Salt la continut

care ar fi cea mai mare greseala de pana acum?

- - - - -

168 replies to this topic

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:

Viata omului e plina de greseli, dar tot stim ca omul din greseli invata (ma rog, cel putin asa vine vorba), care ar fi cele mai mari greseli de pana acum, pe care nu mai vreti sa le repetati?Daca vreti spuneti-le si noua poate asa invatam si noi din greselile altora , eu de exemplu: am multe regrete, dar cel mai mare este ca n-am reusit sa merg la inmormantarea persoanei pe care o iubeam cel mai mult pe pamant, iar acum sufar enorm din cauza asta...sfatul meu este ca sa mergeti macar mai tarziu, decat niciodata, pt ca vei regreta mai tarziu si nu vei mai avea ce face

iuti

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 4662 Postari:
Citat lenutzaurora:

Viata omului e plina de greseli, dar tot stim ca omul din greseli invata (ma rog, cel putin asa vine vorba), care ar fi cele mai mari greseli de pana acum, pe care nu mai vreti sa le repetati?Daca vreti spuneti-le si noua poate asa invatam si noi din greselile altora , eu de exemplu: am multe regrete, dar cel mai mare este ca n-am reusit sa merg la inmormantarea persoanei pe care o iubeam cel mai mult pe pamant, iar acum sufar enorm din cauza asta...sfatul meu este ca sa mergeti macar mai tarziu, decat niciodata, pt ca vei regreta mai tarziu si nu vei mai avea ce face

i-mi pare rau ca nu ai putut merge la inmormintarea bunicului tau dar sa stii ca el stia cit de mult il iubesti si chiar daca acum suferi el va ramine mereu in sufletul tau si de acolo de undeva de sus te va veghea mereu..............

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
mda...si mie

GICA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
cea mai mare greseala a mea...mi-am lasat baietii sa plece de langa mine... daca nu-i lasam poate azi traiau  iar eu eram un bunic fericit....

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
Citat GICA:
cea mai mare greseala a mea...mi-am lasat baietii sa plece de langa mine... daca nu-i lasam poate azi traiau  iar eu eram un bunic fericit....

asa a fost sa fie soarta lor, nu trebuie sa va simtiti vinovat pentru aceasta, oricum ar fi ajuns un timp in care ar fi plecat de langa dumneavoastra, nu avem ce face aceasta este viata, este o sfida, dar trebuie sa o infrutam...

GICA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
multumesc ptr. incurajari, dar inima mea e sfaramata!!!!!!

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
stiu, cum este sa ai inima franta, dar gandeste la fiica ta, traieste pentru ea, si fii fericit ca o mai ai pe ea!! sunt sigura ca si baietii ar vrea sa va vada fericit, si isi doresc ca dumneavoastra sa mergeti mai departe!!!

merybadan23

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 343 Postari:

n-as spute spune exact pentru ca gresec mult ....

stiti vorba????...numai cel patit e priceput!!!!!!!! 

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Cea mai mare greseala a mea ...a fost ...ca nu am deschis bine ochii cand m-am casatorit...

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:
că m-am căsătorit cu cine nu trebuia!dar cum nimic nu e întâmplător....aşa trebuia să fie

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Da ..cu cine nu trebuia ,ai dreptate ...asa a fost sa fie ...au rezultat 2 copii pe care ii ador si de care sunt mandra ...

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:
Citat niculescu_elena:
Da ..cu cine nu trebuia ,ai dreptate ...asa a fost sa fie ...au rezultat 2 copii pe care ii ador si de care sunt mandra ...

sunt în aceeaşi oală cu tine...atâta doar că eu nu am "urmaşi"

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Nu este timpul trecut sa faci urmasi...acum imi pare bine ca mi-am gasit jumatatea mult visata si pot sa ma bucur atat cat mai am de trait de liniste si pace sufleteasca..

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:
mă bucur ptr tine....cât priveşte timpul meu otr urmaşi,a cam "expirat"

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
da eu ce sunt christa?  nu pot fi eu urmasa ta??

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:
pardonaţi-scuzaţi vă rog d-şoara lenutza!bine că mi-ai aprins beculeţul....am să te trec în testament,să ai şi tu acolo ceva de la amărâta de "sor'ta"

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
numa datorii sa nu-mi lasi...restul e binevenit

christa

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1590 Postari:
ce cumsecade eşti

Maroelva

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 11170 Postari:
Sau ne poti trece pe toti de pe sait..ce zici ?

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
eh, eu sunt inimoasa dar sa stii ca banii nici eu n-am doar sa ma vand pe mine

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila