Salt la continut

FILM

- - - - -

84 replies to this topic

Vizitator_alex23_

• Vizitatori
Cea mai buna comedie vazuta in 2011 este Just go with it am ras si a fost super , film bine gandit, chiar funny , la unele faze am ras cu lacrimi, il recomand

raduion

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 7 Postari:
Da, de accord cu tine , o comedie buna cu Adam Sandler alaturi de Jennifer Aniston care la randul ei a jucat foarte bine rolul dar se putea si mai bine , o comedie bunicica pina la final . :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Just_Go_with_It.jpg

Vizitator_Sam_

• Vizitatori
Anul asta a fost un an special pentru desene animate ... am asteptat cu sufletul la gura Tangled si asteptarea a meritat din plin ... Maximus si tigaia mi-au smuls hohote de ras. A urmat Rio , absolut genial , mi-a facut sa imi aduc aminte de papagalita mea Ella :D . Ma bucur ca Disney a reinceput sa faca desene animate in genul la cele vechi .

Vizitator_lucky0104_

• Vizitatori
Vineri am fost la Cinema City si am vazut filmul Priest 3D. Ideea filmului este una captivanta, lupta dintre vampiri si oameni plasata in viitor. Nu va astepti ca vampirasii sa fie niste masculi feroce, de data asta Robert Pattison este inlocuit de creaturi cu adevarat hidoase. Actiunea este cat de cat simpla, filmul este salvat din plin de efectele speciale. Nu mi s-a parut un film chiar de im 18 putea lejer sa treaca la im 15 :D . Per total nu cred ca se merita sa vezi filmul asta dar poate partea a doua-a o sa fie mai interesanta.

ClumsySmurf

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 73 Postari:
Am fost acum ceva timp la Destinatie Finala 5, oare de ce am fost asa de dezamagita, o continuare care nu s-a remarcat cu nimic deosebit de celelalte parti. Puteam sa anticipez fiecare moment din film. Nu mi s-a parut un film la care sa mergi in cinema, nici macar efectele 3d nu au fost impresionante. Poate cu alta ocazie

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila