Salt la continut

un sentiment sincer dragostea

- - - - -

20 replies to this topic

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Orice e posibil !

arsene_alexandru

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 689 Postari:
Citat lemi:
ce te faci daca te indragostesti si nul cunosti destul de bine ........dragostea pe internet vreau sa zic......poate fi sincer sau e doar politicos .....ati iubit vreodata pe cineva de pe internet doar din felul de a fi .....felul cum vorbeste sau gindeste sau mi se intimpla doar mie asa ceva..........ideea e ca prin internet omu poate fi ffffff sincer si direct sau nu......de aici vin si intrebarile ce parere aveti......

Hmmm sa o iau cu inceputul ... sunt doua vorbe mari :

1.Toate la timpul lor

2.Dumnezeu iti da,dar nu iti pune in palma.

Iar acuma sa ma explic ... (deoarece eu cred si in ce e al tau e pus deoparte) ... doar pentru ca nu ai intalnit-o nu inseamna ca nu exista (dragostea adevarata).Pentru fiecare eu cred ca exista un suflet pereche.In momentul de fata (tot relatie pe internet) eu mi-am gasit sufletelul meu pereche (ingerasul meu).Si de ce zic toate la timpul lor ... probabil pentru ca nu erati pregatiti sa va intalniti ink ... adik daca ai trecut prin cateva suferinte cu siguranta ca vei stii sa apreciezi dupa ... si vei fi si un pic mai atent/a.Cat despre penctul 2 nu pot spune decat ca sufletul pereche il ai .. depinde doar de tine daca faci tot posibilul sa il gaseshti ... iar cand l-ai gasit sa uiti de toata suferinta dinante .. pentru ca daca iti bati joc si l-ai pierdut ...  
Si in legatura cu dragostea pe internet ... totul se bazeaza pe sinceritate dar si pe incredere.Trebuie sa faci cum iti dicteaza inima ... pentru a fi impacat cu tine.

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:

Eu una nu cred ca te poti indragosti pe internet de cineva!..................

marititi

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:

Eu cred ca te poti indragosti pe internet de cineva pe care nu l-ai vazut niciodata, doar prin cuvinte.

200600

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 296 Postari:
da , cred ca te poti undragosti de cineva pentru modul cum gandeste
cum se exprima

hot_sandra

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:
Este greu sa plangi si a suferi s-alegri moartea dureroasa deloc subita
sa-ti suprimi dorinta de-a iubi fara ca sa intelegi persoana iubita.Sa
stai sa suferi undeva inchis izolat si departe.Nimeni sa nu auda macar
un urlet din urletele cele multe..........

arsene_alexandru

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 689 Postari:
Citat hot_sandra:
Este greu sa plangi si a suferi s-alegri moartea dureroasa deloc subita sa-ti suprimi dorinta de-a iubi fara ca sa intelegi persoana iubita.Sa stai sa suferi undeva inchis izolat si departe.Nimeni sa nu auda macar un urlet din urletele cele multe..........

Depinde doar de tine .. daca stii sa te exprimi ... Se poate si o relatie la distanta si pe net !!! .. parerea mea. Gandeste la 2 persoane care se cunosc pe net si se intalnesc (avand in vedere ca se inteleg foarte bine )... parerea mea este ca atunci cand se vor intalni va fi superb.

Eu asa cred, asa simt ca va fi ... intelegi ce inseamna sa simt asta ? Acuma sincer vorbind

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
Citat 200600:
cum se exprima

si daca in viata de zi cu zi nu gandeste asa?ramai indragostit de un om...pe care ti l-ai imaginat nu?

arsene_alexandru

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 689 Postari:
Citat deli:
Citat 200600:
cum se exprima

si daca in viata de zi cu zi nu gandeste asa?ramai indragostit de un om...pe care ti l-ai imaginat nu?

Noup .. tot nu ai intels ...

O relatie pe net ... poate creste ... de exemplu eu vb si la telefon ... ne dam smsuri ... ne calmam unul pe celalat cand suntem agitati sau nervosi ... si sapt viitoare merg la ea ... deci se poate ca o relatie de pe net sa se transforme in relatie adevarata ... daca asta vreai sa citesti .

Mai intai conteaza sinceritatea ... buna intelegere intre 2 persoane ... iar intalnirea fata in fata e ultimul pas ... intelegi tu ?

200600

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 296 Postari:
ar fi o mare dezamagire sa ganeasca si sa se comporte altfel de cum scrie

arsene_alexandru

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 689 Postari:
Citat 200600:
ar fi o mare dezamagire sa ganeasca si sa se comporte altfel de cum scrie

Dupa cum am mai zis .. depinde doar de sinceritate ... multe persoane au mai multe fete ... dar in ingerasul meu am incredere .. pentru ca nu stiu cum sa iti explic ... dar am incredere in ea ... cateodata mai multa decat in mine ... (tot odata tin sa precizez ca asta este pur si simplu parerea mea .. sau mai bine zis .. cazul meu)

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
Citat arsene_alexandru:
Citat deli:
Citat 200600:
cum se exprima

Noup .. tot nu ai intels ...

O relatie pe net ... poate creste ... de exemplu eu vb si la telefon ... ne dam smsuri ... ne calmam unul pe celalat cand suntem agitati sau nervosi ... si sapt viitoare merg la ea ... deci se poate ca o relatie de pe net sa se transforme in relatie adevarata ... daca asta vreai sa citesti .

Mai intai conteaza sinceritatea ... buna intelegere intre 2 persoane ... iar intalnirea fata in fata e ultimul pas ... intelegi tu ?

da mai intelegNumai ca na....eu nu prea am incredere...si eu mi-am facut multi prieteni pe internet dar in sensul de amici...Ma rog...fiecare se indragosteste de cine vrea,cand vrea,pe unde vrea si cat vrea,nu?

arsene_alexandru

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 689 Postari:
Da normal ...  Lipsa de incredere .. cel putin in o relatie .. fie ea pe net sau in fata blocului ... duce la ganduri negre .. griji .. care nu fac bine ... dai in pesimism in timp

200600

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 296 Postari:
eu cred intr-o relatie pe net
dar se poate sa te si ,,arzi ''

arsene_alexandru

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 689 Postari:
Ne calim in timp ... dar pana atunci ... i just wanna love and be loved

PAU_LA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 790 Postari:

iubirea..un sentiment profund!

putini sunt cei ce-i simt..puterea!

adrian pop

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1455 Postari:
sa te indragostesti pe internet este cu doua taisuri ,,,,,, acu depinde de fiecare cum se inplica ,si pune baza intro relatie dar este posivil orice, mai ales in ziua de azi  doar sa bati pe clape si esti indragostit ,sau ma uit la o poza si sint indragostit ..... dar si in aceasta modalitate poti sa cunosti omul .....

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
pai adevarul ca e si riscanta, daca tu spui adevarul iar cealalta doar se joaca cu tine atunci suferi, dar daca doua persoane se cunosc si nu se plac sa zic ca din prima, sa zicem ca pe parcurs cunoscand-o, dand telefoane, sms-uri ...etc si se intalnesc atunci de ce??? eu am auzit deja cateva exemple care sau si casatorit si o duc bine  deci orice e posibil dragostea nu are limite...cel putin nu daca e adevarata

anastashya_25

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 22 Postari:

daca dupa o ora de discutii iti declara ca e indragostit nebuneste de tine face oare sa crezi?

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
Citat anastashya_25:

daca dupa o ora de discutii iti declara ca e indragostit nebuneste de tine face oare sa crezi?

hmzzzz nu prea, prea repede , as zice ca doar e interesat, poate ca ma place dar indragostit, oricum multi se indragostesc, dar unde e sa iubesti si una e sa fii indragostit, de indragostit tot te indragostesti...dar de iubit cu adevarat e numai o data

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila