:lol: :oops: :oops: :oops: mama mia....... altceva nu pot spune :oops: :oops:
17 replies to this topic
Postat 23 October 2005 - 04:30 PM
Din punctul meu de vedere... mai bine asimileaza corpul vitamine naturale.... decat pastile..... crede-ma ca stiu........ Am fost in spital mai demult 1 luna de zile... si cand am iesit de acolo eram anemic..... multe analize au iesti rau.. pentru ca am stat tot timpul in spital...(am avut o problema cu un picior si nu puteam sa ma misc mult)........ Mi-a dat mama 2 saptamani dimineatza un galbenus crud cu miere de albine... si dupa 2 saptamani cand am venit la analize, doctorul s-a speriat.... toate analizele erau bune.... si la toate capitolele nu mai aveam probleme.... Eu unul recomand un tratament naturist..... mama... le are cu plantele medicinale.... mama si cat ceai am mai baut :lol: :lol:
Postat 23 October 2005 - 09:51 PM
Postat 23 October 2005 - 12:16 AM
hobby-urile mele..... un subiect destul de incurcat in ceea ce ma priveshte... ! :) Imi place sa ma plimb cu bicicleta.... ( atunci cand e frumos afara logik, nu sa-mi bata crivatzu in nas ;) )....iar cand e urat afara, mers la o sala ... se poate spune ca-mi place sa am grija de corpul meu,....si-mi place sa fac gimnastica..... ! In timpul liber....mai mult seara cand nu am ce face.... cos gobblenuri... ( asta e moshtenire de la mama ) ;) Nu spun ca-mi place "cartea"....sau ca-s "tocilara"....da'nu-mi place sa am note mici.... si-am incercat sa am mereu note peste 8....si ma bucur k pana acum am reushit ( sper sa n-o zbarcesc la bac...anu'asta ) Imi place sa-mi petrec cat de mult timp pot si-mi permit cu prietenii mei.... cu care intotdeauna ma distrez ingrozitor.... :) ! In rest....nik interesant ! ;) P.S. Mama spune k hobby-ul meu de baza este luat'ul calciului....si restu vitaminelor ( pastilelor)....k am o veshnica si eterna problema cu vitaminele... mereu duc lipsa de de-astea ;) ! asa ca-n fiecare dimineatza imi iau pumnu de vitamine si-apoi imi incep ziua ;) ( cu dreptu'....nu ? :) ) Pupicei
Postat 23 October 2005 - 08:37 PM
credeti-ma atunci cand spun k eu nu le asimilez. ! Si lasati-o asha... ! Am avut p gramada de belele cu sanatatea..... si shtiu prea bine ce zis. Ibolya.... am alternat si fructele....si legumele...si mancarurile in general ! dexter.... am mancat si oua cu tot cu coaja, si miere la greu, si ceaiuri....si tot nimik./ Am la activ vreo 4 operatii ( la picioare ).... operatii in urma carora am ieshit asha.... si nu ma mai pot reface ! Tot sistemul meu imunitar...este la pamant ! asta pt k nu am facut la timp tratamentele necesare pt k nu am shtiut k trebuie...nu k nu am vrut ! credeti-ma k nici mie nu-mi convine da' ata ete ! ne conformam ! Sorry.... eu am incheiat subiectul asta aici ! Nu-mi face placere sa vb despre asta ! Bafta & have fun !!!
Postat 20 September 2005 - 12:52 PM
activitatile fizice nu prea ma pasioneaza...ma refer la vreun sport...doar dansul, uite k am gasit ceva! :wink: .in rest imi place mult sa citesc despre plante si mai nou medicina iar medicina naturista e urmarea fireasca.... apoi....imi place mult de tot sa studiez dictionarul (most boring stuff pt multi!) si sa invat cat mai multe limbi straine chiar daca nu la perfectie...deocamdata ma laud doar cu 3 :oops: si subtirele cunostinte din inca una. :lol:
Postat 18 October 2005 - 11:39 PM
echinacea este foarte foarte buna, intr-adevar! nu ma apuc sa scriu acum carti de nutritie si sanatate , internetul e plin de asa ceva, insa pot sa ti spun ce mi amintesc acum. un lucru pe care il stiu si bunicii nostri: usturoiul si ceapa intaresc sistemul imunitar sau ne feresc de raceli si probleme, ca s-o spun cu cuvintele lor! :) au un miros nu tocmai placut.. :? :? ..insa sunt puternice. alte idei -> produsele apicole! mierea, polenul, laptisorul de matca... :oops: nu mai stiu acum sa ti spun si altele...eu sunt fan echinacea, mi se pare k daca iau tinctura nu mai am nevoie de altceva.si pt o stare generala mai buna la mine a functionat si Elixirul din fructe de soc, pe care eu l-am luat pt altceva..dar a actionat in mai multe directii. cam atat... :oops:
Postat 23 October 2005 - 12:57 PM
Postat 24 November 2005 - 11:29 AM
Si eu am probleme de sanatate destul de mari si sunt adepta tratamentelor naturiste. Cel mai bun doctor esti tu pentru tine insuti daca stii sa-ti asculti organismul.... In zilele noastre vitaminele si mineralele nu mai pot fi luate asa cum ar trebui din fructe si legume deoarece acum sunt tratate chimic impotriva daunatorilor si mai mult decat atat sunt stimulate tot chimic pentru o productie cat mai mare. Consecinta fireasca a acestui lucru este ca trebuie sa completam necesarul de vitamine si minerale din.... cutie! Unele minerale actioneaza in special asupra sistemului imunitar si chiar au rol antioxidant, cum sumt seleniu si zincul. Seleniu, de exemplu are mai multa putere in prezenta vitaminei E, care la randul ei este un foarte puternic antioxidant. Sunt multe de spus pe tema asta. Prin utilizarea vitaminelor si mineralelor se poate incetini degradarea inevitabila a organismului odata cu inaintarea in varsta.
Postat 14 February 2007 - 10:50 AM
Citat ramoncita1285:
activitatile fizice nu prea ma pasioneaza...ma refer la vreun sport...doar dansul, uite k am gasit ceva! :wink: .in rest imi place mult sa citesc despre plante si mai nou medicina iar medicina naturista e urmarea fireasca.... apoi....imi place mult de tot sa studiez dictionarul (most boring stuff pt multi!) si sa invat cat mai multe limbi straine chiar daca nu la perfectie...deocamdata ma laud doar cu 3 :oops: si subtirele cunostinte din inca una. :lol:
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla