Salt la continut

Munca in strainatate

- - - - -

29 replies to this topic

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
hmmm  la ce te referi?

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Nu m-am prins ... munca in strainatate ... dar ce anume

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
probabil scrie cu opera... am sa ii zic lu dexter sa faca ceva... ori sa vada ce are browserul Opera... ori daca nu... sa scrie intr-o tabela... "Nu se poate scrie pe forum din browserul Opera" .....

lidia2000

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 907 Postari:
Citat disparut_93:
probabil scrie cu opera... am sa ii zic lu dexter sa faca ceva... ori sa vada ce are browserul Opera... ori daca nu... sa scrie intr-o tabela... "Nu se poate scrie pe forum din browserul Opera" .....

Asa este,de obicei folosesc OPERA si nu intelegeam de ce nu se inregistreaza ceea ce scriu.Multumesc pentru faptul ca m-ai ajutat sa rezolv problema si-mi cer scuze pentru spatiile goale cu care v-am tratat fara sa am intentia!

Am creat acest topic deoarece la mine in cartier,in oras chiar,e din ce in ce mai putina animatie,dispare lumea pe zi ce trece,pleaca fff multi spre alte tari sa-si implineasca visele.La voi cum este?Credeti ca e bine ceea ce se intampla?

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
io una nu as pleca din tara....Daca exista vointa si putin noroc faci bani si aici....si destul de frumosiTRE SA AI PUTIN CURAJ SA TE STRECORI IN FATA!!!e un mit...o poveste...o baliverna ca cine pleaca dincolo se va imbogati!!NU E RAIUL PE PAMANT ACOLO!!nu aduci decat suferina familiei.....ma rog sunt unii care s-au realizat si acolo dar.....io una nu as pleca

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Eu am foarte multi cunoscuti plecati la munca cinstita si calificata cu diplome recunoscute in strainatate ,chiar si cateva bune prietene si cativa buni prieteni ce sunt la munca "in Vest" si nu se plang de seriozitatea de care sunt obligati sa dea dovada acolo la locul lor de munca (doar no sa ia banii pe nemunca sau sa se implice in tot felul de mish-mashuri ca alti "rumanii"si "jmecherashi" di pi la nhoi din anumite zone si paturi sociale periferice ), altii in"Sud-Vestul"  Europei , in SUA , Canada , Australia , Noua Zeelanda si ei sunt in general multumiti de plata si de conditiile de munca ....
Oriunde poti da peste un patron sau o patroana "fara  niciun Dumnezeu"ce nu da dovada de omenie si aici in Romania si acolo in strainatate .......

adriana20

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 107 Postari:

Atata timp cat parlamentul roman putoreste si nu se ocupa de tara si de muncitorii, sigur o sa plece cei mai multi, pt ca aici nu se plateste cat meritam. Mama este plecata si cu toate ca imi este dor de ea trebuie sa recunosc ca ne e mult mai bine.

merybadan23

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 343 Postari:
Citat adriana20:

Atata timp cat parlamentul roman putoreste si nu se ocupa de tara si de muncitorii, sigur o sa plece cei mai multi, pt ca aici nu se plateste cat meritam. Mama este plecata si cu toate ca imi este dor de ea trebuie sa recunosc ca ne e mult mai bine.

Este adevarat eu sigura sun la o distanta enorma de casa doar ca sa-mi asigur cu ceva viitoarea mea familiie.........????Sunt prea putine sanse ca sa te ridici pe picioare acasa!!!!!!!!!

nuf3

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 394 Postari:

..hmmm,e trist ca trebuie sa recunoastem ca la noi nu mai functioneaza nimic asa cum trebuie...de multe ori alegi sa pleci,nu din cauza banilor,ci pt ca te saturi sa vezi atatea nedreptati

Inny

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 517 Postari:
Prin ce zona stai, Mary? eu sint prin LA county, dar in nici un caz 90210! 

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:
Citat nuf3:

..hmmm,e trist ca trebuie sa recunoastem ca la noi nu mai functioneaza nimic asa cum trebuie...de multe ori alegi sa pleci,nu din cauza banilor,ci pt ca te saturi sa vezi atatea nedreptati

ai dreptate în privinţa nedreptăţilor,dar hai să recunoaştem că lipsa banilor si nivelul scăzut de trai este motivul "evadărilor în masă" din ţară.....nimeni nu a plecat să facă avere,ci lipsurile de acasă....în românia chiar şi mâncarea a ajuns să fie lux ptr marea majoritate!

nuf3

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 394 Postari:

cu siguranta sunt multe motive care determina oamenii sa "evadeze" din zona asta crepusculara a romaniei,iar lipsa banilor din pacate primeaza..

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
Citat christa:
Citat nuf3:

ai dreptate în privinţa nedreptăţilor,dar hai să recunoaştem că lipsa banilor si nivelul scăzut de trai este motivul "evadărilor în masă" din ţară.....nimeni nu a plecat să facă avere,ci lipsurile de acasă....în românia chiar şi mâncarea a ajuns să fie lux ptr marea majoritate!

dar din pacate tot mai multe familii se destrama din cauza distantei si parerea mea e ca nu merita.....pina nu ai familie da e rentabil dar sa-ti lasi in tara copilul ,sotul(sotia) .........eu cunosc o gramada de familii care s-au instrainat din cauza asta si inevitabil au ajuns la divort.......e mare pacat ca in tara ta nu te poti realiza

nuf3

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 394 Postari:

te poti realiza si in tara,dar muncind mai mult,munca pe care daca o depui in alta parte e mai bine platita..deci tot in strainatate e mai bine

cunosc atatea persoane kre n-au facut dekt sa invetze,cu 2 facultati si tot kstiga putin..deci..:((((

de ce asa???????????

exista oare vreo speranta sa evolueze lucrurile si in Romania? 

pitry_yo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
eu una plec din tara numai sa termin facultatea. dincolo in meseria mea se platesc si 15mii de euro pe luna si aici un tanar medic trebuie sa traiasca cu un salariu de 4 mil dupa atatiaa ni de scoala si atatia bani investiti.
viitorul meu are intaietate in fata semtimentului de patriotism. prefer sa ofer totoul viitoarei mele familii decat sa rama aici si sa ii vad ca sufera.

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Succes pitry_ro ! Citat "Pet Shop Boys": "Go West !"

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
Citat christa:
Citat nuf3:

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:
Citat nuf3:

te poti realiza si in tara,dar muncind mai mult,munca pe care daca o depui in alta parte e mai bine platita..deci tot in strainatate e mai bine

cunosc atatea persoane kre n-au facut dekt sa invetze,cu 2 facultati si tot kstiga putin..deci..:((((

de ce asa???????????

exista oare vreo speranta sa evolueze lucrurile si in Romania? 

de ce străinătatea ştie să aprecieze valorile româneşti,pe când cei care au pregătit aceste valori,îi lasă de izbelişte?

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:

"De ce străinătatea ştie să aprecieze valorile româneşti , pe când cei care au pregătit aceste valori , îi lasă de izbelişte?
"

Fostii prieteni si superiori ai celor cu "ochi albastri" si ai celor ce isi pastreaza cu sfintenie "carnetul rosu" stiu de ce !

doina_vina

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 27 Postari:
Viata printre straini este foarte grea ,dar daca nu ai alta solutie pleci pt.un trai mai bun.Eu deocamdata ma descurc foarte bine in tara.Sunt alaturi de cei dragi si asta ma face fericita.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila