Salt la continut

ne putem indragosti pe mess ?

* * * * - 1 Voturi

672 replies to this topic

emaa

Junior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 30 Postari:

Eu cred ca pe mess poti doar sa ajungi sa placi pe cineva . Pt a te indragosti este nevoie de mai mult.

Voi ce credeti?

madi8

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 657 Postari:
da poti sa placi pe cineva,discutand mai mult ,poate intalnindu-te,poti sa te indragostesti

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:

hmmm....nu va incredeti in mess

va spun ca stiustiu cum le facem noi glume colegilor si ei cred ca e o tipa super si toata ziua vb de ea la scoalabine inteles ca pana la urma va aflat colegul meu, ca eu si celalalt coleg o sa-i spunem dar ii va fii invatatura de minte NU VA INCREDETI IN MESS!!! nu stiti cine e de cealalta, folositi web si nu va indragostiti de o poza care pare un print aparut din basmeIubiri cu persoane pe mess care nu le-ai vazut niciodata in realitate ci doar in poze nu sunt si garantate 100%poate nici 40%

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
spuı dın experıenta

wagner

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 17 Postari:
Citat emaa:

Eu cred ca pe mess poti doar sa ajungi sa placi pe cineva . Pt a te indragosti este nevoie de mai mult.

Voi ce credeti?

eu cu prietena mea ne-am cunoscut pe net...insa nu a fost ceva asa planificat.Ne-a placut sa discutam pe mess insa la fel ca mare majoritate eu consider ca nu e bine sa te indragostesti de ceea ce vezi in poze sau pe web,nici chiar dupa ce te-ai intalnit de cateva ori.Mai degraba poti comunica,cel putin eu asa am facut  iar prin comunicare am ajuns sa ma indragostesc,dar nu de o poza.Ne-am intalnit de cateva ori..iar sentimentele durabile se nasc IN TIMP si nu pe net ;) iubirea se simte se atinge.Cum sa o ating pe net? sau sa ies cu ea in oras? bine putem sa ne atasam de o persoana sa o cunoastem insa nu inseamna ca se naste si iubire...si fiti atenti ca paote confundam iubirea cu  altceva cu prietenia

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:
Citat AYLIN:
spuı dın experıenta

spun ca vad ce fac unii colegi de-ai mei cu altii`bruneta, ochi albastri....ii mai trimite si cate o poza de pe google si ala cade in amor pentru `ea` si cand merge la intalnire..........

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
doamne ce va maı da prın cap

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
Citat laryssa:
Citat AYLIN:
spuı dın experıenta

spun ca vad ce fac unii colegi de-ai mei cu altii`bruneta, ochi albastri....ii mai trimite si cate o poza de pe google si ala cade in amor pentru `ea` si cand merge la intalnire..........

si eu faceam din astea........asa ca laryssa continuati fara nici o problema

sarmis27

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 29 Postari:

Nu va cer sa ma credeti....prin intermediul mes-ului am cunoscut mai multe fete....multe mi-au devenit prietene.....din toate ,cu doua am dezvoltat relatii deosebit de intense si pasionale......si asta v-o spune un om care nu dadea doi bani pe acest gen de cunoastere.....Am iubit si am fost iubit....POate am fost mai norocos....Puteti a nu credeti,asta nu schimba ce am trait eu

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
E posibil ca dintr-o simpla conversatie pe mess sa se ajunga la sentimente mult mai profunde......depinde cat de mult se implica cei in cauza....

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
e posıbıl.totul depınde de la caz la caz

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:
Citat sarmis27:

Nu va cer sa ma credeti....prin intermediul mes-ului am cunoscut mai multe fete....multe mi-au devenit prietene.....din toate ,cu doua am dezvoltat relatii deosebit de intense si pasionale......si asta v-o spune un om care nu dadea doi bani pe acest gen de cunoastere.....Am iubit si am fost iubit....POate am fost mai norocos....Puteti a nu credeti,asta nu schimba ce am trait eu

te cred, sincer....doar ca trebuie sa ai noroc si nu astfel de colegi ca mine si philipp

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
norocul tot are un rol

sarmis27

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 29 Postari:
Lasa-i sa rida ca esti diferita...in sinea lor poate este si un pic de invidie.....nu inceta sa fii diferita niciodata.Pastreaza astfel nestinsa acea scinteie aparte ce nu exista la cei cu instinctul de turma...

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:
Citat sarmis27:
Lasa-i sa rida ca esti diferita...in sinea lor poate este si un pic de invidie.....nu inceta sa fii diferita niciodata.Pastreaza astfel nestinsa acea scinteie aparte ce nu exista la cei cu instinctul de turma...

multumesc foarte mult pentru cuvinte

nu incerc sa fiu diferita pentru ca sunt, sau asa ma vad unii care isi bat joc de mine....ca na.....sunt mai inalta, mai slabuta......nu sunt genu de fete care il cauta majoritatea....160 -95-60-100 daca se poate si atunci le place sa jicneasca lumea pe care ei nu o vad perfecta.....dar e ok, ca m-am obisnuit....la un moment dat reusesti sa-ti faci lumea ta.....si nu te mai intereseaza.....asa ca acum prefer sa citesc o carte decat sa ies pana in oras

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
sı totusı se poate sa te ındragostestı pe mess. ca exemplu lemı acu adraıan

adrian pop

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1455 Postari:
pot pe mess am gasit jumatatea mea de portocala .....dupa 10 luni de zile sintem impreuna si ne iubin mult mult de tot ......acum fiecare pers in parte ce isi doreste de la o relatie ....noi am dorit sa fim impreuna si sintem si sintem ne despartiti

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

ma bucur pentru voı. asa sa auzım numaı de bıne.

exista, sunt cazuri fericite, dar depinde si de credulitatea fiecaruia....oricum, sa nu excluzi si posibilitatea unei iluzii....

...si oricum , daca e sa se intample, nimic nu'i intamplator....face parte din jocu' destinului.

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
E posibil sa te indragostesti...dar trebuie sa fii atent sa nu ajungi sa suferi...

RICUTZA67

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4989 Postari:
Parerea mea....ecam riscant.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila