Salt la continut

i'm new... me 2, me2

- - - - -

7 replies to this topic

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
in mesajul tau apare ca nu ai scris nimic folosesti cumva browserul Opera ? daca da schimbal... foloseste Firefox... sau in cel mai rau caz Internet Explorer.... dar cu browserul opera nu merge sa postezi aici pe forum. Am incercat si eu dar nu se poate... nu stiu de ce dar o sa il intreb pe dexter si o sa vedem cum facem sa rezolvam cu bugul asta... sau ma rog... el o sa vada cum face sa-l rezolve .... dar pana atunci incearca sa folosesti mozilla firefox.... e cel mai tare dintre browsere....

pitry_yo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
primul meu mesaj suna ceva de genul : imi place site-ul vostru si ca ma bucur ca fac parte din aceasta mica comunitaete de "dexteri" anonimi
 nu am stiut ca browser-ul meu e problema, dar am rezolvat-o:P
voiam sa stiu in cat timp apare o felicitare creata pe site
 dar in cazul in care vreau sa trimit una gata facuta in powerpoit si care are atasata si o piesa.
stiu ca daca o trimit cuiva tebuie sa trimit si piesa . asa trebuie sa procedez si aici?
mersi pt tot

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
hmmm.... pai piesa nu  ai integrat-o in felicitare ?

pitry_yo

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 139 Postari:
defineste "integrat".
uite cum sta treaba la mine merge super. dar dac vreau sa o trimit cuiva pe mess sau mail o primeste dar nu are partea audio iar daca le trimit si piesa atunci merge ca unsa.
cum pot face altfel sa mearga de la inceput totul si  audio?

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
nu ma pricep la power point deci nu ma bag.... nu stiu cum faci asta.... vezi si tu cineva care se pricepe la power point si a mai facut felicitari.... integrat= sa introduci melodia pe felicitare....  astfel incat sa nu trebuiasca sa ai melodia respectiva pe calculator pentru a o putea auzi :) cum sunt felicitarile de aici de pe acest site...

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
felicitarile trimite in powerpoint nu au nici o garantie ca vor aparea pe site.
Din pacate nu avem multi utilizatori care sa faca acele felicitari si sa le puna pe site... iar eu unul personal ma ocup foarte mult la dezvoltarea site-ului ca si cod sursa.....

cu toatea acestea daca doresti neaparat sa apara o felicitare...... si e ceva mai special mai degraba imi trimit un email la dexter[at]e-felicitari.net decat sa o incarci pe site

Fata`Trista

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
interesant primul mesaj ... am stat 5 minute si ma uitam la el ... incercam sa descifrez ... probabil era un nou cod de comunicare si noi nu l-am invatat

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:

Incearca alt program de creat felicitari.Flash Macker.Il iei de pe net si merge sigur.Cu programul pe care-l ai deja te amagesti si nu ne putem bucura de creatia ta.Te sfatuiesc sa iei legatura cu administratora Iuti caci ea e mai in masura sa te indrume.Ea iti poate raspunde si ajuta la felicitari.Ai incredere in ea si in noi,ceilalti caci te vom sfatui mereu.

Succes!

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila