Salt la continut

Ce parere aveti de teatrul de azi?

- - - - -

10 replies to this topic

Anaid_loves_theatre

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 33 Postari:
Sunt studenta la actorie si ar fi interesant sa stiu parerea voastra despre viitoarea mea meserie 

dyamond_angel

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 911 Postari:
teatru = arta; arta= frumos; cei frumos imi place ..deci => k imi place si teatru in special asat mai nou

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
nu am fost niciodata la teatru

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Imi place doar teatrul clasic cu oameni normali si intamplari normale !
Nu pot suferi teatrul experimental si  postmodernist / ultramodernist !

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
mie imi place teatrul cel vechi, si eu mi-as fi dorit sa dau la actorie dar nu a fost sa fie

blacky_angel

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 195 Postari:
Ador teatrul!!!!Si eu imi doresc foarte mult sa dau la actorie.Mai am 2 ani sa decid unde....ceva sugestii?Unde sunt cele mai bune facultati din Romania?

Anaid_loves_theatre

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 33 Postari:
Pai depinde la ce profesor nimeresti...Sunt diferite facultatile din punct de vedere al modului de predare.La Bucuresti se face teatru clasic ...adica fac cei mai buni dintre cei 60 care sunt intr-o clasa la B.La cluj se face teatru de exterior si se pune accent pe teatrul modern si pe miscare.La Tg.Mures e aceeasi chestie ca si la sibiu adik se face teatru nu gluma si probabil ca si la Iasi ...iar la Timisoara ...eu am doi colegi care au facut liceul de teatru acolo si au zis ca facultatea e de cacaoDeci unde crezi ca ai vrea sa mergi?

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
multumim pt informatiii

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Anaid_loves_theatre
te rog sa ma ierti daca am fost prea sever in apreciere sau exprimare dar asta cred eu in legatura cu privire la o parte din ce se intampla teatrul contemporan ! Sa ai pate de succes deplin in cariera ta scenica si in viata !

Anaid_loves_theatre

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 33 Postari:
Poate vreti sa mai stiti cate ceva despre teatru...Mai stiu cate ceva si despre muzica, dans, balet, machiaj, si sentimente...Orce fel de intrebare poate primi un raspuns din partea mea...Deci astept

Anaid_loves_theatre

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 33 Postari:
gabidc68...E ok ce ai zis mai sus...E parerea ta si ti-o respect.Orice parere conteaza... desi ti-as putea spune ca probabil ai mers la teatru si ai dat peste ceva spectacole moderne...care sunt mai greu de inteles si atunci nu sunt foarte placuta...pentru ca plictisesc publicul care nu e de specialitate...Sunt simboluri in spatele multor spectacole teatrale.La Sibiu a pus in scena Andrei Joldac, Othello.E foarte putin text din piesa folosit in spectacol si e foarte multa miscare si extrem de muuulte simboluri...imagini...nu intelegi nimic din reprezentatie.Dar specacolul acesta a luat premiul UNITER pt regie!!!Eu zic totusi sa nu refuzi sa mergi la teatru de frica ca vei da peste ceva plictisitor...Incearca sa te interesezi despre spectacol inainte sa te hotarasti sa mergi sa-l vezi ...iar in felul acesta nu vei mai fi dezamagit...Sper!!!

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila