27 replies to this topic
Postat 18 April 2008 - 07:41 PM
un subiect considerat tabu de multe persoane feminine .....multe mamici isi doresc sa nasca prin cezariana pentru a scapa de durerile nasteri....pe cind alte mamici spun ca o nastere naturala are mai multe benifici....te refaci fizic mai repede chiar daca travaliul dureaza mai mult.....multe s-ar putea spune despre acest subiect....daca nu-i cu suparare astept pareri de la mamici sau viitoare mamici....care e metoda mai buna avind in vedere....complicatiile ce apar....e un subiect de discutie pe care am vrut s-al propun de mult....
Postat 18 April 2008 - 08:13 PM
cumnata mea si-ar fi dorit sa nasca normal,dar datorita faptului ca are placenta prea jos,nu se va putea.Eu am avut si am probleme cu o rana pe col,si mi-a zis doctorul ca atunci cand voi ramane insarcinata sunt slabe sanse sa nasc c normal....
stiu de la multe mamici ca cel mai bine este sa nasti normal,dar...ssta e
Postat 19 April 2008 - 09:24 AM
Eu sunt mamica de 2 ani si am avut probleme cu nasterea normala.Nu m-au lasat sa dau viata cum e firesc deoarece am probleme cu astmul care e in forma persistent-severa si alergica.Riscam sa decedez eu sau copilul ori ambele.Asa ca s-a recurs la cezariana.Nu e grozav pentru ca trebuie sa ma feresc de multe lucruri dar sunt fericita pentru ca am o fetita minunata.
Postat 19 April 2008 - 06:03 PM
la fiul cel mare,m-am chinuit 19 ore sa-l nasc.....nastere normala.atat de mult m-am chinuit,incat am spus ca unul imi este suficient,sanatos sa fie...
cand am ramas insarcinata si a doua oara,m-am gandit la cezariana....am discutat cu medicul ginecolog aceasta varianata si mi-a spus urmatoarele:"daca esti sanatoasa,daca sarcina decurge normal si nu sunt complicatii,pentru ce cezariana?ai vreo operatie?stii ce inseamna una?si mai ales pentru ce?"....asa ca si gemenii,tot natural i-am nascut,dar mult mai usor
cand am ramas insarcinata si a doua oara,m-am gandit la cezariana....am discutat cu medicul ginecolog aceasta varianata si mi-a spus urmatoarele:"daca esti sanatoasa,daca sarcina decurge normal si nu sunt complicatii,pentru ce cezariana?ai vreo operatie?stii ce inseamna una?si mai ales pentru ce?"....asa ca si gemenii,tot natural i-am nascut,dar mult mai usor
Postat 19 April 2008 - 07:00 PM
am citit multe legat de acest subiect propus de mine.
...si am auzit....eu inca nu am avut copii ....ca nasterea normala este foarte dureroasa....eu imi doresc un copil pe viitor.....nu acum....dar mi frica....ma ingrozeste gindul nasterii normale pe cale naturala....dar as opta cu placere pentru cezariana...
.stiu ca nu-s eu in masura sa spun ca asa e mai bine....dar mi frica de durere....
Postat 20 April 2008 - 09:14 AM
Intradevar,nasterea normala este foarte dureroasa...este firesc,corpul sufera multe transformari intr-un timp relativ scurt...o dilatare abazinului... e o durere cuplita,ai vrea sa mori in acea clipa...Dar... scancetul celui mic,te face sa uiti intr-o clipa toata durerea,defapt chiar nu mai simti nimic,doar TU si PUIUL TAU ...atat ramane... E un sentiment unic... nu va privati de aceasta minune...E mai mult decat fericire...e implinire...
Postat 20 April 2008 - 11:27 AM
Postat 20 April 2008 - 11:19 PM
Regret sa aud asa vesti .Nu exista o tristete mai mare ca atunci cand patesti asa ceva.Ai insa un igeras care te va veghea din Cer.Curaj si mergi inainte daca vrei cu adevarat un al doilea copil.
Felicitari Aylin daca am inteles bine,esti insarcinata?Sa fi fericita mamico! Toata sanatatea din lume ti-o doresc tie si puiului pe care-l porti in pantece! ![]()
![]()
Postat 21 April 2008 - 07:51 AM
.... Aylin... tot la stadiul de ''gand'' esti ? Hai fata frumoasa...asteptam sa ne dai o veste buna cat mai curand...
V-am povestit de o familie plecata de aici in Canada,aici au incercat nenumarate medicamente si terapii tot degaba... Acum cateva zile in urma am primit un mesaj de la ei,au un minunat ingeras,sanatos si frumos... deci ... se poate ...
V-am povestit de o familie plecata de aici in Canada,aici au incercat nenumarate medicamente si terapii tot degaba... Acum cateva zile in urma am primit un mesaj de la ei,au un minunat ingeras,sanatos si frumos... deci ... se poate ...
Postat 21 April 2008 - 06:55 PM
Am o prietena care tocmai a nascut acum 2zile prin cezariana din cauza unei complicatii...acum 3ani nascuse normal si m i-a zis ca se simte mai rau acum dupa cezariana ca atunci cum s-a simtit dupa nastere normala...la cezariana am inteles ca ar fi anumite dureri dupa nastere...va spun din auzite pentru ca deocamdata n-am facut acest pas dar abia astept...atunci cand va fi momentul
Postat 21 April 2008 - 11:14 PM
Citat bianca26:
vezi ricutza...daca si-a dorit cu adevarat un copil....chiar a reusit....
aylin draga ma gindeam ca esti gravida pentru ca ziceai ca la cit esti de nervoasa....scuze...am inteles eu gresit...
paı sunt foarte nervoasa sı stau sı ma gındesc voı putea naste normal sau vor aparea sı complıcatıı
nuı nımıc
vezi ricutza...daca si-a dorit cu adevarat un copil....chiar a reusit....
aylin draga ma gindeam ca esti gravida pentru ca ziceai ca la cit esti de nervoasa....scuze...am inteles eu gresit...
paı sunt foarte nervoasa sı stau sı ma gındesc voı putea naste normal sau vor aparea sı complıcatıı
Postat 22 April 2008 - 01:14 PM
regret pentru pierderea ta,lavinia.....dar gandeste pozitiv
cea mai buna prietena a mea,ducea sarcina pana la 5-6 luni si apoi intervenea avortul spontat.....18 ani a trecut prin aceste grele incercari,iar acum,la 41 ani ,pe 14 aprilie a nascut o spendoare de fetita....nu trebuie sa ne pierdem speranta
cea mai buna prietena a mea,ducea sarcina pana la 5-6 luni si apoi intervenea avortul spontat.....18 ani a trecut prin aceste grele incercari,iar acum,la 41 ani ,pe 14 aprilie a nascut o spendoare de fetita....nu trebuie sa ne pierdem speranta
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla