ma uitam la Cheaters de pe Reality TV si la Tradati in dragoste....... cronica...... si cam atat....... (Aici nu vorbesc de emisiuni gen Junkyard Wars, Mytbustter, Pimp my rid, boiling points....... astea sunt emisiuni.... care nu au ...... grad de comparatie din punctul meu de vedere.....-- adica Discovery nu are grad de comparatie din punctul meu de vedere) restul nu ma intereseaza.....
49 replies to this topic
Postat 23 October 2005 - 03:55 PM
ce emisiune va place la tv si o urmariti de fiecare data? de ce place? eu, de exemplu,urmaresc schimb de mame pe prima tv. :D imi place la nebunie pt k ma distreaza toate reactiile oamenilor care participa.sunt pusi in fel de fel de situatii, iar oameni care nu sunt compatibili deloc trebuie sa convietuiasca timp de o saptamana... :lol: ....bine,mai sunt situatii cand participantele sunt enervante si fac totul de dragul camerei de filmat, sunt false si antipatice :wink: ...dar de cele mai multe ori este distractiva emisiunea. nu mai zic de CRONICA carcotasilor ...pe care ii ador, am mai spus 8) [/b]
Postat 03 November 2005 - 12:28 PM
s-a terminat "schimb de mame" , a inceput "supernanny"......dragalasa emisiunea..adik e educativa. ma uitam la acei copii atomici care trebuie "imblanziti" :evil: ce afurisiti sunt de mici!! nu as avea rabdare sa-i indrept dar probabil nici nu as permite sa ajunga asa mai intai de toate... :o zic eu asta ca nu sunt mamica....parca aud mamicile cum spun asta.. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Postat 16 January 2006 - 10:08 PM
ce privesc?urmaresc cu placere emisiunile lui Teo ,o ador e super cu simtul umorului bine-dezvoltat,mereu ma face sa rid,imi place si Bune si nebune de la Pro tv,fetele-s mishto,imi plac si Surprizele Andreei Marin (dar le privesc foarte rar...).Deseori privesc emisiunile ce se fac la Mtv...
Postat 25 January 2006 - 07:59 PM
Mie imi plac in special emisiunile sirupoase unde lumea isi spala rufele in public...Tradati in dragoste dar binenteles nu cel de pe prima ci cel de te realitatea tv...ca emisiunea de pe prima e slab ca si ernest!Sau ma mai uit la VH1 la vietile celebritatilor si dupa emisiune sunt mai deprimata ca niciodata....:))
Postat 11 February 2006 - 12:11 PM
Citat ratzusha
| de cand cu netu asta am si uitat sa ma mai uit la tv :) |
Pai cum sa nu uiti de televizor cand pe toate posturile dau numai filme de cand eram eu mic si nimic nou.... muzica de proasta calitate... si emisiuni de prost gust... Pe net mai iei un film mai noi, faine si alte chestii interesante.
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla

surprize, iarta-ma, din dragoste, 9595, cam pe unde se mai plange, ch..... naspa emisiuni.
Pacat de unii prezentatori. Cum ar fi, de ex. Raluca Moianu.