Salt la continut

Ajutor pentru crearea felicitarilor

- - - - -

14 replies to this topic

alexa_199

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 3 Postari:

Am nevoie de ajutor pt a creea felicitari animate.Pls , cine ma poate ajuta ??? Nu duc lipsa deloc de inspiratie insa am nevoie de un mik ajutor !

Multumesc anticipat !

Alexa

cherryadelina

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 91 Postari:
as avea si eu o rugaminte la voi daca se poate.Am realizat si eu o felicitate animata cu programele indicate de voi pe site,SwishMax,e in format swi si as vrea sa o incarc pe site,insa nu stiu cum.Ma poate ajuta si pe mine cineva va rog mult.

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

la fiecare felicitare animata gasiti adresa de net,uitati-va si notati-o,intrati,luati acel program apoi instalati-l,dati-ne mesaj si va ajutam cu mare drag...............cu programul de pe site nu am lucrat din pacate

cherryadelina

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 91 Postari:
Poblema mea e alta.Felicitarea e realizata de mine,nu e luata dupa nici un site si as vrea sa o incarc aici pe site-ul vostru,insa nu stiu cum.Please help me.

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Intri la optiunea "Colectia mea de felicitari" ...apoi la incarca o felicitare si acolo vezi pasii...daca nu te descurci mai intreaba-ne...bafta

alexa_199

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 3 Postari:

Am nevoie de ajutor pt a creea felicitari animate.Pls , cine ma poate ajuta ??? Nu duc lipsa deloc de inspiratie insa am nevoie de un mik ajutor !

Multumesc anticipat !

Alexa

cherryadelina

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 91 Postari:
as avea si eu o rugaminte la voi daca se poate.Am realizat si eu o felicitate animata cu programele indicate de voi pe site,SwishMax,e in format swi si as vrea sa o incarc pe site,insa nu stiu cum.Ma poate ajuta si pe mine cineva va rog mult.

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

la fiecare felicitare animata gasiti adresa de net,uitati-va si notati-o,intrati,luati acel program apoi instalati-l,dati-ne mesaj si va ajutam cu mare drag...............cu programul de pe site nu am lucrat din pacate

cherryadelina

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 91 Postari:
Poblema mea e alta.Felicitarea e realizata de mine,nu e luata dupa nici un site si as vrea sa o incarc aici pe site-ul vostru,insa nu stiu cum.Please help me.

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Intri la optiunea "Colectia mea de felicitari" ...apoi la incarca o felicitare si acolo vezi pasii...daca nu te descurci mai intreaba-ne...bafta

alexa_199

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 3 Postari:

Multumesc anticipat !

Alexa

cherryadelina

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 91 Postari:

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

cherryadelina

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 91 Postari:

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila