Salt la continut

de ce inselam?

- - - - -

233 replies to this topic

Vizitator___gigi___

• Vizitatori
adriana are dreptate....asa simt si eu....din razbunare....viata a fost cam ``curva`` cu mine....16 ani fidel si loial...si apoi m-am trezit ``cerb``....acum....traiesc la maxim..... gigigigi201019 ptr mess

Vizitator___mariana___

• Vizitatori
Mihaela te iubesti mult si iti ureaza tot binele din lumeSa fiti fericiti si sa va iubiti mult LA MULTI ANI

Vizitator___HurRah X3___

• Vizitatori
inselam poate prima data din curiozitate, poate ca vrem ceva adrenalina din cauza senzatiei aceleia de a nu fii prins sau poate din diverse motive cum ar fi razbunarea sau poate ?dragostea?, dar sa nu zicem o tampenie si mai degraba curiozitatea crezand ca iubesti acea persana si poate pe moment realizezi ca nu e asa dar te lasi dus de val si daca esti prins ori ramai cu celalalt ori faci o greseala de a te injosi dupa ce te-ai injosit o data (inseland) si iti ceri iertare

Vizitator_happy_

• Vizitatori
Daca inseli inseamna ca nu mai iubesti, corect ? Daca nu mai iubesti de ce sa mai continui o relatie? Stiu ca este teama de necunoscut, dar trebuie sa o faci, altfel exista riscul sa ranesti acea persoana mai rau cand o sa afle ca ai inselat-o. Mai bine incercati sa gasiti o cale de mijloc, o discutie rezolva mai bine decat o aventura de la o betie :D

Vizitator___calin ___

• Vizitatori
sal draga asa vrea sa te cunosc si asa vrea sa vb pe mess aidul meu ssaicucalinte astep un besiti para ti :*

Vizitator___ghita de la gottlob___

• Vizitatori
mai ales noi roman,avem inscris in gena furtul si innselatoria.imi pare rau sa o spun,eu nu sint asa ,dar sintROMAN...

Vizitator___CORNELIUS___

• Vizitatori
CAND NE SUFOCA CU PREA MULTA ATENTIE SI NE GANDIM SA INSELAM E O MARE GRESEALA,MAI BINE SA NU DEA ATENTIE?NU CRED,COMUNICARE JOACA UN ROL FOARTE IMPORTANT IAR DACA E DIN AMBELE PARTI DORINTA PT ACELASI LUCRU IN VIATA ATUNCI SE POATE FACE CEVA SI CONVIETUI UNUL CU ALTUL.

Vizitator___dumitrita___

• Vizitatori
eu cred ca a insela este atunci cand ti se face frica sa mai yubesti...sau atunci cand ti se pare ca persoane cu care esti vrea sa se desparte de tine...cand primesti mai putina yubyre decat cu cat ai fost abisnuit...sa inseli nu e un lucru pe care ar trebuii sa-l facem...daca simnti ca ceva nu e in regula ar trebuii sa discutati amandoi si sa clarificati situatia...sa yubesti este o boala foarte grava...pentru ca yubesti-sunteti impreuna-ve despartiti=suferinta...aceasta boala lasa rani pe care unii nu le pot ascunde...lasa rani ce vor fi mereu dureroase si ...te vor intari...asta cred eu ca inseamna a insela

Vizitator___adi___

• Vizitatori
pentru ca persoana care o avem langa noi nu ne mai arata acea dragoste de care avem nevoie ;) parerea ,mea

Vizitator___dani___

• Vizitatori
din cauza nesigurantei in noi , din cauza frustrarilor din noi , din egoism din prea mare dorinta de a ne demonstra calitatile care probabil nu mai au rezonanta pentru cel de langa noi , poate inselam din cauza singuratatii ...singuratate in doi ...si mai sunt atatea raspunsuri dar nici unul care sa diminueze din greutatea si negativul cuvantului ...a insela ...

Vizitator___straina___

• Vizitatori
chiar de ce inselam? poate fiecare dintre noi am facut-o o data sau de mai multe ori....tu ce crezi? sunt convinsa ca ai facut-o de mai multe ori, esti trista prin toata mesajele pe care vrei sa transmiti..cauti un raspuns dar nu stiu la ce...e prea tirziu.. sti ce e ciudat? nu ca inselam ci ca producem durere...incearca sa intelegi acest cuvint sau simte-l...gaseste intrebari mai vesele nu cauta in trecutul tau raspunsuri pe care sa ti le dam noi...

Vizitator___andre sau deeea___

• Vizitatori
poii pt k nu mai tinem la persoana respectiva sau te deranjeaza k iti acorda prea multa atentie intrun mod stanjenitor

Vizitator___Dnielita___

• Vizitatori
Sa vad spun o intamplare . Iubitul mew era la o petrecere si vazand k acolo erau multe cupluri eu nefiind acolo si datorita faptului k el credea k ma cerrt cu parinti din cauza lui si ca bause cateva beri ma inselat . dupa ce sa terminat petrecerea mia povestit tot ce a facut sia cerut scuze enorme .... se vedea k regreta plangea intruna la telefon si se vedea ca regreta enorm si maia les cand iam spus k eu nu ma certam din cauza lui cu mama a inceput sa regrete si mai mult ceea ce a facut ..... deci uni inseala o persoana chear daca o iubesc .... in fine acuma totul e bine si nu cred k ar mai face vreodata asa ceva

jojouca

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
pt. ca lipseste ceva ce partenerul tau nu mai poate oferi. Poate ai constatat dupa o lunga perioada ca nu ti-ai ales partenerul potrivit sau poate la momentul alegerii cerintele tale erau altele, le-ai dat prioritate si ulterior apar niste goluri pe care partenerul tau nu le poate acoperi oricat de mult te-ai stradui sau s-ar stradui. Multe persoane nu inseala pentru sex, ci poate pentru trairea unor senzatii, sentimente pe care ti le poate declansa o persoana nou intalnita. Ajungi, dupa multi ani , sa constati ca partenerul tau nu te mai atrage, nu mai simti emotia de la inceputul unei relatii, poata ca nu mai raspunde nevoilor tale de afectiune , mangaierile lui poate ca nu mai au rezonanta pentru tine. Si atunci se poate intampla sa intalnesti o persoana care te face sa simti fluturi in stomac, de care te simti atrasa, care simti ca umple un gol creat in sufletul tau. Nu vrei sa renunti la familia ta, copilul tau inseamna mult pentru tine, nu vrei sa sufere din cauza divotului parintilor, iti iubesti partenerul, cu o iubire aproape frateasca... Si atunci ce faci?... Te apropii de persoana nou intalnita, traiesti o perioada niste momente intense, placute, deosebite . Esti fericit ...si apoi?...

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila