...chiar nu pricep ....DE CE NU SEMNATI ????

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila