Salt la continut

Filme ce NU merita vazute !

- - - - -

19 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
[quote:99bb6433c1="jhov"]daaaa......nu e k primul.....nici pe departe .....adik nu merita.......deloc.....pana si titanicul e mai misto[/quote:99bb6433c1] :laughing8:

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
Trebuie sa existe o lista cu filme proaste pe care, din pacate :lol: , le-ati vazut ... :lol: .............ce ziceti? ni le spuneti si noua ca sa nu facem aceeasi greseala? :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: incep eu : MISS CONGENIALITY 2.. :shock: ........in general imi plac filme le cu Sandra Bullock..dar cu asta a cam dat-o-n bara :wink:

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
really ??? :shock: :shock: :shock: eu am vazut la el "making the movie" si m-a convins sa merg sa-l vad...THE RING 1 mi-a placut tare de tot si am de gand sa-l vad si pe 2... :tongue3: :tongue3: :tongue3:

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
LOL! am vazut filmul si am ramas :shock: :shock: :shock: slab tare de tot! numai distributia de el! :wink: angelina e prea frumoasa......[b:338e47cd25]dar vorbeam de film aici :lol: ...slaaaaaaab![/b:338e47cd25]

ramoncita1285

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 155 Postari:
nu le-am vazut, dar am auzit k sunt bune!

dragutza

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 488 Postari:
telenovelele......nu merita sa-ti pierzi vremea cu ele....Yell

anda19

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 411 Postari:
pai nu imi plac filmele...mi se pare ca nu sunt educative...mai bine ma uit la discovery de acolo invat mult mai multe

viojo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Postari:
Citat dragutza
telenovelele......nu merita sa-ti pierzi vremea cu ele....Yell

era vorba de filme dragutza nu de telenovele sau nu poti face diferenta?

Daroczi

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:
nu merita vazut filmul : logodnica locotenentului francez .

Karyna

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 82 Postari:
mie nu mi-a placut Titanic, este un film de stors lacrimi de la .................. nu spun cine, si mai sunt unele filme romanesti care sunt direct penale, altele nu i-mi aduc aminte acum dar poate mai revin.

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:
Papillon - mult prea dur
Planeta Maimutelor - mult prea ciudat

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
majoritatea filmelor ce nu merita sa fie vazute le-ati enumerat nu are rost sa le mai spun si eu inca o data

Vizitator_cinefil inrait_

• Vizitatori
Cel mai nasol film vazut vreodata...The green hornet 2011. Cine rezista pana la final o sa isi planga timpul pierdut. Producatorul nu stiu ce a avut in cap...tractorase,motorase si alte jucarii. Filmul nu merita nici macar sa fie luat de pe torrent , de mers la cinema nici nu se pune problema :D

Vizitator_mihai.andreescu_

• Vizitatori
"Sense and Sensibility"-este unul dintre cele mai plictisitoare filme vazute vreodata...:(...de asemenea, un alt film foarte plictisitor, bun de utilizat daca vrei sa dormi, este "No escape"...:(

Vizitator_ioana_sweety_

• Vizitatori
Filmele care nu imi plac deloc sunt:1."Showgirls"-singurul lucru bun e ca apare in film Gina Gershon...in rest, e un film foarte jenant...2."Resident Evil-e un film plictisitor si stupid...va fi interesant de vizionat doar in cazul in care iti place Milla Jovovich!

Vizitator_ardeleanumircea_

• Vizitatori
Filme ce nu ar trebuie vizionate deoarece sunt neinteresante sunt, printre altele:"Event Horizon", "Sphere", "Batman and Robin", "Spiderman 3",etc. Probabil unora le-ar placea, dar majoritatea s-au plans de scenariul fara sens si plictisitor.

Happy0104

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 33 Postari:
Nu inteleg cum poti cataloga filmul "Sense and sensibility" ca un film plictisitor. Este un clasic, un film din care poti invata ceva spre deosebire de faimosul "Sex and the city" din care nu poti invata nimic decent.

asemeni_voua

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 3 Postari:
filmele cu Steven Segal, cu Van Damme, cu Stallone, cu Dolf Langram nu cred ca merita sa fie vazute. De asemene atelenovelele sunt o pierdere de vreme fie ele si romanesti.
iubiti-va aproapele, poate aveti noroc sa fie de sex diferit !

ClumsySmurf

Advanced Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 73 Postari:
Trebuie sa fiu complet de acord cu asemeni_voua , nu cred ca poti gasii filme mai trase la indigo decat ale celor 4 crai de la rasarit, dar nici cu seria "greu de ucis" nu imi este rusine.

imatei

Newbie

• Membri
  • Pip
  • 4 Postari:
"Beyond the Limits" - > cel mai de rahat film al tuturor timpurilor. 1/10

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila