Salt la continut

Sportul Mintii - Sahul

- - - - -

111 replies to this topic

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:

Multii imi zic ca sunt un pic mai dusa din acest punc de vedere

Practic sah de la varsta de 4 ani... la inceput a fost o adevarata pasiune... la varsta de 6 ani am luat locul 6 la Europene.... si la varsta de 8 ani locul 3 in Ungaria... dar se pare ca sfarsitul carierei mele a fost ... prin anul 2000-2002 ... dupa ce am iesit Vicecampioana Nationala... Acuma regret ca numai joc sah cum jucam anii precedentii ... Cum mai fac mistoo si colegii mei de sah " Ai fost geniu si ai murit speranta... " fie nu vreau sa va plictisesc prea mult...

Ce parere aveti despre sportul mintii ?

anamaria191

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4536 Postari:
N-am jucat niciodata,dar nu inteleg de ce te-ai lasat?Mai ales ca ai castigat si multe premii...ce inseamna ca erai si foarte buna la sah!

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Hmmm ... cam lunga povestea... Deci m'am apucat de sah la 4 ani... sora mea la 8 ani... intre mine si ea sunt 4 ani diferenta... si ea a practicat sah de performanta....  Noi suntem din Resita.... aici inainte nu erau cluburi de sah si tatal meu ... fiind antrenor a spus ca este mai bine sa ne ducem la Timisoara la un club de sah... dar se pare ca... nu aveam prea mult castig din acest lucru ... ajunsesem la un moment dat sa ne platim noi totului tot... pe la varsta de 6-7 ani au venit ofertele cluburilor din Bucuresti pentru mine... sa ma ia la clubul lor... poate a fost si greseala tatalui mei ... dar na... nu a vrut ca eu sa fiu in Bucuresti si sora mea in Timisoara... si uite ca incetul cu incetul m-a retras din lumea sahului .... in ultimi 5 ani de zile daca am avut vreo 2 turnee... sper sa revin in forta...

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
i-mi place enorm sahul...dar nu prea am timp sa joc din pacate...parerea mea e ca nu trebe sa te lasi de sah...continua daca tie asta-ti place

mirasweety

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 42 Postari:

Nu prea ma pricep la sah...asa ,cat sa nu fiu total ''pe langa''...

Il consider un sport foarte frumos si am tot respectul pentru cei care se pricep cu adevarat...

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
de cıte orı am ıncercat asa sı nam putut deprınde acest joc...dar ınteresant ıntotdeauna mı sa parut

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
si sotul meu a practicat sah de performanta in copilarie.....este chiar campion national la juniori prin anii 1973-1974....imi place sa joc si eu,l-a invatat si pe fiul cel mare si sper sa invete si gemenii......intr-adevar,in Romania nu sunt prea mari sperante cu acest sport,dar,parerea mea,cu cat cunosti mai multe cu atat mai bine

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

gemenıı cam greu cıt sunt de nazbıtıosı acum.....

ıntotdeauna mı sa parut ınteresant

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Imi place sa joc sah...  de cate ori am timp fac o partida cu fiul meu...
e foarte relaxant... 

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
ASA ESTE RICUTZA....SI EU MA SIMT RELAXATA DUPA O PARTIDA DE SAH
CAT PRIVESC GEMENII,DRAGA AYLIN,AM INCERCAT SA LE ARAT PIESELE SI CAND AM AJUNS LA CAL,DAVID M-A INTREBAT....POT SA-L PUN LA CARUTA BUNICULUI?

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
haiosi rau... gemenii...  cred ca e tot o distractie pe tine...

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
"Mesaj scris la 09/04/2008 12:26:34

si sotul meu a practicat sah de performanta in copilarie.....este chiar campion national la juniori prin anii 1973-1974....imi place sa joc si eu,l-a invatat si pe fiul cel mare si sper sa invete si gemenii......intr-adevar,in Romania nu sunt prea mari sperante cu acest sport,dar,parerea mea,cu cat cunosti mai multe cu atat mai bine"

pfff in 1973 nici nu era "proiectata"  ... asa este in Romania nu este bine platit acest sport...

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
ce vrei sa spui ,fata trista,prin nu a fost proiectata?
gemenii,draga mea ricutza,scot cateodata niste perle din ei

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Adica pe acel timp nu eram nascuta

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
confuzie totala....."era proiectata"...lipsa unei litere m-a facut sa ma gandesc in alta parte,pe cand tu faceai referire la nasterea tachiar incepusem sa caut prin cutiile sotului diplomele de la sah,crezand ca nu am specificat bine anul.....oricum stiu ca avea 10-11 ani din ce povesteste el

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
Citat davdia:
ASA ESTE RICUTZA....SI EU MA SIMT RELAXATA DUPA O PARTIDA DE SAH
CAT PRIVESC GEMENII,DRAGA AYLIN,AM INCERCAT SA LE ARAT PIESELE SI CAND AM AJUNS LA CAL,DAVID M-A INTREBAT....POT SA-L PUN LA CARUTA BUNICULUI?

....ınteresantı sı dragutı de tot.nu tıe urıt cu eı.

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
fetelor,sunt o bucurie extraordinara copii....cel putin diana si david mi-au umplut in totalitate viata.....pacat ca am foarte putin timp la dispozitie pentru a-mi petrece timpul cu ei....profit de fiecare minut si imi doresc din suflet sa aveti parte si voi de aceasta bucurie

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
ımı ınchıpuı ..poate ca ıntro zı ma veı ınvata sı pe mıne sa joc sah

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
oricand,draga mea....te astept cu multa dragoste in tara si promit sa-mi iau concediu macar 3-4zile sa ne putem intalni

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
bıne asteptam sa vıne sı zıua aceea....poate ca pın atunıcı ma vor ınvata sı gemenıı

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila