Sunt studenta la actorie si ar fi interesant sa stiu parerea voastra despre viitoarea mea meserie
10 replies to this topic
Postat 13 February 2007 - 08:50 PM
Pai depinde la ce profesor nimeresti...Sunt diferite facultatile din punct de vedere al modului de predare.La Bucuresti se face teatru clasic ...adica fac cei mai buni dintre cei 60 care sunt intr-o clasa la B.La cluj se face teatru de exterior si se pune accent pe teatrul modern si pe miscare.La Tg.Mures e aceeasi chestie ca si la sibiu adik se face teatru nu gluma si probabil ca si la Iasi ...iar la Timisoara ...eu am doi colegi care au facut liceul de teatru acolo si au zis ca facultatea e de cacaoDeci unde crezi ca ai vrea sa mergi?
Postat 19 February 2007 - 10:24 PM
Anaid_loves_theatre

te rog sa ma ierti daca am fost prea sever in apreciere sau exprimare dar asta cred eu in legatura cu privire la o parte din ce se intampla teatrul contemporan !
Sa ai pate de succes deplin in cariera ta scenica si in viata ! 
Postat 19 February 2007 - 11:32 PM
gabidc68...E ok ce ai zis mai sus...E parerea ta si ti-o respect.Orice parere conteaza... desi ti-as putea spune ca probabil ai mers la teatru si ai dat peste ceva spectacole moderne...care sunt mai greu de inteles si atunci nu sunt foarte placuta...pentru ca plictisesc publicul care nu e de specialitate...Sunt simboluri in spatele multor spectacole teatrale.La Sibiu a pus in scena Andrei Joldac, Othello.E foarte putin text din piesa folosit in spectacol si e foarte multa miscare si extrem de muuulte simboluri...imagini...nu intelegi nimic din reprezentatie.Dar specacolul acesta a luat premiul UNITER pt regie!!!Eu zic totusi sa nu refuzi sa mergi la teatru de frica ca vei da peste ceva plictisitor...Incearca sa te interesezi despre spectacol inainte sa te hotarasti sa mergi sa-l vezi ...iar in felul acesta nu vei mai fi dezamagit...Sper!!!
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla