Postat 05 February 2007 - 01:36 PM
Asa este,de obicei folosesc OPERA si nu intelegeam de ce nu se inregistreaza ceea ce scriu.Multumesc pentru faptul ca m-ai ajutat sa rezolv problema si-mi cer scuze pentru spatiile goale cu care v-am tratat fara sa am intentia!
Am creat acest topic deoarece la mine in cartier,in oras chiar,e din ce in ce mai putina animatie,dispare lumea pe zi ce trece,pleaca fff multi spre alte tari sa-si implineasca visele.La voi cum este?Credeti ca e bine ceea ce se intampla?
Postat 05 February 2007 - 05:40 PM
Postat 05 February 2007 - 10:56 PM
Oriunde poti da peste un patron sau o patroana "fara niciun Dumnezeu"ce nu da dovada de omenie si aici in Romania si acolo in strainatate .......
Postat 08 February 2007 - 06:08 AM
Atata timp cat parlamentul roman putoreste si nu se ocupa de tara si de muncitorii, sigur o sa plece cei mai multi, pt ca aici nu se plateste cat meritam. Mama este plecata si cu toate ca imi este dor de ea trebuie sa recunosc ca ne e mult mai bine.
Postat 09 February 2007 - 01:34 AM
..hmmm,e trist ca trebuie sa recunoastem ca la noi nu mai functioneaza nimic asa cum trebuie...de multe ori alegi sa pleci,nu din cauza banilor,ci pt ca te saturi sa vezi atatea nedreptati
Postat 10 February 2007 - 02:19 PM
..hmmm,e trist ca trebuie sa recunoastem ca la noi nu mai functioneaza nimic asa cum trebuie...de multe ori alegi sa pleci,nu din cauza banilor,ci pt ca te saturi sa vezi atatea nedreptati
dar din pacate tot mai multe familii se destrama din cauza distantei si parerea mea e ca nu merita.....pina nu ai familie da e rentabil dar sa-ti lasi in tara copilul ,sotul(sotia) .........eu cunosc o gramada de familii care s-au instrainat din cauza asta si inevitabil au ajuns la divort.......e mare pacat ca in tara ta nu te poti realiza
Postat 10 February 2007 - 06:44 PM
te poti realiza si in tara,dar muncind mai mult,munca pe care daca o depui in alta parte e mai bine platita..deci tot in strainatate e mai bine
cunosc atatea persoane kre n-au facut dekt sa invetze,cu 2 facultati si tot kstiga putin..deci..:((((
de ce asa???????????
exista oare vreo speranta sa evolueze lucrurile si in Romania?
Postat 11 February 2007 - 08:08 PM
viitorul meu are intaietate in fata semtimentului de patriotism. prefer sa ofer totoul viitoarei mele familii decat sa rama aici si sa ii vad ca sufera.
Postat 14 February 2007 - 04:08 PM
Postat 14 February 2007 - 08:35 PM
te poti realiza si in tara,dar muncind mai mult,munca pe care daca o depui in alta parte e mai bine platita..deci tot in strainatate e mai bine
cunosc atatea persoane kre n-au facut dekt sa invetze,cu 2 facultati si tot kstiga putin..deci..:((((
de ce asa???????????
exista oare vreo speranta sa evolueze lucrurile si in Romania?
Postat 14 February 2007 - 09:11 PM
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla