Salt la continut

Nunta in 48 de ore...

- - - - -

12 replies to this topic

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
Pe drumul existentei, nunta e popasul cel mai important; in viata unui om, el ramine reperul major, granita dintre doua lumi, care trebuie trecuta exact asa cum fiecare dintre noi a visat.De aceea va intreb a-ti putea sa va organizati nunta in 48 de ore,ca si protagonistii emisiunii de pe prima?eu tin minte ca noi am avut nevoie de doua luni ca sa punem toate lucrurile la punct pentru nunta...pentru ca acest eveniment ar trebui sa fie ceva unic in viata fiecaruia si consider ca fiecare detaliu conteaza...

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
E IMPOSIBIL SA ORGANIZEZI O NUNTA IN 48 DE ORE.MINIMUM CRED CA TREBUIE 2 LUNI CA SA PREGATESTI TOT.CA ACEASTA SEARA SATI RAMIIE IN  INIMA PENTRU TOATA VIATA.NU IN FIECARE ZI TE CASATORESTI.ASA CA TREBUIE O PREGATIRE BUNA.CE ZICETI.

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:
Citat LIUBASA:
E IMPOSIBIL SA ORGANIZEZI O NUNTA IN 48 DE ORE.MINIMUM CRED CA TREBUIE 2 LUNI CA SA PREGATESTI TOT.CA ACEASTA SEARA SATI RAMIIE IN  INIMA PENTRU TOATA VIATA.NU IN FIECARE ZI TE CASATORESTI.ASA CA TREBUIE O PREGATIRE BUNA.CE ZICETI.

sunt de acord cu tine

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
EU DIN CE AI PROPUS  DRAGOSTEA AM ALES.NU REGRET DELOC .BANII AZI SUN MIINE NUS.DAR DRAGOSTEA INTOTDEAUNA TRAIESTE IN INIMILE NOASTRE.DESIGUR DACA E SINCERA.

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
E o chestie stranie si lipsita de bun simt !

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
Citat gabidc68:

dar nu ai vazut emisiunea de pe prima....?????sa vezi ce agitati sunt participantii,si pentru ce?pentru niste bani sa strici asa o zi minunata......din pacate sunt de toata jena...pacat ca nevoia de bani ii impinge pe unii la asemenea lucruri

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Signomi , Iulia !
Tocmai de aceasta ciudata productie TV a postului Ultima-speta TV vorbeam !

arsene_alexandru

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 689 Postari:

In legatura cu emisiunea de pe prima nu pot zice decat ca e jalnica ... adik ce au sa tina minte din nunta lor ? Cum au fugit si au facut 1000 de euro ? Sau ca au facut nunta fara bani ? Doamne .. da nu mai pot gandi ca m-am enervat ...

Cat despre dragoste sincera sau bani ... as alege dragostea sincera ... pentru ca asta ar tine toata viata ... bani cum sa mai zis azi ii ai maine nu ii ai.Iar fericirea sufleteasca nu se poate cumpara nici cu un sac de bani.Dar cel mia dureros este ca multi oameni aleg banii... pacat ... mare pacat ...  

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:
Citat iuti:
Citat gabidc68:

dar nu ai vazut emisiunea de pe prima....?????sa vezi ce agitati sunt participantii,si pentru ce?pentru niste bani sa strici asa o zi minunata......din pacate sunt de toata jena...pacat ca nevoia de bani ii impinge pe unii la asemenea lucruri

câtă dreptate ai iuti!

Rut

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 152 Postari:
Citat arsene_alexandru:

In legatura cu emisiunea de pe prima nu pot zice decat ca e jalnica ... adik ce au sa tina minte din nunta lor ? Cum au fugit si au facut 1000 de euro ? Sau ca au facut nunta fara bani ? Doamne .. da nu mai pot gandi ca m-am enervat ...

Cat despre dragoste sincera sau bani ... as alege dragostea sincera ... pentru ca asta ar tine toata viata ... bani cum sa mai zis azi ii ai maine nu ii ai.Iar fericirea sufleteasca nu se poate cumpara nici cu un sac de bani.Dar cel mia dureros este ca multi oameni aleg banii... pacat ... mare pacat ...  

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
si eu ma uit la emisiune dar sincera sa fiu nu as strica o astfel de zi doar pentru bani,nu-mi plac sarcinile la care sunt supusi participantii.

madi8

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 657 Postari:
sunt foarte multe cupluri care profita de aceasta emisiune "sa fie in randul lumii" nu ii intereseaza nimic alceva

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:

Si probabil pentru a profita de a-si face nunta pe gratis si pentru publicitate

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila