:lol: :lol: CEl mai mult ma enerveaza FIZZ :withstupid: ...... nu pot sa il suport....... se da atat de smecher......... si este un mare.........:kermit: (numai conteaza) P.S: Stiti ca fizz a inceput sa faca filme pentru adulti?(Am vazut la Teo).... loool
13 replies to this topic
Postat 23 October 2005 - 12:05 AM
Stai Ramo linistita.... ! la actorie e mai mare daraua'decat ocaua ! ..... nu vezi ca pe zi ce trece apar mai multe "vedete-bomba"???? Eu le zic "ciuperci"....k apar astea.... k "ciupercile dupa ploaie" :D ! Prea putini mai sunt acum actori adeverati...si care chiar au talent... mie de ex imi place cum joaca Claudiu Belont(z)..... da'cine mai face k el ??!!! Nicoleta Luciu.... nu cred !!!! Asha k.... asta e... democratie cica ;)
Postat 10 September 2005 - 09:09 PM
ce parere aveti despre compatriotii nostri multi-lateral talentati ? adica acei cantareti si acele cantarete care devin deodata personaje in telenovele sau filme...manechinele actrite si cantarete...numai combinatii si permutari :shock: norocul lor ca le este descoperit inca un talent .......sau.....motive de ras pentru carcotasi? exemple: lucian viziru, lili sandu, ileana lazariuc, jojo.....si ar mai fi...dar nu-mi vin acum toti in minte... cea mai mare gluma mi se pare nicoleta luciu in rolul unei vipere... :twisted: ce diferenta e de la o ratusca la o hiena?vom putea urmari asta la tv..tot pe acasa, evident. :twisted: ma simt mai rea in seara asta :twisted: asa ca ma opresc acum, aici, cat mai pot!!!
Postat 24 January 2006 - 12:40 PM
pai avand in vedera ca acum in romania nu se mai face nik fara bani si.....talent...nu avem cum sa evoluam:))
eeee
acuma ata este cica tre sa apreciem ce are tara asta...si sunt multe si multi actori dar care nu am bani sa se afirme si stau ascunsi pana pleaca in alta tara sa faca bani celor destepti...asa zic io:)
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla