Salt la continut

Stiti jocul Psiho`?

- - - - -

196 replies to this topic

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:

Care stie jocul Psiho?

Este foarte ciudat jocul ... mi-a luat in jur de 30 de minute sa ma prind despre ce este faza...  chestia este ca trebuie spus in privat... si trebuie sa alegem unul care sa ne puna intrebarii ... incercand sa afle de ce boala suferim noi ...

Chiar nu ati auzit de acest joc?

anamaria191

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4536 Postari:
nu am auzit niciodata de el...de film da,dar de joc,nu!!!sa sti ca mai facut curioasa!

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
deci e super jocul.. dar trebuie sa ne adunam odata mai multi ...  si nah jocu trebuie explicat in privat... si unul care nu stie despre el ... trebuie sa ne adreseze cat mai multe intrebari de exemplu " esti baiat... esti fata... ai paru lung... ochi ... "  ca sa isi dea seama de ce boala suferim... faza este ca noi o sa ne amuzam foarte tare...  si cel care pune intrebari o sa zica ca suntem nebuni ... si ca facem misto de el

Diancik

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 308 Postari:
 hazliu

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
INTERESANT..........MERITA INCERCAT

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Da intamplarea face sa cunosc foarte bine acest joc,dar la el va trebuie rabdare si sinceritate.Este de fapt un joc-test.Cel care pune intrebaraile trebuie sa fie explicit,intrebarile adresate sa fie cat se poate de serioase,reale si interesante.Depinde de jucatori si de cel care pune intrebarile.Il faceam si eu cu colegii iarna trecuta,cand am trecut in cel de-al doilea an de facultate (pana sa intram in prima sesiune). Este teribil de amuzant pentru ca trebuie vazuta partea hazlie a lui si nu terapeuticul lui.Aici ar fi fost grozav chatul dar daca nu-l avem putem utiliza mesajeria privata.Eu una il joc cu placere ori de cate ori am ocazia.

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Nu-l stiu ....
dar am invatat multe in viata,asa ca sigur nu va fi greu....

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
ınteresant se pare.ıl vom ınvata sı pe acesta.nu?

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
HAIDETI SA-L INCERCAM
CINE IL CUNOSTE,SA-L INCEAPA SI INCERCAM SA NU RUPEM LANTUL
VEDEM NOI CE IESE

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
...ne bagam...

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
si eu vreau sa-l joc!

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Pai Elena... cum sa facem :) trebuie sa alegem o persoana  care sa puna intrebarii... si restu persoanelor trebuie sa le explicam jocul... dar chestia este sa nu'i spuan persoanei careia ne pune intrebarile..  o sa dureze ceva timp jocul dar este foarte fain...

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
cred ca aici pe site nu o sa fie posibil,deoarece orice mesaj apare scris si nu are cum ca vreo persoana sa ramana anonima

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Toate mesajele sunt pe privat.Toate intrebarile sunt pe privat,deci nu are cum sa vada nimeni cine suntem.Daca vreti incep eu si cu Cristina.Daca doriti pun eu intrebarile si voi raspundeti.E foarte amuzant jocul si chiar trebuie sa luati ca atare tactica lui.Intrebarile vor fi cat se poate de clar si de simple .Voi sa fiti sinceri si sa participati efectiv la el.Este si interactiv.Asa ne cunoastem intre noi,ne cunoastem personalitatile .Dati un semn cand vreti sa incepem jocul.

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Din partea mea... sunt gata !

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
este sı vreo regula*cum se joaca.cıne ne explıca?

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Exista o regula simpla:fiti sinceri cand raspundeti si vedeti intotdeauna partea amuzanta a jocului!

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
ok,pai atunci sa inceapa spectacolul....sunt curioasa ce va iesi

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

Atentie ca incep jocul! O sa primiti fiecare cate o intrebare,va trebui sa raspundeti sincer si in stil mai haios decat de obicei.La final,am sa fac o descriere cat se poate de reala pe baza raspunsurilor date de voi.Va fi foarte distractiv.

Succes!

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
ınteresant...maı vreau ıntrebarı

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila