interesant ... foarte interesant... pacat ca nu am timp sa o citesc..... dar cine stie
30 replies to this topic
Postat 08 November 2005 - 10:14 PM
:oops: nu mai stiu cand am terminat o carte de citit! am prostul obicei sa le incep si sa nu le mai si termin. oricum cea care mi-a absorbit toata fiinta ultima data a fost [b:3301ec5ff6]viata de dincolo de moarte[/b:3301ec5ff6] a lui scarlat demetrescu. mi-a placut la nebunie! (nu e literatura...... :wink: )...in rest frunzaresc cartile de jurnalism si ....reviste cu carul! de sanatate in principal.--->la faza asta am fost cam OFFTOPIC :roll: .........dar ma iertati voi! :wink:
Postat 09 March 2007 - 02:38 PM
FEMEIA IN ALB.Dar am un lapsus cu autorul.
Revin diseara,poate. Este un lant de povestiri...despre o femeie misterioasa vazuta de mai multe persoane in anumite contexte.GREA,poti pierde firul.E un dute-vino,altii revin la 1 istorioara..altii se leaga de a 3-a..Am citit-o si in vara dar am renuntat.Acum,am inceput iar.Si,ca babuta,incep sa-mi notez un rezumat sa nu pierd firul

Postat 09 March 2007 - 04:07 PM
eu, pai acum studiez Biblia
, dar am citit multe carti mi-a placut de mica sa citesc, sateam la biblioteca orasaneasca pana inchidea, apoi dupa 12 ani imi dadea acasa cartile, si am citit destule, oricum daca am o carte buna in mana atunci nu ai ce vorbi cu mine, cam stau de ea daca imi place si nu ma las pana o termin
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla