Salt la continut

cum te simti cand furi iubitul altcuiva?

- - - - -

47 replies to this topic

anacava

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 10 Postari:
vi sa intamplat sa incercati sa furati iubitul altcuiva?

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
niciodata nu as incerca sa fac asa ceva...ce nu mai sunt barbati sau femei pe lumea asta...decit sa "fur"de la alta?

anacava

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 10 Postari:
Citat iuti:
niciodata nu as incerca sa fac asa ceva...ce nu mai sunt barbati sau femei pe lumea asta...decit sa "fur"de la alta?

sunt persoane care fac asta, nici eu nu as face asa ceva, dar sti ce nasol este cand vezi ca se baga cate-o ..... in viata ta,

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
ceva nu e in regula....singuratatea...cum combati singuratatea?e un nou topic banuiesc....va fi mutat in alt loc

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
nu ...niciodata!si nici nu as face asa ceva

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
sincer eu zic ca daca este o iubire adevarata nu se poate intampla asa ceva, oricat ar incerca cineva nu poate sa distruga o iubire adevarata, daca cineva te lasa pentru altcineva inseamna ca nu te iubeste, nu e vina numai lu celalalt (a) ca s-a bagat pentru ca daca te iubea nu te parasea indiferent de cine se baga intre voi, iar daca nu e vorba de casatorie nu are rost sa stai sa plangi dupa o relatie care a luat sfarsit, viata merge inainte, mai mult trebuie sa ne gandim la viitor decat la trecut , deci n-am cum sa fur iubitul alteia daca el o iubeste cu adevarat pe ea  

PAU_LA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 790 Postari:
eu nu am "ochi" pentru iubitul altei colege/prietene/amice. Chiar zilele astea,varul unei colege ar fi,cica interesat de mine.Insa vorbeste cu o tip de 3 ani.Vezi-ti de viata ta si a prietenei tale baiete i-am spus!!  ...

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
Citat PAU_LA:
eu nu am "ochi" pentru iubitul altei colege/prietene/amice. Chiar zilele astea,varul unei colege ar fi,cica interesat de mine.Insa vorbeste cu o tip de 3 ani.Vezi-ti de viata ta si a prietenei tale baiete i-am spus!!  ...

pai vezi, ce am zis eu...inseamna ca tipul nu tinea la fata aceea daca s-a dat la tine  mda...mai stiu si eu prietenul prietenei mele cele mai bune mi-a zis dupa ce s-a despartit de ea desi stia ca ea tine la el, si el se dadea la mine , imi venea sa-l i-au la bataie ca l-am auzit ca vrea  sa fie cu mine, si pe prietena mea ca plangea toata ziua dupa ala   oricum nu i-am zis nimic, abia dupa 2 ani i-am marturisit prietenei mele de faza aia

PAU_LA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 790 Postari:
Citat lenutzaurora:
Citat PAU_LA:

pai vezi, ce am zis eu...inseamna ca tipul nu tinea la fata aceea daca s-a dat la tine  mda...mai stiu si eu prietenul prietenei mele cele mai bune mi-a zis dupa ce s-a despartit de ea desi stia ca ea tine la el, si el se dadea la mine , imi venea sa-l i-au la bataie ca l-am auzit ca vrea  sa fie cu mine, si pe prietena mea ca plangea toata ziua dupa ala   oricum nu i-am zis nimic, abia dupa 2 ani i-am marturisit prietenei mele de faza aia

INCA nu s-a dat la mine,doar este  interesat.Dar i-am taiat-o de la radacina(a se citi Speranta)

laryssa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3630 Postari:

mai bine nu o fac, mai bine singurica

miki

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 354 Postari:
nu am luat iubitul nimanui niciodata, si nici nu as vrea sa mi-l ia pe al meu (sot) cineva ... Mi se par usor aiurea persoanele care stiu ca 'x' e casatorit si continua sa se indragosteasca... dar asta tine de mai multe fenomene: ce a vazut in copilarie in jur, ce educatie a primit etc... Cu toate astea mai exista si posibilitatea ca 'x' sa nu spuna ca are iubita sau ca e casatorit si astefel sa 'se fure un iubit... si inca ceva nu stiu ce ar trebui sa simta persoana care fura... poate decat atunci cand se trezeste sa simta dezgust pentru propria persoana .... (parerea mea

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
MIE MI SA INTIMPLAT ASA CEVA.DESIGUR URAM ACEA PERSOANA CARE TIPA IMI IUBEA PRIETENU.DESIGUR PASNIC NU NEAM DESPARTIT.DAR ACUM IMI DAU SEAMA CA NU A FOST DRAGOSTE ADEVARATA.SI ASA A FOST SA FIE.DAR  E FOARTE DUREROS CIND O ALTA PERSOANA SE AMESTECA IN VIATA TA.DAR PRIN CE NE DAT DAT SA TRECEM.TOT VOM TRECE.

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
Citat lemi:
eu nu am furat si nu as face asa ceva niciodata nimanui ,,,,,dar mie mi sa furat unul din ex individ ca numai stiu cum il chema ,nu cred ca era important,,,oricum ,in fine,,,,,,nu pot zice ca nu am suferit dar nici ca am suferit cind mi se intimpla asa ceva nu sufar ca nu merita ,,,,,,,,,am ceva mai bun de facut sau de cautat dar oricum nu as incerca sa ma bag in seama cu cineva care e ocupat ca nu merita imi va face si mie la fel nu de alta,,,,,,,,

dupa ce noı neam despartıt.sau ıntılnıt cel mult o luna sı el a parasıto.cum facı asa patestı.

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:

eu nu stiu ce as face daca mi-as fura cineva iubitul asa ca daca exista vreo fata care sa tenteze la al meu iubitel a incurcat-o rau

angel_dreams

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 91 Postari:
sunt destule cazuri,dar rusine lor,nu e frumos,un caz e al unei prietene ,e casatorita cu 2 copii,el umbla cu alta ,respectiva divortata cu 1 copil,stie ca e casatorit dar nu il slabeste ,ea sufera ,a vb cu respectiva dar degeaba vb,ca tot nu se lasa de el ce sa mai zic.si sunt multe asemenea cazuri nu se gandesc ca rooata tot roata se invarteste si le vine randul lor,cum e vb.asta e ,dar cine are un pic de minte nu se injoseste i asa fel.parerea mea.

nuf3

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 394 Postari:

cunosc niste cazuri in care nu s-au furat doar iubiti..ci soti;)..ca sa nu mai spun ca au apelat si la alte mijloace mai putin ortodoxe

in principiu..cred ca persoana care "fura" iubitul alteia nu are cum sa simta intr-un anume fel..pt ca nu e capabila de a simti curat..frumos,gandurile poate ca o fac sa se simta mandra de ea..cam asta cred ca ar putea simti

oricum..vina nu e doar a celui care fura..ci si a celui care se lasa furat;)

claudiafiscuci

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 80 Postari:
sunt de acord cu tot ce scrieti voi aici,dar nu e vinovata doar persoana care fura iubitul. ce spuneti despre iubitul care se lasa furat?el nu e la fel de vinovat?sau situatia in care iubitul gaseste o a treia persoana care habar nu are ca el e insuratsau angajat intr-o alta relatie?se mai intampla,din pacate,si astefel de situatii......

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
pai asta e, daca baiatul se lasa....ce sa facem nu????

Ale3csis

Just a member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2480 Postari:
...Justice rules....Adevarat ce spuneti voi pe aici..... Adevarat ca acea persoana care apeleaza la astfel de tertipuri este mai mult decat josnica pe de o parte iar pe de alta cea care se lasa dusa de nas si smulsa din bratele acelei persoana careia candva ii spunea acel sincer "Te iubesc" este de o slabiciune ucigatoare caci o persoana cu o verticalitate nu ar cadea in plasa asa usor.Dar sa lasam astea ca le stiti deja dupa parerea mea.Ceea ce vreau sa spun este ca pe aici s-a tot discutat despre cazul in care o femeie fura un barbat ca de obicei cam asa se intampla insa,desi sunt barbat stau si ma gandesc pe cei din neamul lui Adam.Oare ce simt acei barbati care doar pentru a mari lista de cuceriri si a-si "creea o imagine de macho" isi baga nasul in viata unuia si altuia fie prieten sau amic, furand persoana poate cea mai draga?...Ca sa raspund la intrebarea acestui topic nu pot pt ca nu am fost pus intr-o astfel de situatie...Numai cei ce au trait astfel de experiente o pot face dar oricum eu cred ca remuscarile nu isi au rostul la ei din moment ce au avut o inima sa faca astfel de lucruri mizere.Revenind la cei ce se cred descendenti din clanul Don Juanilor ce credeti?Sunt si ei oameni?...Au oare constiinta?...Sau amuzamentul este mai presus de moralitate?...Pana cand vor ruina vietile altora si totdata sufletele lor?....

AYLIN

Administrator

• Membri
  • PipPipPip
  • 28229 Postari:
odata ceı lasatı furatı.cu tımpul ısı dau seama de ceau facut.doar ca e prea tırzıu sa maı poata repara ceva.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila