Salt la continut

Intalnirea "perfecta"

- - - - -

63 replies to this topic

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:

Desi stiu ca nu exista o intalnire perfecta, pentru ca nimic nu este perfect pe pamant, dar as vrea sa stiu si eu niste idei...pentru ca vreau sa fac o surprinza prietenului meu cand ne vom intalni, si as vrea sa fie ceva foarte special , voi cum crede-ti (sau poate ati avut-o); ca ar fi intalnirea perfecta?                     

....astept ideiile voastre

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:

''Intalnire perfecta''inseamna sa fiti voi insiva,sa va simtiti bine si sa aveti ce comunica!!!o intalnire perfecta poate fi si in fata tvului alaturi de EL/EA.....sau la o ceasca de ceai!!!daca va iubiti fiecare zi e o intalnire perfecta!!!

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
da stiu, dar o sa ne vedem dupa o lunga despartire si as vrea sa fie aceea intalnire ceva foarte special incat sa ramana pentru amandoi o zi de neuitat...reprezinta mult petru mine si as vrea sa fie ceva deosebit

deli

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 391 Postari:
atunci uite.....cumpara 2 bilete undeva la munte...si fa-i o surpriza...de acolo va descurcati

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:

merybadan23

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 343 Postari:
cred ca intilnirea cae mai adecvata ar pute sa fie,in locul pe care il preferati ambii,locul de care va leaga niste amintiri minunate,unde vati simtit minunat cindva dar na-ti fost acolo de foarte mult timp

lovecraft4u

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 18 Postari:
intalnirea perfecta e atunci cand esti plina de surprize indiferent de niv relatiei fie k il surprizi cu uh gest un sarut o privire fie k ii iei ceva doar asa k e miercuri fie k ii oferi o noapte de dragoste la care orice baiat ar visa totul sa fii originala si plina de viata sa-l motivezi sa traiasca si mai ales langa tine sa-l fascinezi prin prezenta ta

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
mai dati-mi fratzilor niste idei mai "stralucite", si baietii si baietii, ca voi stii ce vreti  

merybadan23

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 343 Postari:
eu am intilnit baieti care iubesc mai mult fetele sa vb in aceasta privinta adica sa faca cum spune ea....

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
eu vreau sa fac un gest pe care sa-l suprinda enorm, sa ramana  , si nu ma duce capul, eu ma gndeam la o petrecere in cinstea lui...

merybadan23

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 343 Postari:
draga mea nu cred ca l-ar impresiona un Party in cinstea lui........voi incarca sa ma gindesc la ceva dar tre sa stiu ce fel de om e romanti sau   ...putin?unde iubea el sa te duca deobicei?sorry de asa intrebari mai personale,am incercat sa-ti dau una dar nu a fost atiti de buna cum ar fi in relatia cuplului meu

merybadan23

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 343 Postari:
ar trebui sa stii macar minimum ca sa poti sfatui ceva ca asa piti spune din propria experienta dar fiecare cuplu este diferit in felul sau....daca vrei imi scrii despre relatia voastra ce iubiti sa faceti...dar pe mesaj privat si eu incerc sa-ti raspund OK?as fi bucuroasa sa te ajut

pitry_yo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
intalnirea mea perfecta ar fi: cu un extraterestru nu cred in perfectiune dar speranta nu mi-o poate lua nimeni

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
Citat pitry_yo:
intalnirea mea perfecta ar fi: cu un extraterestru nu cred in perfectiune dar speranta nu mi-o poate lua nimeni

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
la faza cu fotografiile nu m-am gandit , e fainutza ideea

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
nici eu nu cred in perfectiune

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
si eu am zis chiar in primul mesaj, ca nu cred in perfectiune , ma refeream de fapt la cea mai frumoasa intalnire, sau surpriza  

madacrista

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 41 Postari:
Intalnirea perfecta e aceea pe care o consideri tu ca 
fiind perfecta.Si cum e greu de atins perfectiunea
practic imposibil, judecati voi.

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
intalnira mea ,,perfecta`` ar trebui sa arate cam asa:dormitorul sa fie plin cu petale de trandafiri rosii  si albi si biletele puse de la intrare ca sa-i indrume pasii as pregati o cina fff romantica,iar in baie as umpe cada cu spuma si saruri de baie lumanarele rosii parfumate sampanie si 2 pahare personalizate restul va decurge de la sine.Ce parere aveti?

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
intalnirea mea perfecta nu o sa fie asa, nimic nu va fi ca cele spune mai sus...pt ca nu va fi nevoie de asta, va fi nevoie doar de noi doi, iar toate celelalte nu vor mai conta, desi vom fi poate intr-o gara sau intr-o statie de autobuz, ea va fi "perfecta" pentru ca nu locul conteaza ci iubirea din suflet, iar iubirea va acoperii toate, daca il/o iubesti cu adevarat atunci singura frumusete o vei vede in ochii lui/ei nu in locul unde va aflati

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila