Cea mai buna comedie vazuta in 2011 este Just go with it am ras si a fost super , film bine gandit, chiar funny , la unele faze am ras cu lacrimi, il recomand
84 replies to this topic
Postat 26 May 2011 - 06:30 PM
Da, de accord cu tine , o comedie buna cu Adam Sandler alaturi de Jennifer Aniston care la randul ei a jucat foarte bine rolul dar se putea si mai bine , o comedie bunicica pina la final .
Vizitator_Sam_
Postat 26 May 2011 - 10:52 PM
Vizitator_Sam_
Anul asta a fost un an special pentru desene animate ... am asteptat cu sufletul la gura Tangled si asteptarea a meritat din plin ... Maximus si tigaia mi-au smuls hohote de ras. A urmat Rio , absolut genial , mi-a facut sa imi aduc aminte de papagalita mea Ella
. Ma bucur ca Disney a reinceput sa faca desene animate in genul la cele vechi .
Vizitator_lucky0104_
Postat 30 May 2011 - 01:13 PM
Vizitator_lucky0104_
Vineri am fost la Cinema City si am vazut filmul Priest 3D. Ideea filmului este una captivanta, lupta dintre vampiri si oameni plasata in viitor. Nu va astepti ca vampirasii sa fie niste masculi feroce, de data asta Robert Pattison este inlocuit de creaturi cu adevarat hidoase. Actiunea este cat de cat simpla, filmul este salvat din plin de efectele speciale. Nu mi s-a parut un film chiar de im 18 putea lejer sa treaca la im 15
. Per total nu cred ca se merita sa vezi filmul asta dar poate partea a doua-a o sa fie mai interesanta.
Postat 19 October 2011 - 12:39 PM
Am fost acum ceva timp la Destinatie Finala 5, oare de ce am fost asa de dezamagita, o continuare care nu s-a remarcat cu nimic deosebit de celelalte parti. Puteam sa anticipez fiecare moment din film. Nu mi s-a parut un film la care sa mergi in cinema, nici macar efectele 3d nu au fost impresionante. Poate cu alta ocazie
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla