Salt la continut

Copilul si familia

- - - - -

77 replies to this topic

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

Va astept pe acest topic cu informatii si sugestii referitoare la cresterea armonioasa a copilului nostru,incepand de la faza de sugar si pana la adolescenta.

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:

Igiena sugarului

Exista trei parti ale corpului care cer o atentie si ingrijire speciala, pentru prevenirea unor infectii sau iritari: zona ombilicala (buricul), zona genitala si zona scutecelor. Majoritatea bebelusilor, dupa cateva saptamani de adaptare se bucura foarte mult cand sunt imbaiati. De obicei, in primele luni de viata, este recomandabil sa imbaiati sugarul dimineata, inainte de masa, de la ora 10, dar momentul este bine ales chiar inaintea oricarei mese din zi. Copilul trebuie imbaiat intr-o camera destul de calduroasa, in bucatarie sau unde este mai cald. In zilele in care nu-i faceti baie spalati-l cu buretele in regiunea scutecului. Sugarii pot sa nu se simta la inceput nici ei in largul lor in cada la inceput, deoarce sunt cuprinsi de sentimentul de nesiguranta. In afara curatirii organelor genitale, intre bai curatati mainile, fata, gatul si piciorusele. Folositi un vas cu apa fiarta si racita si cate un tampon pentru fiecare parte a corpului. Uscati apoi pielea cu un tampon de vata sau cu un prosop. Sapunul va usca pielea bebelusului, deci nu folositi sapun. De asemenea nu folositi pudra care poate provoca probleme de respiratie

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
ınteresante date.doar trebuıe sa maı am un bebe ca ma folosesc.dar pına atuncı le memorızes.

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
aylin tu fa bebe ca sfaturi i-ti dam noi cate vrei..........daca vrei ti-l si botezam

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
tıam prıns la cuvınt atuncı.sı noı ne rugam sa ne dea Dumnezeu un bebelus

sanziuca

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 53 Postari:
imi doresc si eu un bebe dar dumnezeu nu vrea sa mi-l dea.

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
bebele vine cand te vei astepta cel mai putin...

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
aı dreptate.decı asteptam o mınune

sanziuca

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 53 Postari:
as da orice sa vina cat mai repede.mi-e teama ca nu pot avea bebei

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
gındeste pozıtıv. sı trebuıe sa avem rabdare cınd domnul va socotı atuncı vom avea bebelusı.

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
pe langa minune...trebuie si putina munca...de ce nu-ti faci analizele sa vezi daca nu ai probleme..si daca chiar sunt probleme exista tratament...dar nu cred sa nu poti face bebe...vei vedea ca va veni

sanziuca

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 53 Postari:
de un an incoace eu si sufletul meu pereche umblam la toti medicii si primim aceleasi si aceleasi raspunsuri sunteti sanatosi tun.nu mai stim ce sa facem suntem disperati....

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
trebuıe sa avetı rabdare sı sa gındıtı pozıt.va venı sı zıua aceea.
eu cunosc un caz:o pereche nu au putut avea copıı 7 anı de zıle.ambıı erau sanatosı.nıcı o problema.acum au 4 copıı. decı au avut rabdare sı ıncredere ın dumnezeu.

sanziuca

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 53 Postari:
acum singura noastra speranta este bunul dumnezeu.multumesc de sfaturi si ca imi sunteti alaturi

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
fıtı tarı sı nu va descurajatı.ar trebuı sı eu sa ma tın de acest sfat

sanziuca

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 53 Postari:
toti ar trebui sa fim puternici in fata problemelor noastre.suntem un popor de luptatori

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
atuncı capul sus.

sanziuca

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 53 Postari:
acum ca m-ati imbarbatat astept bebei si de la voi

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
da doamne sa se adevereasca dorıntele tuturor.

sanziuca

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 53 Postari:
asa sa fie numai ca trebuie sa fim oameni buni.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila