Pastrand amorul in tacere/ pe cand eram mai fericiti,/ Era o zi de iarna trista/ am plans, apoi ne-am despartit/ Cu o calda strangere de mana/ Si totul a luat sfarsit./ Nu vom uita ca am fost prieteni,/ Nu vom uita ca ne-am iubit/ Dar va veni vremea odata,/ Cand iarasi ne vom revedea/ Destinul, si intamplarea...poate,/ Te vor aduce-n calea mea./Vom face din suspini cununa/ Din lacrimi cristale,/ Ne vom imbogati iubirea,/ De taina ochilor ce plang./ O calda strangere de mana/ Si totul a luat sfarsit./ Nu vom uita ca am fost prieteni./ Nu vom uita ca ne-am iubit!
Postat 08 February 2007 - 05:38 AM
Pastrand amorul in tacere/ pe cand eram mai fericiti,/ Era o zi de iarna trista/ am plans, apoi ne-am despartit/ Cu o calda strangere de mana/ Si totul a luat sfarsit./ Nu vom uita ca am fost prieteni,/ Nu vom uita ca ne-am iubit/ Dar va veni vremea odata,/ Cand iarasi ne vom revedea/ Destinul, si intamplarea...poate,/ Te vor aduce-n calea mea./Vom face din suspini cununa/ Din lacrimi cristale,/ Ne vom imbogati iubirea,/ De taina ochilor ce plang./ O calda strangere de mana/ Si totul a luat sfarsit./ Nu vom uita ca am fost prieteni./ Nu vom uita ca ne-am iubit!
M-au frapat foarte mult versurile
Bravooo
Postat 08 February 2007 - 03:56 PM
...Sunt momente in viata cand simti ca sufletul se chinuie sa-ti iasa din piept si sa fuga spre tinuturi indepartate,acolo unde sa nu existe cei de kre sa se teama...acolo unde doar el sa fie...sa zaca intr-o balta de sange pana va putea sa-si revina si sa poata spune ca exista un nou inceput...pana la dezamortire
...Simti atunci cum gheare de fier te inspina in piept si incearca sa scoata ceea ce cu grija tu ai cladit...toate sentimentele,tot ceea ce ai simtit pentru cel care te-a ranit acum incearca sa se desprinda...si inima sangereaza,iar sarea asta de ar inunda acel loc care arde...de s-ar revarsa sa neutralizeze acel acid ce sapa spre adancurile fiintei...si nu e nimeni,nimeni care sa vada
...Si sufeltul plange...plange ca iarasi a fost inselat...ca iarasi a iubit ceea ce e omenesc...ceea ce raneste
...Si lacrimile,lacrimile...o ploaie inunda pamanturile fetei...sunt santuri sapate cu grija de alte dureri,alte suferinte...spre alte tinuturi acum curg siroaie.Am sa las sa lunece spre inima...acolo ajunse,vor ajuta la inchiderea ranii...
Postat 08 February 2007 - 10:28 PM
Postat 13 February 2007 - 12:16 AM
Postat 16 February 2007 - 11:39 AM
simona te rog sa citesti regulamentul si sa nu mai scrii cu prescurtari "dc"sau"k".............regulamentul a fost pus ieri pe site..........citez:- Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: "sh" , "tz", "k" , "dak", etc. Cei care le folosesc vor fi trecuti in grupul Mirkuitori.
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla