In armata :superba amintire a ramas din armata ::
eram in jud DEJ acolo am facut armata
eram la o unitate de garda pentru un depozit .......linga noi era o ferna de vaci de la alta unutate cine le intretinea era tot din satu -mare super de tot pt noi ...eu vorbisem cu cei din tura mia de garda daca vreu sa bea lapte de vaca toti ![]()
eu leam zis sa luam bidonasele de apa cu noi ok toti de acord ....eu la postul 3 linga vacute cum trecea cite unul arunca bibonasul la postul trei la mine ...comandantul a plecat de la depozit .....eu nici una alta am sarit gardul si dai la muls de vaici la 4 dimineata cite o vaca mai dormea dar eu ii ordonam sa se ridice in picioare sa stea la muls
dar pima data mam saturat eu de lapte si pe urma am unplut bibonasele ....super pentru baieti beau lapte de vaca nu cel de praf ce ne dadea pe atunci .....
tot asa un cioban cu oi se plinba cu ele linga depozit tot io am facut o gaura in gard si daca intra una ii a noastra ziceam noi toti eram pe aceias mana super de tot .....a intrat o oaie cine era la acel post treb sa actioneje repede cu ia si seara la fript ,ce buna era atunci oaia noastra fripta si mancata ...ciobanul nusi daduse seama ca lipseste o oaie ....in cealalta zi intra un ied marisor lam pus in depozit un comandant nia zis ca ne da bani pe ia uau ce afacere am facut noi 5000 de lei pe ia am si vindut-o lui ....ciobanul o cautase dar nu o gasise din pacate a fost vinduta ......seara distractie la noi in dormitor .....pe bani de pe ied ![]()
venise si ziua de a ne libera de armata acu ne gindeam ce masa festiva sa facem sera ...comd la care iam vindut iedul avea si 4 iepuri ....am si gasit solutia buna ...am furat iepuri comd si seara la fript ...comd era in concediu ...noi maine liberam pe cind se va intoarce el nu mai are iepuri doar iedul![]()
ziua urmatoare vine un citat fals ca mai treb sa stam inca o sapt si dupa aceia vine liberarea ....acu sa fi vazut pe capul nostru comad se intoarce peste trei zile la unitate acu ce facem iepuri mancati nacaz pe capul nostru .![]()
![]()
dar tot am avut norocul sa eliberam in acea zi ...am iesit cu cei din unutate cu comandati de unitate la un restauran sa ne luam si noi un dun ramas de la ei ca si oameni si pe urma fiecare pe drumul lui spre casa ...
totul frumos si distractie pina le-am pov ca comandanul sef nu mai are iepuri ![]()
![]()
![]()
cei ce au fost cu noi au ramas cu gura cascata la povestea noastra cu iepuri si iedul si oaia ...laptele au zis de cind ei sint in acea unutate nu o mai avut asa oameni ca si noi ...care sa se descurce asa de bine .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Logare