Salt la continut

Cum iubiti???

- - - - -

143 replies to this topic

andreuzza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 114 Postari:

Nu ma refer la deragostea ,  fizica (denumita...sport sexual ) ci la iubirea adevarata. De exemplu eu iubesc din toti porii sufletului meu, din toate fibrele inimii mele, din toata adancimea gandurilor, din iubirea ce se afla in iubirea fiintei mele.Iubesc cu adevarat iubirea celui ce ma iubeste.

Voi cum iubiti????

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
si eu din tot sufletelul iubesc.pentru ca merita

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
exact asa cum merita......si o merita din plin

anamaria191

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4536 Postari:
Iubesc cum n-am crezut ca se poate iubi...cu toata fiinta si cu toata puterea...Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt iubita asa cum iubesc si nu trece zi sa nu vad si sa nu simt asta!

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
e minunat sa iubesti

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Cu gandul, cu sufletul,cu trupul....

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
nu uita ricutza ca eu te iubesc

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
cu tot ce poate cuprinde cuvantul"iubire"

soricik_2008

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 11 Postari:
Iubesc din toata inima , cu tot sufletul meu , niciodata nu am crezut ca voi ajunge sa iubesc asa , dar ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt iubita la fel de mult cum iubesc eu , simt asta in fiecare secunda !! Tuturor celor care inca nu si-au gasit jumatatea eu le zic sa nu descurajeze iubirea vine cand nici macar nu te astepti

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Iubesc cu toata fiinta mea.....

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Cum crezi ca pot sa uit iubirea ta daraga Aylin ??? intre noi e ceva special...iti impartasesc aceeiasi dragoste...

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
iubesc din tot sufletul si traiesc iubirea mai presus de tot

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
Citat RICUTZA67:
Cum crezi ca pot sa uit iubirea ta daraga Aylin ??? intre noi e ceva special...iti impartasesc aceeiasi dragoste...

mmmmm.multumesc .mai facut sa rosesc

RADA0157

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
Citat andreuzza:

Nu ma refer la deragostea ,  fizica (denumita...sport sexual ) ci la iubirea adevarata. De exemplu eu iubesc din toti porii sufletului meu, din toate fibrele inimii mele, din toata adancimea gandurilor, din iubirea ce se afla in iubirea fiintei mele.Iubesc cu adevarat iubirea celui ce ma iubeste.

Voi cum iubiti????

anamaria191

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4536 Postari:
ca un copil ce iubeste joaca.... 

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
cu tot sufletul

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
vai lemi

ovilum

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:
lemi ai iubit vreodata? eu nu cred.o spui cu atita usurinta .........

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
De multe ori stau si ma intreb oare ce mai inseamna dragostea pentru tinerii din ziua de astazi...Mai repede o vad ca pe o joaca. Traiesc cu impresia ca nu mai stim ce inseamna "sa iubesti". Totul se rezuma la placere si bani. Am devenit prea interesati de conditia noastra materiala si am renuntat intr-un fel la iubire si la romantism si chiar daca mai suntem un pic romantici acolo undeva in sufletul nostru ne este frica sa mai aratam acest lucru doar ca sa nu parem ridicoli in fata oamenilor.

E atat de ciudat cum totul se schimba. Devenim din ce in ce mai mult niste roboti care fac acelasi lucru in fiecare zi. Totul se invarte in jurul nostru si nu mai stim sa ne bucuram de micile placeri ale vietii. Viata asta este atat de frumoasa si atat de simpla, dar noi o facem sa para atat de complicata si greu de trait. Nu stiu poate am fost prea mult dezamagita de oameni, dar asta nu inseamna ca mi-am pierdut speranta si ca am renuntat a mai iubii. Cred in continuare ca iubirea este cel mai minunat sentiment pe care l-ai putea simtii vreodata. Te face atat de fericit si-ti da aripi si incredere in tot ce exista pe lumea asta.

Si asa cum spunea cineva:"Ca sa daruiesti trebuie sa primesti, iar ca sa primesti trebuie sa incepi prin a darui'" asa si cu dragostea.

pammela

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1123 Postari:
interesant ce ai scris  Aylin .

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila