Din pacate asa este, iubirea uneori se transforma in obsesie, am creat acest topic mai mult ca sa previn pe unii care sunt pe "drumul" ei fratilor deschideti bine ochii si vedeti daca ceea ce simtiti pentru cel de langa voi este iubire sau ceva care trece de limitele ei; eu va spun pentru ca am trecut din pacate printr-o situatie asemanatoare: fostul meu prieten din iubirea pe care o simtea la inceput treptat, treptat s-a transformat in obsesie: nu mai ma lasa sa am prietene, nici pe la vecini nu mai aveam voie sa ies, totul se rezuma la noi doi, pentru el cei din jur nu mai existau, m-a transformat in ceea ce vroia el, cuvantul lui era "lege", am rabdat asa vreo cativa ani pana cand am zis ca pun punct, atunci cand i-am zis a facut o criza de isterie, mi-a zis niste cuvinte ingrozitoare, si a incercat sa se sinucida
, eu atunci in loc sa pun punct, in loc sa-i zic sa se trezeasca sa-si revina, i-am promis ca voi fi cu el in continoare desi nu-l iubesc ma sacrific...si am continuat asa pentru inca un timp, el zicea mereu ca fara mine nu mai poate trai, ca el se omoara, ca ma omoara si pe mine daca voi pleca...si tot asa, am inceput sa am frica de el, si asa am cedat...am renuntat la el gata, nu mai puteam continua asa, i-am zis lucru asta la distanta si mi-a trimis niste cuvinte, m-a lovit acolo unde ma durea mai tare...si stau si ma gandesc...asta inseamna iubire? Eu nu cred...eu cred ca se numeste obsesie, nu as putea sta langa cineva stiind ca persoana de langa mine nu ma iubeste, cum sa oblig pe cineva sa ma iubeasca?Apoi la urma tot ea e vinovata ca te-a lasat?
Asta e povestea mea
, si vroiam sa-i avertizez in general pe tineri aveti grija ce faceti, si cum iubiti ganditi-va bine ce e iubirea, iubirea inseamna fericirea celuilalt nu nefericirea, sau fericirea ta...din cate stiu iubirea nu e egoista, nu e geloasa, nu e ucigasa!!! Asa ca fiti cu mare bagare de seama, deschideti ochii la timp, nu va restrangeti in doi, traiti viata in doi dar sa existe si prieteni si mai ales sa existe Dumnezeu intre voi!!! Nu spuneti niciodata ca nu poti trai fara o persoana, pentru ca puteti sa traiti fara ea, dar nu vreti si asta e alta treaba, incercati sa va puneti mereu si in locul celuilat, nu va ganditi mereu doar la voi, obsesia e foarta periculoasa, incercati sa va feriti de ea
.
Sper ca randurile acestea sa fie de ajutor cuiva, pentru ca si eu as fi avut nevoie odata de ele, dar nu mi le-a spus nimeni. ![]()

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla