Salt la continut

30 iunie 2007 - anunt

- - - - -

6 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Salut,
Am facut cateva modificari la structura bazei de date a forumului. Din pacate credeam ca modificarile vor dura maxim 5 minute:)
Au fost cateva complicatii si modificarile au durat in jur de 10 minute. Imi cer scuze pentru erorile pe care le-a dat in acest timp site-ul.

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:

Dexter am o noua problema, nu merge sa-mi deschid pagina cu albume foto personale, de asemenea am vrut la sectiunea creaza felicitare sa vad ce as putea face dar nu mi se deschide pagina, imi da erroare.

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Imi cer scuze. Au fost niste probleme dar s-au remediat.
acum ar trebui sa functioneze corect

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
    Buna seara ,"Dexter" - este cumva  posibil sa  adaugi si functia/comanda/optiunea  : editeaza postul , astfel ca aceasta sa apara alaturi de "citeaza" - vezi profil"-etc. la finalul fiecarei postari ?

Succes in orice lucru bun intreprinzi !

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Salut. o sa fac si optiunea aceasta insa va fi o optiune care va fi disponibila doar pentru 30 de minute de la postarea mesajului. Dupa 30 de minute automnat va disparea acel buton.

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:
multumesc foarte mult, nu-mi mai da erroare.interesanta obtiune cu editare, sunt convinsa ca o sa reusesti

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
eu nu am probleme cu site-ul,am un inger care ma apara si-i multumesc mult pentru sprijin.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila