Postat 24 October 2007 - 06:46 PM
Postat 25 October 2007 - 01:20 PM
Fara a citi si alte pareri , am sa raspund direct chiar daca raspunsul va deranja pe cineva sau cineva va trage concluzii un tocmai bune.
Din punctul meu de vedere ( ma refer in dragoste) inselam atunci cand cel de langa tine nu te apreciaza , nu te respecta , nu iti ofera ceea ce ai nevoie ( iar noi femeile , ne multumim cu atat de putin).
Postat 25 October 2007 - 10:06 PM
Inselarea este vatamarea firii omenesti prin minciuna. Inselarea este starea in care se afla toti oamenii, pana la unul, stare nascuta din caderea protoparintilor nostri. Cu totii suntem in inselare (inceputul celui de-al treilea Cuvant al Preacuviosului Simeon, Nou! Teolog, ed. Pustiei Optina, l852). Constiinta acestui fapt este cea mai de nadejde pavaza im- potriva inselarii. Cea mai mare inselare este a te crede liber de inselare
Postat 27 October 2007 - 09:42 PM
Postat 28 October 2007 - 12:30 AM
Postat 28 October 2007 - 12:49 PM
sa stıı ca te contrazıc eu sunt sıgura ca nul voı ınsela.nıcı cu gındul nıcı altfel.
de fıecare depınde.atuncı de ce aı format un cuplu daca peste un an 2 sau 5 teaı saturat sı ınselı. nu e ıncorect![]()
parerea mea
Postat 31 October 2007 - 03:18 PM
Este firesc sa vorbesti mai intai sincer cu partenerul/partenera,sa incercati impreuna sa rezolvati situatiile de criza aparute in viata de cuplu;daca totusi nici unul nu cedeaza in favoarea celuilalt,atunci se poate recurge la relatia deschisa oficial,abia atunci partenerul/partenera va decide final daca poate salva viata de cuplu sau nu.
Sinceritatea este primordiala in viata de cuplu.
Am fost inselata dar eu personal u recurg la asa ceva,incerc sa salvez cat pot de mult relatia,si sunt sincera.Consider ca mai bine ai sinceritate cruda,de gheata decat o fericire falsa.Nu am decis inca ce sa fac in continuare dar de inselat nu insel.Nu platesc niciodata cu aceeasi moneda.
Postat 31 October 2007 - 06:09 PM
dupa raspunsul tau de ce inselam ar trebui intrebat cel ce ne-a tradat dragostea ce ne-a marturisit-o candva ca fiind eterna.
Uite,eu am o prietena.Care a fost cu cineva timp de 8 ani[iubirea vietii ei],dar ultimii 3 ia petrecut doar la tel,el fiind plecat din tara.Au sperat la iubiri eterne.Insa in acei 8 ani,unul a fost "pauza"El si-a gasit alta in orasul in care ea urma sa faca facultatea.Intre timp,"cineva"ia bagat pe gat un tip.Timpul si vremurile l-au trimis si pe el in afara,ramanand doar cu "un salut"si o fluturare in vant a batistei.In fine,rel a reinceput cu primul,dar doar prin tel.Acum,in vara urma sa vina acasa,la ea.Cel "bagat pe gat"de prieteni a venit mai devreme,si i-a sucit mintile fetei.Totul i se parea foarte ciudat,dar uneori parca mais pui si "uite,el m-a tradat,acum parca soarta mi l-a scos in calke,poate o fi mai bun"Parintii ei si lui se stiau,fiind colegi de scoala din copilarie,asa ca totul a decurs extrem de repede,pana la punctul de a o cere sa mearga cu el in afara,sa fie cu ea.Parintii,cu inima indoita,sperau la un viitor alaturi de ei,macar in tara au lasat-o.Ea plutea.Dupa numai 1 zi dupa ce au ajuns in tara respectiva el si-a dat arama pe fata.Nu mai bea suc de portocale ca in tara ci wisky.Cicalitor.In fine,dupa numai 2 luni,fata si-a sunat disperata si plansa parintii ca vine acasa.Era doar menajera lui,desi ea cunostea limba f bine,nu o alsa sa munceasca.A venit acasa,insa baiatul,primul care a iubit-o totusi ca nimeni,nu i-a mai raspuns la mesaje.Prietenul lui ia vb foarte urat.Sa-l alse in pace,are pe cineva.
Eu,si multi in jurul ei credem ca peste ceva timp cei 2 se vor impaca.Erau facuti unul pt celalalt,dar parca amandoi au vrut "ceva nou".Timpul va rezolva,desi ei amandoi sufera.Cel putn ea,o vad.Insa...a fost tradare?
Si cred ca am raspuns un ultimele 2 randuri[nu stiu exact]la intrebare
Postat 31 October 2007 - 07:38 PM
Postat 31 October 2007 - 11:30 PM
Postat 05 November 2007 - 02:24 PM
inselatul poate fi o alternativa la drama provocata de o despartire sau de un
divort ...... In fiecare barbat se asunde un
baietel care vrea sa se joace, sa cucereasca si sa experimenteze..... De aceea,
cateodata recurg la o aventura sau chiar la o amanta. .... Adevarul este ca femeile iarta mai usor
infidelitatea decat o fac barbatii.....Poate ca sunt determinate de teama de a
ramane singure sau sunt pur si simplu mai milostive..... Unele partenere se simt
chiar vinovate pentru infidelitatile iubitului si isi imbunatatesc atitudinea
pentru a salva relatia..... Prea multe femei iarta tradarea, iar acest lucru nu
poate decat sa-i incurajeze.....
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla