Eu cred ca pe mess poti doar sa ajungi sa placi pe cineva . Pt a te indragosti este nevoie de mai mult.
Voi ce credeti?
hmmm....nu va incredeti in mess![]()
va spun ca stiu
stiu cum le facem noi glume colegilor si ei cred ca e o tipa super si toata ziua vb de ea la scoala![]()
bine inteles ca pana la urma va aflat colegul meu, ca eu si celalalt coleg o sa-i spunem dar ii va fii invatatura de minte
NU VA INCREDETI IN MESS!!!
nu stiti cine e de cealalta, folositi web
si nu va indragostiti de o poza care pare un print aparut din basme![]()
![]()
Iubiri cu persoane pe mess care nu le-ai vazut niciodata in realitate ci doar in poze nu sunt si garantate 100%
poate nici 40% ![]()
Eu cred ca pe mess poti doar sa ajungi sa placi pe cineva . Pt a te indragosti este nevoie de mai mult.
Voi ce credeti?
spun ca vad ce fac unii colegi de-ai mei cu altii![]()
`bruneta, ochi albastri
....ii mai trimite si cate o poza de pe google si ala cade in amor pentru `ea` si cand merge la intalnire..........![]()
![]()
![]()
Nu va cer sa ma credeti....prin intermediul mes-ului am cunoscut mai multe fete....multe mi-au devenit prietene.....din toate ,cu doua am dezvoltat relatii deosebit de intense si pasionale......si asta v-o spune un om care nu dadea doi bani pe acest gen de cunoastere.....Am iubit si am fost iubit....POate am fost mai norocos....Puteti a nu credeti,asta nu schimba ce am trait eu
Nu va cer sa ma credeti....prin intermediul mes-ului am cunoscut mai multe fete....multe mi-au devenit prietene.....din toate ,cu doua am dezvoltat relatii deosebit de intense si pasionale......si asta v-o spune un om care nu dadea doi bani pe acest gen de cunoastere.....Am iubit si am fost iubit....POate am fost mai norocos....Puteti a nu credeti,asta nu schimba ce am trait eu
multumesc foarte mult pentru cuvinte![]()
nu incerc sa fiu diferita pentru ca sunt,
sau asa ma vad unii care isi bat joc de mine
....ca na.....sunt mai inalta, mai slabuta
......nu sunt genu de fete care il cauta majoritatea....160 -95-60-100
daca se poate si atunci le place sa jicneasca lumea pe care ei nu o vad perfecta
.....dar e ok, ca m-am obisnuit
....la un moment dat reusesti sa-ti faci lumea ta
.....si nu te mai intereseaza
.....asa ca acum prefer sa citesc o carte decat sa ies pana in oras![]()