63 replies to this topic
Postat 18 November 2007 - 12:18 PM
DE CURAND MI-A FOST DAT SA AM O MARE DEZAMAGIRE,NU REUSESC SA TREC PESTE EA. SUNT CONSTIENTA CA NU-MI FAC BINE CU GANDIREA NEGATIVISTA(o simt,in oase ,in stomac,peste tot).INTR-UN AN,MI-AM PIERDUT MAMA SI PE CEL MAI BUN PRIETEN. E PREA MULT PENTRU MINE..MAMA ,A URCAT LA INGERI,IAR PRIETENUL A CONSIDERAT CA E PREA BUN PENTRU MINE..
Postat 18 November 2007 - 04:57 PM
Postat 26 November 2007 - 10:09 AM
Iti impartasesc durerea...si eu am trecut prin asa ceva...eu mi-am pierdut ambii parinti , sora...stiu ce inseamna ...au fost clipe cumplite ...cu ajutorul celor din jur am reusit sa depasesc momentul...discuta cat mai mult cu cei de aici de pe site ...pe mine m-au ajutat enorm aceste discutii...gaseste-ti preocupari care sa nu-ti dea posibilitatea sa te gandesti la durerea ta......scrie ...poti face felicitari...si sunt multe alte activitati.....eu asta am facut ...stiu, durerea ramane mult timp , dar asa poti depasi perioada grea prin care treci....
Postat 28 November 2007 - 09:17 PM
Iubitelor,ce sa va spun...azi chiar m-a sunat...nu-i era clar de ce nu i-am raspuns la mesaj....nici nu stiti cat de mandra sunt de mine!! In primul rand nu mi-a tremurat vocea...in al doilea rand,am ascultat un pic ce avea de spus...si m-am scuzat ca sunt cautata pe celalalt telefon...(cu toate ca l-as fi intrbat ce mai face)...Eu zic ca e un pas...
Postat 30 November 2007 - 03:25 AM
Dragostea adevarata va sosi negresit,vei iubi alt fel,ai sa percepi in alt mod viata;un om daca paraseste la greu un alt om,inseamna ca nu merita sa fie dorit si apreciat;fruntea sus si incredere in oameni sa ai indiferent de cate obstacole dai.Eu am reusit sa intalnesc oameni minunati care m-au ajutat neconditionat.Azi sunt un om implinit care implineste alte dorinte.
Fi puternica,nu te lasa coplesita de altii,nu te intimida ci fi ferma,hotarata,lupta pentru tine.
Postat 01 December 2007 - 11:42 AM
Acum..azi...mi se pare a fi extraordinar de greu sa mai am incredere....dar nu imposibil...Doamne ajuta! chiar imi doresc pe cineva sa-mi poata asculta toate trairile...si la randul meu sa fiu confidenta cuiva...e mult mai usor cand dai o forma gandurilor...(nu stiu prin ce ati trcut voi...eu chiar incepusem sa vorbesc cu umbrele..)
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla