Salt la continut

de ce inselam?

- - - - -

233 replies to this topic

emaa

Junior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 30 Postari:
chiar asa, de ce inselam.Eu cred ca inselam nu numai ca nu mai iubim persoana de langa noi , dar si cand ne sufoca cu prea multa atentie.

lizike60

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 25 Postari:
Dupa mine...sinonimul inselarii  este...razbunarea, daca privim din punctul de vedere al dragostei.  De obicei, ne razbunam pe cineva daca ne-a suparat cu ceva, ne-a necajit cu ceva sau chiar ne-a tradat.  Da, a tradat dragostea noastra!  Insa nu este cel mai bun mod de a te achita. Daca vrei sa te razbuni din dragoste pentru aceea persoana, nu alege inselarea....fiind-ca te va urmari regretul si mustrarea de constiinta...o viata intreaga si nici macar nu te-ai achitat...sau multumit

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
asa ınselarea nu duce la nımıc. daca vreı sa te razbunı alege ındıferenta. e cea maı grea pedeapsa,cred

adrianasreturn

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 8 Postari:
Citat AYLIN:
asa ınselarea nu duce la nımıc. daca vreı sa te razbunı alege ındıferenta. e cea maı grea pedeapsa,cred
De inselat toti inselam ar fi sa ne intrebam de ce ne nastem ? motivul difera dar la mine e razbunarea principalul motiv.
Sweet revange

Lamiita

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 25 Postari:

Fara a citi si alte pareri , am sa raspund direct chiar daca raspunsul va deranja pe cineva sau cineva va trage concluzii un tocmai bune.

Din punctul meu de vedere ( ma refer in dragoste) inselam atunci cand cel de langa tine nu te apreciaza , nu te respecta , nu iti ofera ceea ce ai nevoie ( iar noi femeile , ne multumim cu atat de putin).

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

Inselarea este vatamarea firii omenesti prin minciuna. Inselarea este starea in care se afla toti oamenii, pana la unul, stare nascuta din caderea protoparintilor nostri. Cu totii suntem in inselare (inceputul celui de-al treilea Cuvant al Preacuviosului Simeon, Nou! Teolog, ed. Pustiei Optina, l852). Constiinta acestui fapt este cea mai de nadejde pavaza im- potriva inselarii. Cea mai mare inselare este a te crede liber de inselare

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:

pentru ca suntem prea egoisti ca sa apartinem doar unei singure persoane....

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

egoıstı.nustıu

eu mı-as ısela puıul pentru nımıc ın lume

love_dia_angel

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 75 Postari:
sunt perfect de acord cu Lamiita...........ajungem sa inselam atunci cand simtim ca nu mai suntem iubiti , ca oferim poate prea mult si primim prea putin,  ca cel de langa noi nu mai este cel care a fost odata.......toti zicem la un moment dat..."eu n-am sa insel niciodata"...........orice persoana ajunge sa insele....cel putin cu gandul.......

Lamiita

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 25 Postari:
Citat emaa:
chiar asa, de ce inselam.Eu cred ca inselam nu numai ca nu mai iubim persoana de langa noi , dar si cand ne sufoca cu prea multa atentie.

Atunci , chiar e pacat a inseli .

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
Nu am inselat niciodata si nici nu am fost inselata........Sa inseli mi se pare o copilarie....De ce sa pierzi pe cineva care te sustine in toate si care stie exact ceea ce gandesti cu cineva care...poate vrea doar sa profite de tine....?cu care ,poate ,nu te vei intelege?Si ,oricum ,destinul se va intoarce impotriva ta intr-o buna zi.....!!

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
Citat love_dia_angel:
sunt perfect de acord cu Lamiita...........ajungem sa inselam atunci cand simtim ca nu mai suntem iubiti , ca oferim poate prea mult si primim prea putin,  ca cel de langa noi nu mai este cel care a fost odata.......toti zicem la un moment dat..."eu n-am sa insel niciodata"...........orice persoana ajunge sa insele....cel putin cu gandul.......

sa stıı ca te contrazıc eu sunt sıgura ca nul  voı ınsela.nıcı cu gındul nıcı altfel.

de fıecare depınde.atuncı de ce aı format un cuplu daca peste un an 2 sau 5 teaı saturat sı ınselı. nu e ıncorect

parerea mea

love_dia_angel

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 75 Postari:
da depinde de fiecare.......si eu zic ca n-am sa insel niciodata si imi doresc lucrul asta dar in viata iti sunt oferite multe.........si observ ca in vremurile noastre "a insela" este "la moda"  si ma intristeaza sa vad asta..........

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
paı daca vezı ca ceva nu merge ın relatıe de ce sa nu ıncercam sa comunıcam.sa rezolvam sıtuatıe de ce trebuıe sa ınselam.nu ınteleg oamenıı estıa ce daca  vor ınsela vor fı maı ferıcıtı

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

Este firesc sa vorbesti mai intai sincer cu partenerul/partenera,sa incercati impreuna sa rezolvati situatiile de criza aparute in viata de cuplu;daca totusi nici unul nu cedeaza in favoarea celuilalt,atunci se poate recurge la relatia deschisa oficial,abia atunci partenerul/partenera va decide final daca poate salva viata de cuplu sau nu.

Sinceritatea este primordiala in viata de cuplu.

Am fost inselata dar eu personal u recurg la asa ceva,incerc sa salvez cat pot de mult relatia,si sunt sincera.Consider ca mai bine ai sinceritate cruda,de gheata decat o fericire falsa.Nu am decis inca ce sa fac in continuare dar de inselat nu insel.Nu platesc niciodata cu aceeasi moneda.

PAU_LA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 790 Postari:
Citat lizike60:
Dupa mine...sinonimul inselarii  este...razbunarea, daca privim din punctul de vedere al dragostei.  De obicei, ne razbunam pe cineva daca ne-a suparat cu ceva, ne-a necajit cu ceva sau chiar ne-a tradat.  Da, a tradat dragostea noastra!  Insa nu este cel mai bun mod de a te achita. Daca vrei sa te razbuni din dragoste pentru aceea persoana, nu alege inselarea....fiind-ca te va urmari regretul si mustrarea de constiinta...o viata intreaga si nici macar nu te-ai achitat...sau multumit

dupa raspunsul tau de ce inselam ar trebui intrebat cel ce ne-a tradat dragostea ce ne-a marturisit-o candva ca fiind eterna.

Uite,eu am o prietena.Care a fost cu cineva timp de 8 ani[iubirea vietii ei],dar ultimii 3 ia petrecut doar la tel,el fiind plecat din tara.Au sperat la iubiri eterne.Insa in acei 8 ani,unul a fost "pauza"El si-a gasit alta in orasul in care ea urma sa faca facultatea.Intre timp,"cineva"ia bagat pe gat un tip.Timpul si vremurile l-au trimis si pe el in afara,ramanand doar cu "un salut"si o fluturare in vant a batistei.In fine,rel a reinceput cu primul,dar doar prin tel.Acum,in vara urma sa vina acasa,la ea.Cel "bagat pe gat"de prieteni a venit mai devreme,si i-a sucit mintile fetei.Totul i se parea foarte ciudat,dar uneori parca mais pui si "uite,el m-a tradat,acum parca soarta mi l-a scos in calke,poate o fi mai bun"Parintii ei si lui se stiau,fiind colegi de scoala din copilarie,asa ca totul a decurs extrem de repede,pana la punctul de a o cere sa mearga cu el in afara,sa fie cu ea.Parintii,cu inima indoita,sperau la un viitor alaturi de ei,macar in tara au lasat-o.Ea plutea.Dupa numai 1 zi dupa ce au ajuns in tara respectiva el si-a dat arama pe fata.Nu mai bea suc de portocale ca in tara ci wisky.Cicalitor.In fine,dupa numai 2 luni,fata si-a sunat disperata si plansa parintii ca vine acasa.Era doar menajera lui,desi ea cunostea limba f bine,nu o alsa sa munceasca.A venit acasa,insa baiatul,primul care a iubit-o totusi ca nimeni,nu i-a mai raspuns la mesaje.Prietenul lui ia vb foarte urat.Sa-l alse in pace,are pe cineva.
Eu,si multi in jurul ei credem ca peste ceva timp cei 2 se vor impaca.Erau facuti unul pt celalalt,dar parca amandoi au vrut "ceva nou".Timpul va rezolva,desi ei amandoi sufera.Cel putn ea,o vad.Insa...a fost tradare?
Si cred ca am raspuns un ultimele 2 randuri[nu stiu exact]la intrebare

PAU_LA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 790 Postari:
si...apropo,bine am revenit

Lamiita

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 25 Postari:
Cazurile sunt din cele mai diferite , motivele la fel, fiecare caz are particularitatea lui , cert este ca se inseala fara sa crezi vreodata ca ai s-o faci. Niciodata sa nu spui niciodata. Totul depinde de tipologia fiecarei persoane  , fiecare ce cauta si de ce are nevoie intr-o relatie., ce crede ca a gast ca apoi sa isi dea seama ca e total diferit.....subiectul e vast.

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:

totul depınde de noı sı partenerı nostrı.daca nu veı comunıca sı nu veı fı sıncer.la nımıc bun nu ajungı. eu sıgur stıu ca nul voı ınsela sı sı sunt sıgura ca nu ma va ınsela.totul de noı depınde daca dorestı sa fıı ferıcıta trebuıe sa luptı sı sa pastrezı flacara aprınsa

parerea mea

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Intr-o relatie care este deja subreda,
inselatul poate fi o alternativa la drama provocata de o despartire sau de un
divort ...... In fiecare barbat se asunde un
baietel care vrea sa se joace, sa cucereasca si sa experimenteze..... De aceea,
cateodata recurg la o aventura sau chiar la o amanta. .... Adevarul este ca femeile iarta mai usor
infidelitatea decat o fac barbatii.....Poate ca sunt determinate de teama de a
ramane singure sau sunt pur si simplu mai milostive..... Unele partenere se simt
chiar vinovate pentru infidelitatile iubitului si isi imbunatatesc atitudinea
pentru a salva relatia..... Prea multe femei iarta tradarea, iar acest lucru nu
poate decat sa-i incurajeze.....

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila