Postat 23 March 2007 - 07:36 PM
Hmmm sa o iau cu inceputul ... sunt doua vorbe mari :
1.Toate la timpul lor
2.Dumnezeu iti da,dar nu iti pune in palma.
Iar acuma sa ma explic ... (deoarece eu cred si in ce e al tau e pus deoparte) ... doar pentru ca nu ai intalnit-o nu inseamna ca nu exista (dragostea adevarata).Pentru fiecare eu cred ca exista un suflet pereche.In momentul de fata (tot relatie pe internet) eu mi-am gasit sufletelul meu pereche (ingerasul meu).Si de ce zic toate la timpul lor ... probabil pentru ca nu erati pregatiti sa va intalniti ink ... adik daca ai trecut prin cateva suferinte cu siguranta ca vei stii sa apreciezi dupa ... si vei fi si un pic mai atent/a.Cat despre penctul 2 nu pot spune decat ca sufletul pereche il ai .. depinde doar de tine daca faci tot posibilul sa il gaseshti ... iar cand l-ai gasit sa uiti de toata suferinta dinante .. pentru ca daca iti bati joc si l-ai pierdut ...
Si in legatura cu dragostea pe internet ... totul se bazeaza pe sinceritate dar si pe incredere.Trebuie sa faci cum iti dicteaza inima ... pentru a fi impacat cu tine. ![]()
Postat 23 March 2007 - 10:37 PM
Postat 23 March 2007 - 11:06 PM
Depinde doar de tine .. daca stii sa te exprimi ... Se poate si o relatie la distanta si pe net !!! .. parerea mea. Gandeste la 2 persoane care se cunosc pe net si se intalnesc (avand in vedere ca se inteleg foarte bine )... parerea mea este ca atunci cand se vor intalni va fi superb.
Eu asa cred, asa simt ca va fi ... intelegi ce inseamna sa simt asta ? Acuma sincer vorbind
Postat 23 March 2007 - 11:15 PM
cum se exprima
si daca in viata de zi cu zi nu gandeste asa?
Noup .. tot nu ai intels
...
O relatie pe net ... poate creste ... de exemplu eu vb si la telefon ... ne dam smsuri ... ne calmam unul pe celalat cand suntem agitati sau nervosi ... si sapt viitoare merg la ea ... deci se poate ca o relatie de pe net sa se transforme in relatie adevarata ... daca asta vreai sa citesti ![]()
.
Mai intai conteaza sinceritatea ... buna intelegere intre 2 persoane ... iar intalnirea fata in fata e ultimul pas ... intelegi tu ?![]()
Postat 23 March 2007 - 11:17 PM
Postat 23 March 2007 - 11:24 PM
cum se exprima
si daca in viata de zi cu zi nu gandeste asa?
Noup .. tot nu ai intels
...
O relatie pe net ... poate creste ... de exemplu eu vb si la telefon ... ne dam smsuri ... ne calmam unul pe celalat cand suntem agitati sau nervosi ... si sapt viitoare merg la ea ... deci se poate ca o relatie de pe net sa se transforme in relatie adevarata ... daca asta vreai sa citesti ![]()
.
Mai intai conteaza sinceritatea ... buna intelegere intre 2 persoane ... iar intalnirea fata in fata e ultimul pas ... intelegi tu ?![]()
Postat 25 March 2007 - 01:13 AM
Postat 25 March 2007 - 04:06 AM
Postat 25 March 2007 - 05:04 PM
daca dupa o ora de discutii iti declara ca e indragostit nebuneste de tine face oare sa crezi?
hmzzzz nu prea, prea repede
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla