vreau sa am si eu prietena am 20 ani si nu stiu ce sa mai fac.nu am experienta sexuala si poate de accea nu imi pot face o prietena?astept sfaturi si sugesti.
29 replies to this topic
Postat 22 March 2008 - 03:03 AM
Cand vei gasi persoana care sa te faca sa ai incredere si stabilitate in relatie atunci vei fi alt om....adica vei cunoaste si partea erotica a unei relatii........ai rabdare si selecteaza-ti cu atentie persoanele pe care le vrei in viata ta;sa nu-ti fie teama ori rusine ca esti inca in starea de castitate psihologic poate astepti inca marea iubire,la barbati pierederea castitatii este foarte importanta din punct de vedere psihologic-emotional adica un barbat e predispus la o depresie de doua mai mare decat la o fata/femeie asta daca dupa ce s-a consumat actul persoanele se despart dupa un timp relativ scurt.
Postat 20 July 2008 - 09:11 PM
Pai...in primul rand trebuie sa fii tu insuti....fetele detesta baietii cu nasul pe sus,care cauta sa impresioneze.Apoi,incearca sa te porti corect,sa fii sincer ,sa lasi de la tine.Spun asta pentru ca imi imaginez ca ai avut macar o prietena(chiar daca nu ati avut parte de intimitati......)...si ma gandesc ca a durat foarte putin.....Iar de aici deduc ca ,ori esti prea pretentios si fetele se retrag repede...ori ti-au fost inselate asteptarile...si ai renuntat.Oricum.niciodata nu e prea tarziu.Daca nu ai iubita acum ,nu e nici o tragedie!!Sunt foarte multi oameni in situatia ta...poate chiar la varste mai inaintate.Totul vine de la sine.Si AAA:nu fi insistent!lCand cunosti o fata,cucereste-o discret si nu te grabi la nimic
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla