rabdare sı ıar rabdare![]()
63 replies to this topic
Postat 17 December 2007 - 10:56 PM
Nici nu mai stiu ce e normal... e normal sa ne trezim dimineta,sa mergem la munca,sa muncim 10-12 ore,sa facem fata la tot ce ne ofera o zi agitata,e normal sa nu mai ai timp ,sa simti ca timpul nu-ti mai aparine...e normal sa -ti para rau ca ziua are doar 24 de ore...Nu mai e timp de normal...
Postat 19 December 2007 - 12:27 AM
Postat 28 December 2007 - 05:21 AM
sunt nou pe acest forum si am si eu o mareee problema.sunt in pragul despartirii de sotia mea.cea mai mare vina o am eu.toata ziua la servici,ea se simte neglijata si uite asa sa aruncat in bratele unui barbat.ocum intreb si eu ceva:voi ce a-ti face in locul meu?deocamdata incerc din rasputeri sa evit un dezastru.e la mijloc si un copil.am discutat cu ea,a zis sa incercam dar nu sunt sigur ca a terminat relatia.sunt un prost pentru ca o vreau in continuare?mentionez ca relatia ei nu este numai o simpla banuiala ci o certitudine.astept pareri de la persoane de ambele sexe.
partea proasta nu sa terminat.cu gindul la aceasta problema nu mai pot sa dorm.paradoxal,o iubesc f.mult.anormal de mult in aceasta situatie.imi este frica sa nu o iau razna
partea proasta nu sa terminat.cu gindul la aceasta problema nu mai pot sa dorm.paradoxal,o iubesc f.mult.anormal de mult in aceasta situatie.imi este frica sa nu o iau razna
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla