O intalnire a membrilor fideli...ar fi ceva minunat....dar...cati membrii fideli avem in acest an..???...Cred ca acest capitol va trebui sa-l discutam atunci cand vom fi mai multi membrii activi...
761 replies to this topic
Postat 28 March 2010 - 06:40 PM
A venit primavara si m-as bucura mult sa va cunosc personal dar este destul de greu de organizat asa ceva
Dar eu as avea o propunere nu prea costisitoare: ne luam bilete in luna iunie sau in sept la Mamaia prin programul litoralul pentru toti care costa doar 200 lei 7 nopti cazare..ce oarere aveti
Postat 27 June 2010 - 11:39 AM
Si eu cred ca membrii care candva erau activi ,iar acum lipsesc,au avut motive sa lipseasca,poate li se pare mai greu sa intre pe forum.In privinta concediului petrecut la mare pentru a ne intalni,Davdia,eu m-as bucura foarte mult sa ne intalnim,indiferent ca la mare sau la munte,dar eu mai am doar cateva zile de concediu planificate pentru luna septembrie(9 zile)din care cel putin 4 zile trebuie sa le petrec la mama,care este singura si abia asteapta sa ma vada.Poate aveti posibilitatea voi sa veniti la Timisoara.Eu m-as bucura foarte mult.
Postat 10 August 2010 - 11:12 PM
Asa este.Am fost la TIMISOARA m-am intalnit cu fetele si m-am simtit foarte bine .Puteti sa ma invidiati ......dar e vina voastra ca nu incercati o intalnire asa mai multe persoane.DANA PAULA SI CARMEN SUNS EXSRAORDINARE......SAITUL NU POATE SA REDEA OMUL ADEVARAT DIN FATA CALCULATORULUI.Am petrecut la TIMISOARA 2 ZILE DE NEUITAT.PE CAND INCERCATI SI VOI O INTALNIRE ???????
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla