Salt la continut

si eu sunt nou venita!!!

- - - - -

101 replies to this topic

lilibiholar

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 8 Postari:
am dat din intamplare peste acest site si ma bucur pentru ca am gasit cateva lucruri foarte interesante....si pana ajung sa va cunosc sunt incantata de tot ceea ce am gasit aici ,desi ,deocamdata am tras doar o privire...

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
bıne aı venıt.aıcı o sa gasestı multı prıetenı.dıstractıeıplacuta ın contınuare

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Bine ai venit in familie,sper sa te bucuri alaturi de noi.

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Bine ai venit in familia noastra...vei vedea ca ai multe lucruri de invatat de aici...

lilibiholar

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 8 Postari:
va multumesc frumos pentru primire...nu stiu cat de des voi putea intra pe forum,dar de fiecare data am sa profit de intalnirea cu voi...

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Te asteptam cu drag...la cat mai multe discutii aici cu noi.......si salutari din partea mea locurilor natale...pe acolo am copilarit si eu....

lizike60

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 25 Postari:
Va sarut pe toti si eu sunt nou venita in familia voastra, sper sa ma primiti printre voi.V-am tot citit mesajele superbe, pe fiecare in parte va stiu, mi-am luat inima-n dinti si mi-am propus sa ma aliniez...in spatele vostru. Ma bucur ca am dat peste voi. Va pup.Liza

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Bine ai venit Liza...e un inceput bun ca ai avut curaj..asa am fost toti la inceput...si mie imi era teama sa port o discutie, dar incet incet vei vedea ca te vei obisnui...suntem o familie si e binevenit orcine intra pe site...curaj si la cat mai multe aparitii.....

lizike60

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 25 Postari:
Iti multumesc frumos Elena, ma bucur ca sunt  printre voi. Esti o draguta 

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Asa cum pe mine m-au incurajat cei de pe acest site minunat la randul meu vreau sa va ajut cu un sfat, o incurajare...bafta multa in continuare...

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Iti urez si eu bine ai venit in familie si sper sa gasesti in fiecare dintre noi,cate un prieten adevarat.Cu drag Ella.

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
bun venıt

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
sper sa te vedem des pe topicuri

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
da doamne

lizike60

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 25 Postari:
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si incurajatoare pe care le adresati noilor veniti.Sa tot aiba omul astfel de prieteni, si lumea ar fi alta.  Va pup pe toti  Liza

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
noı dorım sa avem tot maı multı prıetenı.bun venıt tututor

lilibiholar

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 8 Postari:
Citat niculescu_elena:
Te asteptam cu drag...la cat mai multe discutii aici cu noi.......si salutari din partea mea locurilor natale...pe acolo am copilarit si eu....

Locul meu natal este de unde esti tu...aici in Suceava m-am casatorit,de fapt in Putna...asa ca daca aveti drum pe taramul lui Stefan Cel Mare va asteptam

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Multumesc de invitatie.....tocmai discutam cu sotul meu de Dragomirna ca nu am vazot-o niciodata , spre rusinea mea.....

lilibiholar

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 8 Postari:
sincer,manastirea Putna e singura care am vizitat-o acum 6 ani cand l-am cunoscut pe sotul meu si de atunci o vizitam de cate ori iesim la plimbare si ne aducem aminte de inceputuri...in rest....

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Nu e timpul trecut...

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila