72 replies to this topic
Postat 06 March 2008 - 12:30 AM
Postat 07 March 2008 - 09:48 AM
buna dimineata doamnele mele...am citit tot ce a-ti scris si ma simt raspunzatoare sa va spun ca eu sunt aceea persoana care a facut o felicitare pe versurile doamnei elena.cand am creat acel flash nu stiam ca versurile apartin dansei de pe acest site nu am luat nici macar o litera deci scumpe doamne eu eu am fost prima care a furat o poezie .in general daca cunosc autorul versurilor eu le scriu pe felicitare pt ca recunosc eu nu am inspiratie deloc la a scrie poezii.
mi-am cerut scuze si am sters felicitarea de pe site.
a si inca ceva ....mi-am schimbat semnatura pe felicitarile create de mine ..nu va mai aparea pocutz_mic ci aikaterine asa ca va rog din suflet sa nu ma acuzati ca am furat si aceste felicitari !
va doresc o zi minunata si multa inspiratie!
mi-am cerut scuze si am sters felicitarea de pe site.
a si inca ceva ....mi-am schimbat semnatura pe felicitarile create de mine ..nu va mai aparea pocutz_mic ci aikaterine asa ca va rog din suflet sa nu ma acuzati ca am furat si aceste felicitari !
va doresc o zi minunata si multa inspiratie!
Postat 07 March 2008 - 12:17 PM
V-am iertat din toata inima si v-am dat deja posibilitatea de a prelua ce credeti ca este frumos si reusit.Am insa o sugestie scumpa doamna,puneti-va numele cu care sunteti logata pe acest site,nu utilizati alte nume,ca sa nu cream confuzie.Despre mine pe piata literara deocamdata nu se stie mai nimic,pentru ca sunt abia la inceput de drum.
Postat 09 March 2008 - 01:13 PM
va rog nu mai creati si urcati felicitari nesemnate dupa formula:
userul de aici de pe site( eventual si numele intreg daca doriti sa il faceti public)
apoi sub: "E-Felicitari.Net - yyy.RO"
Pt. exemplu vedeti va rog cum apar pozele din albumele foto
ideal ar fi ca aceasta semnatura sa apara la inceputul felicitarii
acum cateva saptamani am avut un atac pe server ce viza baza de useri si felicitari de pe acest site, felicitarile ce nu intrunesc aceste conditii vor fi sterse si refacute
Va multumesc
userul de aici de pe site( eventual si numele intreg daca doriti sa il faceti public)
apoi sub: "E-Felicitari.Net - yyy.RO"
Pt. exemplu vedeti va rog cum apar pozele din albumele foto
ideal ar fi ca aceasta semnatura sa apara la inceputul felicitarii
acum cateva saptamani am avut un atac pe server ce viza baza de useri si felicitari de pe acest site, felicitarile ce nu intrunesc aceste conditii vor fi sterse si refacute
Va multumesc
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla