In ultima vreme aud numai de astea, am vazut pe la televizor curse de cai in care au si murit unii dintre ei, am vazut cum mii de delfini erau prinsi si chinuiti pana murea, a vazut azi o stie in care a dat cineva foc la cainele cuiva (iar cainele era bland nu musca), si a murit cainele
....oare de ce? De ce atata cruzime asupra unor animale atat de pretioase?
Cai ( tot pe om il ajuta, si este atat de chinui, vedeam pe strada in Romania cum proprietarii isi bateau caii erau si slabi si flamazi si dadea cu biciul in ei incat se vedeau si semnele pe ei,) ...oare nu se poate sa fie tratati mai bine???
Delfinii, balenele ( de ce?? sunt niste frumuseti, cum sa-i omoare fara mila, am vazut cum unii isi legeau delfinul de masina si il taraia pana acasa ca sa-l omoare
....oare cu ce au gresit ei? cu cei incurca pe oameni???![]()
)
Cainii, pisicile (aici sa nu mai spun in Romania ce se intampla, oamenii arunca puii prin canale, ii omoara, ii chinuie, sau altii le omoara cainele sau pisica vecinei pentru ca latra prea tare, sau ca mata merge si teritoriul lui...cum se poate asa ceva??? in lumea in care traim nici animalele nu pot fi tratate mai bine???![]()
![]()
)

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla.jpg&usg=AFrqEzeHvDqMQciqY-jCqqKEScjGRu0Mpw)