Salt la continut

O intalnire a membrilor fideli...

* * * * * 1 Voturi

761 replies to this topic

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
O intalnire a membrilor fideli...ar fi ceva minunat....dar...cati membrii fideli avem in acest an..???...Cred ca acest capitol va trebui sa-l discutam atunci cand vom fi mai multi membrii activi...

nemraczuma

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2333 Postari:
O intalnire...... oare cati membrii vor dori cu adevarat sa se intalneasca ... ????

pitzi17

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 472 Postari:
eu zic sa treaca iarna si pe urma vom vedea

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Bine zici Pitzi....poate la primavara ne vom strange mai multi....

pitzi17

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 472 Postari:
desi nu sant o fire foarte rabdatoare am invatat un luctu:timpul rezolva toate problemele

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Sa lasam atunci timpul...sa hotarasca ?

arty

membru

• Membri
  • PipPipPip
  • 3180 Postari:
am sa vin si eu! macar cu gandul, dar poate si real am sa intru, poate pe la vara

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
M-as bucura foarte mult fetelor sa va intalnesc.

pitzi17

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 472 Postari:
A venit primavara si m-as bucura mult sa va cunosc personal dar este destul de greu de organizat asa ceva Dar eu as avea o propunere nu prea costisitoare: ne luam bilete in luna iunie sau in sept la Mamaia prin programul litoralul pentru toti care costa doar 200 lei 7 nopti cazare..ce oarere aveti

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Eu sunt de acord...pentru Septembrie...Mi-au mai ramas cateva zile din concediul pe anul acesta....

ibinet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4367 Postari:
EU UNA AM PARERE BUNA ....SA VEDEM CUM HOTARESC DOAMNELE SI DOMNI........PAULA DACA TIN BINE MINTE AI SPUS CA ANUL ACESTA NE VEDEMEI...CE ZICI

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9062 Postari:
Pai ne vedem Ibi...daca vii la Timisoara...

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:

IBI...eu ce-am spus...asa ramane....dar depinde de evenimentele ce se vor ivi....

nemraczuma

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2333 Postari:
Daca dorim din suflet sa ne intalnim.EU zic ca ne vom intalni.... iar eu abia astept.... veniti la mine in doua camere se face loc cat pentru zece....

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9062 Postari:
Dar unde sunt membrii fideli de alta data?... :P

davdia

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4695 Postari:
SIGUR AU AVUT MOTIVE BINE INTEMEIATE DACA AU MAI LIPSIT DE PE SITE
SUNT FERM CONVINSA CA AU FOST CU GANDUL SI LA ACEASTA FAMILIE
A VENIT VARA,NU VRETI SA NE INTALNIM AICI,PE LITORAL?

Paula_40

Administrator

• Moderators
  • 7448 Postari:
Si eu cred ca membrii care candva erau activi ,iar acum lipsesc,au avut motive sa lipseasca,poate li se pare mai greu sa intre pe forum.In privinta concediului petrecut la mare pentru a ne intalni,Davdia,eu m-as bucura foarte mult sa ne intalnim,indiferent ca la mare sau la munte,dar eu mai am doar cateva zile de concediu planificate pentru luna septembrie(9 zile)din care cel putin 4 zile trebuie sa le petrec la mama,care este singura si abia asteapta sa ma vada.Poate aveti posibilitatea voi sa veniti la Timisoara.Eu m-as bucura foarte mult.

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9062 Postari:
Unde sunteti fetelor ??? :(

Dana

Administrator

• Moderators
  • 9062 Postari:
Buna ziua fetelor. O veste buna...in sfarsit Ibi a reusit sa vina la timisoara si sa ne intalnim cu toate de aici. Ne distram de minune si ne gandim si la voi...:) ...am facut chiar si o poza pentru voi...:)

Imagine atasata: Imag006.jpg

ibinet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4367 Postari:
Asa este.Am fost la TIMISOARA m-am intalnit cu fetele si m-am simtit foarte bine .Puteti sa ma invidiati ......dar e vina voastra ca nu incercati o intalnire asa mai multe persoane.DANA PAULA SI CARMEN SUNS EXSRAORDINARE......SAITUL NU POATE SA REDEA OMUL ADEVARAT DIN FATA CALCULATORULUI.Am petrecut la TIMISOARA 2 ZILE DE NEUITAT.PE CAND INCERCATI SI VOI O INTALNIRE ??????? :D :D :D

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila