Salt la continut

stirile obiective...unde sunt?

- - - - -

13 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
hmmm..... realitatea ... mie nu prea imi place......... drept sa zic io urmaresc stirile pe prima TV..... nu sunt cine stie ce... dar ce am nevoie aflu.....

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
ideia este sa te uiti la televizor la stiri pentru a fi informat...... si sa mai vezi putin cate putin ...... din prostia oamenilor.... in special al parlamentarilor..... cu ..... nu mai zic... :lol:

Tekyutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
yo ma abtin....deja am ajuns sa urasc stirile.....ai mei , daca ar putea, numai la asta s-ar uita.... pe toate posturile de televiziune.... ! Cum se termina shirile pe un canal...muta pe altu....si tot asha 24 din 24 !!!! asha k [size=18:a8c04a73ab][b:a8c04a73ab]URASC STIRILEEEEEEE ! [/b:a8c04a73ab][/size:a8c04a73ab] :angryfire: :naka: :salut: :angryfire: :angryfire: P.S. Daca mai fac astia inca un canal de stiri ( cum a aparut Antena3 ).... jur k dau foc televizorului.... :D Pupicei

Tekyutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
Am incercat si eu sa vad "si partea frumoasa" a lucrurilor..... da' chiar n-am gasit-o.... ! Le urasc prea tare si prea mult k sa mai pot face asra ! Prefer sa stau la calc 24 din 24.... cat se uita ai mei la tv....sau mai bine ascult kissfm.... decat stiri ! Da'....dc e sa-mi placa...( sau ce-mi place mie inainte)... erau stirile de pe ProTv....de la ora 17.00..... imi placeau k aratau tot felul de chestii morbide...si facea mama o fatza ca-mi placeau alea....... zicea k maine ma duc sa incerc si eu ce-a facut nu stiu care de pe acolo ! :))) si chiar ma distram de chestia asta ! Pana cand m-am pliktisit si de asta ! :) oricum....acum toate stririle mi se par trase de par, umflate la maxim, inflorite... si nu-mi plac ! Ma mai uitam la stiri cand era faza cu inundatiile sau cand mai sunt calamitati de-astea...si-atat ! Pupicei

Tekyutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
ai dreptate ramo ! stirile alea sunt "interesante"....da'nu mai sunt la fel de interesante cand stii k e vorba despre orashu' sau zona ta ( inundata)... eu am trecut prin asta...si nu mi-a placut deloc ! bine k eu stau la et 3 si nu am patit nik.... da'era apa la intrare in orash....mai mare dragu !!! Si nu-mi placea deloc sa vad la TV ce-am vazut cu ochii mei ! Nu-i sexy deloc ! da'asta-i realitatea....ce sa=i faci ?!?!

Tekyutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
lol ! asha e dexter !!! :wink: :wink: :lol: :wink: :D

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
va propun altceva! o dezbatere pe marginea stirilor de la televizor: daca sunt obiective, adevarate, pe ce post sunt stirile cele mai bine realizate, ce parere aveti despre reporteri..etc mie imi plac stirile de pe Realitatea Tv pt k mi se par cele mai apropiate de "stirile profesionostilor" spre deosebire de Pro Tv unde show-ul este totul asa cum chiar ei au spus-o (va amintiti de acel spot:"Stirile Pro Tv- acesta este spectacolul!") sau Antena 1 unde sunt prost realizate iar subiectele tratate nu sunt de stiri!!! pe postul national de televiziune nu urmaresc stirile...nush de ce... :scratch: iar pe restul...nici nu mai conteaza... so :!: ce parere aveti voi?

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
:laughing6: :laughing6: :laughing6: cand eram mai mica si eu uram ca tata statea la stiri la tv si cum se termina pe un post, muta pe altul chiar daca erau aceleasi subiecte.... :roll: acum ma uit eu la stiri si pentru ca sunt oarecum obligata..acum le privesc si cu ochi critic :wink: ....faza e ca fiind la jurnalism trebuie sa urmaresc tot ce se intampla in tara si sa pot selecta din noianul de informatii pe cele valoroase si tot asa... pana la urma poate fi chiar placut... :mrgreen:

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
sunt in asentimentul tau :oops: este interesant de vazut stirile atunci cand se intampla inundatii, ninsori puternice, furtuni...pare morbid sa spun asta dar o spun din cauza ca asemenea lucruri atrag si mai vezi si cum reactioneaza reporterii la fata locului sa spunem... ......atrag.....atata timp cat nu esti tu implicat...offff

ralukutza

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 48 Postari:
eu urmaresc rar stirile la tv...si atunci pe protv...mai mult ma informez de pe net sau de la cei din jurul meu...

valentina24

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 97 Postari:
cum spunea si ralu...prefer sa ma informez de pe net, sunt atatea adrese de unde pot afla ce se mai intampla in tzara noastra...dar seara cateodata prefer sa ma mai uit la stiri, sa-mi mai clatesc ochii cu prezentatorii/ prezentatoarele....

ralukutza

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 48 Postari:

:))  

baba007

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 3 Postari:

Cred ca fiecare din noi a facut urmatorul experiment ...
De la ora 17.00 pana la ora 20.00 te uiti la televizor schimband canalele si urmarind toate stirile de pe toate canalele posibile ... Evident ca am avut surpriza sa constat ca in acelasi grav accident pe un canal au murit 7 oameni, pe altul 6 iar pe al trei-lea 8 ... Intr-o zi am mai aflat ca afara este foarte frig ... ceea ce pe ProTV era o stire de senzatie ... pe care eu o descoperisem dimineatza in timp ce mergeam la lucru Cool Cat despre politica ... orientarile politice ale proprietarilor de grupuri media se regasesc in stirile de pe posturile TV ... Nota 10 pt obiectivitate o are de la mine Realitatea TV ... desi sunt in urma cu profesionalismul ... acolo nu mai e loc de ProTV ... se prezinta bine dar deformeaza stirile dupa bunul lor plac ... si in general cam toti au o tendinta de exagerare ... Daca vrei sa afli stiri adevarate te uti pe CNN, sau pe Sky News ...

m.marga

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 24 Postari:
da chiar, unde au disparut? nici eu  nu ma prea uit, dar cand ma uit rar, da, ma uit pe tvr1. alea mi se par mai de "treaba"

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila