Salt la continut

Despartire

- - - - -

113 replies to this topic

adriana20

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 107 Postari:

Pastrand amorul in tacere/ pe cand eram mai fericiti,/ Era o zi de iarna trista/ am plans, apoi ne-am despartit/ Cu o calda strangere de mana/ Si totul a luat sfarsit./ Nu vom uita ca am fost prieteni,/ Nu vom uita ca ne-am iubit/ Dar va veni vremea odata,/ Cand iarasi ne vom revedea/ Destinul, si intamplarea...poate,/ Te vor aduce-n calea mea./Vom face din suspini cununa/ Din lacrimi cristale,/ Ne vom imbogati iubirea,/ De taina ochilor ce plang./ O calda strangere de mana/ Si totul a luat sfarsit./ Nu vom uita ca am fost prieteni./ Nu vom uita ca ne-am iubit!

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
si versurile astea sunt faine. Bv... ai talent...

adriana20

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 107 Postari:
sper in tacere.

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
adriana20   ai talent ... nu gluma

adriana20

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 107 Postari:
poate te regasesti...sper ca nu esti trista tot timpul

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:

Sunt trista... nu tot timpu' ... Zambesc... dar in zambetul meu se ascund mii de lacrimii ... 

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
Supararile iubirii sunt ca ploile de vara:repezi!dar cu cat mai repezi ,cu atat mai trecatoarePleaca unul...vine altultotul trece...toate obstacolele au si o rezerva de prim-ajutor;))

adriana20

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 107 Postari:
ma bucur atunci fata trista....deli mersi de mesaj....si pana la urma de ce trebuie sa suferim?

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
Suferim pt ca suferinta face parte din viata.....ce monoton ar fi daca am avea parte numai de lucruri bune

merybadan23

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 343 Postari:
Citat adriana20:

Pastrand amorul in tacere/ pe cand eram mai fericiti,/ Era o zi de iarna trista/ am plans, apoi ne-am despartit/ Cu o calda strangere de mana/ Si totul a luat sfarsit./ Nu vom uita ca am fost prieteni,/ Nu vom uita ca ne-am iubit/ Dar va veni vremea odata,/ Cand iarasi ne vom revedea/ Destinul, si intamplarea...poate,/ Te vor aduce-n calea mea./Vom face din suspini cununa/ Din lacrimi cristale,/ Ne vom imbogati iubirea,/ De taina ochilor ce plang./ O calda strangere de mana/ Si totul a luat sfarsit./ Nu vom uita ca am fost prieteni./ Nu vom uita ca ne-am iubit!

M-au frapat foarte mult versurile

Bravooo

nuf3

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 394 Postari:

...Sunt momente in viata cand simti ca sufletul se chinuie sa-ti iasa din piept si sa fuga spre tinuturi indepartate,acolo unde sa nu existe cei de kre sa se teama...acolo unde doar el sa fie...sa zaca intr-o balta de sange pana va putea sa-si revina si sa poata spune ca exista un nou inceput...pana la dezamortire
...Simti atunci cum gheare de fier te inspina in piept si incearca sa scoata ceea ce cu grija tu ai cladit...toate sentimentele,tot ceea ce ai simtit pentru cel care te-a ranit acum incearca sa se desprinda...si inima sangereaza,iar sarea asta de ar inunda acel loc care arde...de s-ar revarsa sa neutralizeze acel acid ce sapa spre adancurile fiintei...si nu e nimeni,nimeni care sa vada
...Si sufeltul plange...plange ca iarasi a fost inselat...ca iarasi a iubit ceea ce e omenesc...ceea ce raneste
...Si lacrimile,lacrimile.­..o ploaie inunda pamanturile fetei...sunt santuri sapate cu grija de alte dureri,alte suferinte...spre alte tinuturi acum curg siroaie.Am sa las sa lunece spre inima...acolo ajunse,vor ajuta la inchiderea ranii...

Ale3csis

Just a member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2480 Postari:
Despartirile pentru indragostiti nu sunt decat garile in care asteapta proximul tren.
O dragoste uitata e ca un inel aruncat in lac.Cea dintai furtuna care rascoleste adancurile poate sa il scoata la suprafata...ca intr-o clipa sa-l arunce mai la fund.
O.Goga
....Mare drepatatea avea

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:

esti un trandafir crescut in inima mea,promit sa devin apa,aer si pamant,ca sa nu t ofilesti,iar tu promiti sa infloresti numai pt mine !

Si nu uitati despartirile lungi si dese sunt cheia marilor succese!!!

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Despartirile pentru indragostiti nu sunt decat garile in care asteapta proximul tren.
O
dragoste uitata e ca un inel aruncat in lac.Cea dintai furtuna care
rascoleste adancurile poate sa il scoata la suprafata...ca intr-o clipa
sa-l arunce mai la fund.

O.Goga

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Citat Fata`Trista:
adriana20   ai talent ... nu gluma

tine-o tot asa si vei ajunge departe scces pe viitor

adriana20

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 107 Postari:

eh na departe...ca fiecare dinre noi isi compun propriile poezii..isi exprima sentimentele in versuri..multumesc ca nu ma-ti uitat

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
da multi isi exprima sentimentele in versuri dar tu i ceva aparte ai acel farmec

adriana20

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 107 Postari:
eh na..lasa-ti laudele deoparte

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
d c sa-mi las laudele deoparte pt k spun ce e adevarat si sincer ce e frumos si LUI DUMNEZEU ii place

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
Citat simonutza_ciobanu:
d c sa-mi las laudele deoparte pt k spun ce e adevarat si sincer ce e frumos si LUI DUMNEZEU ii place

simona te rog sa citesti regulamentul si sa nu mai scrii cu prescurtari "dc"sau"k".............regulamentul a fost pus ieri pe site..........citez:- Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: "sh" , "tz", "k" , "dak", etc. Cei care le folosesc vor fi trecuti in grupul Mirkuitori.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila