Salt la continut

MEDICAMENT PENTRU DEZAMAGIRI

- - - - -

63 replies to this topic

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
DE CURAND MI-A FOST DAT SA AM O MARE DEZAMAGIRE,NU REUSESC SA TREC PESTE EA. SUNT CONSTIENTA CA NU-MI FAC BINE CU GANDIREA NEGATIVISTA(o simt,in oase ,in stomac,peste tot).INTR-UN AN,MI-AM PIERDUT MAMA SI PE CEL MAI BUN PRIETEN. E PREA MULT PENTRU MINE..MAMA ,A URCAT LA INGERI,IAR PRIETENUL A CONSIDERAT CA E PREA BUN PENTRU MINE..

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

am trecut sı eu prın sıtuatıa ta.stıu cum e. dar e sa facem trebuıe sa ne luam ın mıını sı sa mergem maı departe. vıata merge ınaınte. stıu ca e greu. dar vor venı sı zıle bune. credema ıtı spun dın experıenta.succese

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Si stiti ce e mai trist? eu mi-am iubit foarte mult mama,dansa fiind foarte bolnavioara am avut grija de ea,inima era din ce in ce mai slabita.Simteam ca o pierd,nu am putut sa fac nimic sa o ajut ,am un sentiment de vinovatie,asa ca toata dragostea de care am dispus i-am dat-o lui...

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
"RICUTZA67" trebuie sa te concentrezi pe o imbunatatire a perceptiei pe care o ai despre tine , de exemplu : urmeaza un curs de master sau unul pentru obtinerea Permisul ECDL – European Computer Driving Licence !

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Am sa-ti urmez sfatul...bunule Gabriel..

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
In viata sunt multe lucruri care te dor, te ranesc, unele te doboara.

Cele mai dureroase sunt dezamagirile. Dar... soarta ne pune uneori la incercare.

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Iti impartasesc durerea...si eu am trecut prin asa ceva...eu mi-am pierdut ambii parinti  , sora...stiu ce inseamna ...au fost clipe cumplite ...cu ajutorul celor din jur am reusit sa depasesc momentul...discuta cat mai mult cu cei de aici de pe site ...pe mine m-au ajutat enorm aceste discutii...gaseste-ti preocupari care sa nu-ti dea posibilitatea sa te gandesti la durerea ta......scrie ...poti face felicitari...si sunt multe alte activitati.....eu asta am facut ...stiu, durerea ramane mult timp , dar asa poti depasi perioada grea prin care treci....

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
e greu dar trebıe sa mergem maı departe

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Cu  ajutorul celor din jur trebuie sa depasesti perioada prin care treci...

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

vıata merge ınaınte

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Aseara,am primi un mesaj...era de la el...Se interesa de viata mea,vezi Doamne ce grijuliu este...(au trcut trei luni de cand nu m-a apelat)...cred ca incep sa-mi ''controlez''sentimentele....nu i-am raspuns! ba,chiar am sters mesajul..

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
sa stıı ca ındıferenta e un bun ajutor

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Ai procedat corect......inseamna ca ranile incep sa se vindece.....capul sus...chiar daca inca te doare arata-i ca nu-ti pasa....

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Iubitelor,ce sa va spun...azi chiar m-a sunat...nu-i era clar de ce nu i-am raspuns la mesaj....nici nu stiti cat de mandra sunt de mine!! In primul rand nu mi-a tremurat vocea...in al doilea rand,am ascultat un pic ce avea de spus...si m-am scuzat ca sunt cautata pe celalalt telefon...(cu toate ca l-as fi intrbat ce mai face)...Eu zic ca e un pas...

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
un pas bun.bravo

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

Dragostea adevarata va sosi negresit,vei iubi alt fel,ai sa percepi in alt mod viata;un om daca paraseste la greu un alt om,inseamna ca nu merita sa fie dorit si apreciat;fruntea sus si incredere in oameni sa ai indiferent de cate obstacole dai.Eu am reusit sa intalnesc oameni minunati care m-au ajutat neconditionat.Azi sunt un om implinit care implineste alte dorinte.

Fi puternica,nu te lasa coplesita de altii,nu te intimida ci fi ferma,hotarata,lupta pentru tine.

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
un bun sfat

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Multumesc din suflet....Poate ca intr-o zi am sa ajut si eu pe cineva care a fost la un pas de depresie...ranile se vor vindeca,sunt convinsa,doar ca trebuie timp...rabdare..

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Ranile se vor vindeca si te va ajuta sa gasesti acel suflet pereche de care fiecare avem nevoie...

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Acum..azi...mi se pare a fi extraordinar de greu sa mai am incredere....dar nu imposibil...Doamne ajuta! chiar imi doresc pe cineva sa-mi poata asculta toate trairile...si la randul meu sa fiu confidenta cuiva...e mult mai usor cand dai o forma gandurilor...(nu stiu prin ce ati trcut voi...eu chiar incepusem sa vorbesc cu umbrele..)

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila