Salt la continut

muzica, actoria, modellingul....toate la un loc

- - - - -

13 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
:lol: :lol: CEl mai mult ma enerveaza FIZZ :withstupid: ...... nu pot sa il suport....... se da atat de smecher......... si este un mare.........:kermit: (numai conteaza) P.S: Stiti ca fizz a inceput sa faca filme pentru adulti?(Am vazut la Teo).... loool

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
las ca... incetul cu incetul o sa se schimbe... treaba.... asa sta acuma... dar o sa fie si persoane care vor avea talent cu adevarat..

Tekyutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
Stai Ramo linistita.... ! la actorie e mai mare daraua'decat ocaua ! ..... nu vezi ca pe zi ce trece apar mai multe "vedete-bomba"???? Eu le zic "ciuperci"....k apar astea.... k "ciupercile dupa ploaie" :D ! Prea putini mai sunt acum actori adeverati...si care chiar au talent... mie de ex imi place cum joaca Claudiu Belont(z)..... da'cine mai face k el ??!!! Nicoleta Luciu.... nu cred !!!! Asha k.... asta e... democratie cica ;)

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
ce parere aveti despre compatriotii nostri multi-lateral talentati ? adica acei cantareti si acele cantarete care devin deodata personaje in telenovele sau filme...manechinele actrite si cantarete...numai combinatii si permutari :shock: norocul lor ca le este descoperit inca un talent .......sau.....motive de ras pentru carcotasi? exemple: lucian viziru, lili sandu, ileana lazariuc, jojo.....si ar mai fi...dar nu-mi vin acum toti in minte... cea mai mare gluma mi se pare nicoleta luciu in rolul unei vipere... :twisted: ce diferenta e de la o ratusca la o hiena?vom putea urmari asta la tv..tot pe acasa, evident. :twisted: ma simt mai rea in seara asta :twisted: asa ca ma opresc acum, aici, cat mai pot!!!

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
loooooooool!!!!mi a placut metafora! :lol: :lol: :lol: :lol:

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
lista continua cu Mihaela Radulescu care are la activ un film in Romania si urmatorul va fi un film american! nu stiu ce sa spun...sau poate...[b:0d2fc11e82]bine ca n-am dat la actorie k nu mai aveam loc de toate vedetele astea![/b:0d2fc11e82]

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
bine zis "democratie" ! fiecare face ce vrea!cu conditia sa aiba tupeu si bani(ordinea nu e obligatorie) :( :?

spookie_pumpkin

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari:

pai avand in vedera ca acum in romania nu se mai face nik fara bani si.....talent...nu avem cum sa evoluam:))

eeee

acuma ata este cica tre sa apreciem ce are tara asta...si sunt multe si multi actori dar care nu am bani sa se afirme si stau ascunsi pana pleaca in alta tara sa faca bani celor destepti...asa zic io:)

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
cine e cu bani e si cu impresii si nu numai ...mai toti/toate sunt asa ...

ratzusha

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 516 Postari:
pe mine ma enerveaza cel mai mult Oana Zavoranu care la un moment dat a spus ca abia asteapta sa se lanseze pe plan muzical

Yia:)

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
shi pe mine ma enerveaza Oana da nah...tre sa o "suportam"::P

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
ehh sunt multi/multe ca ne enerveaza si nu ne face placere sa ii auzim sau sa ne uitam la ei/ele...bine ca este numa la TV sau la Radio, astefel putem comuta pe alte programe si am scapat mai usor....

Yia:)

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 569 Postari:
ai dreptate

ladyI

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1683 Postari:
bine ca nu suntem alaturi de ei ..atunci ar fi ceva mai dificil ...

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila