Salt la continut

ce emisiune urmariti?

- - - - -

49 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
ma uitam la Cheaters de pe Reality TV si la Tradati in dragoste....... cronica...... si cam atat....... (Aici nu vorbesc de emisiuni gen Junkyard Wars, Mytbustter, Pimp my rid, boiling points....... astea sunt emisiuni.... care nu au ...... grad de comparatie din punctul meu de vedere.....-- adica Discovery nu are grad de comparatie din punctul meu de vedere) restul nu ma intereseaza.....

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
ce emisiune va place la tv si o urmariti de fiecare data? de ce place? eu, de exemplu,urmaresc schimb de mame pe prima tv. :D imi place la nebunie pt k ma distreaza toate reactiile oamenilor care participa.sunt pusi in fel de fel de situatii, iar oameni care nu sunt compatibili deloc trebuie sa convietuiasca timp de o saptamana... :lol: ....bine,mai sunt situatii cand participantele sunt enervante si fac totul de dragul camerei de filmat, sunt false si antipatice :wink: ...dar de cele mai multe ori este distractiva emisiunea. nu mai zic de CRONICA carcotasilor ...pe care ii ador, am mai spus 8) [/b]

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
s-a terminat "schimb de mame" , a inceput "supernanny"......dragalasa emisiunea..adik e educativa. ma uitam la acei copii atomici care trebuie "imblanziti" :evil: ce afurisiti sunt de mici!! nu as avea rabdare sa-i indrept dar probabil nici nu as permite sa ajunga asa mai intai de toate... :o zic eu asta ca nu sunt mamica....parca aud mamicile cum spun asta.. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

alina_p

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 319 Postari:
ce urmarim?Innocent surprize, iarta-ma, din dragoste, 9595, cam pe unde se mai plange, ch..... naspa emisiuni. SmilePacat de unii prezentatori. Cum ar fi, de ex. Raluca Moianu.

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
ce privesc?urmaresc cu placere emisiunile lui Teo ,o ador e super cu simtul umorului bine-dezvoltat,mereu ma face sa rid,imi place si Bune si nebune de la Pro tv,fetele-s mishto,imi plac si Surprizele Andreei Marin (dar le privesc foarte rar...).Deseori privesc emisiunile ce se fac la Mtv...

donald

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 521 Postari:
mai sunt cativa carora le place de Teo. de ex. eu.

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:
si mie imi place teo,dar si cheaters si schimb de mame care a revemit la prima tv

a_jo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 314 Postari:
da, Teo e super tare,(o femeie cu care nu te plictisesti usor) cred pe ea in 1 rind o iubesc majoritatea romanilor si moldovenilor,care se amuza privind emisiunile ei...

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Carcotasii, teo..si stirile ....sa nu uitam si unele filme mai bune ...

ralukutza

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 48 Postari:
Mie imi place schimb de mame...cronica carcotasilor...imi placea fa-ti bagajele de la prima si uneori folclorul contraataca...

petrusca alexandru

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 7 Postari:
    Nu ma uit la televizor..dar daca se intampla, atunci ii vad pe carcotasi, gala k1 sau ma uit la stiri! Cam atat!

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
e ceva ....

eu si el

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 54 Postari:
nimic ca nu am timp de tv

Lilu

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 35 Postari:
Mie imi plac in special emisiunile sirupoase unde lumea isi spala rufele in public...Tradati in dragoste dar binenteles nu cel de pe prima ci cel de te realitatea tv...ca emisiunea de pe prima e slab ca si ernest!Sau ma mai uit la VH1 la vietile celebritatilor si dupa emisiune sunt mai deprimata ca niciodata....:))

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Nu imi plac acest gen de emisiuni, sunt gen Satra Tiganeasca ...

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:
de cand cu netu asta am si uitat sa ma mai uit la tv :)

life_s_warrior

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2185 Postari:
Mare adevar ai spus!!!  SmileYell

The Prophet

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1342 Postari:
Citat ratzusha
de cand cu netu asta am si uitat sa ma mai uit la tv :)

Pai cum sa nu uiti de televizor cand pe toate posturile dau numai filme de cand eram eu mic si nimic nou.... muzica de proasta calitate... si emisiuni de prost gust... Pe net mai iei un film mai noi, faine si alte chestii interesante.

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
corect

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
Eu nu ma mai uit la Tv de prin august...ce mai aud de pe la altii ce se mai intampla sau ce va fi...

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila