10 replies to this topic
Postat 24 December 2006 - 03:49 PM
Citat gabidc68:
Doresc sa imi cer iertare de la toti utilizatori pe care i-am jignit , nedreptatit sau ironizat , nu voi mai posta nici un mesaj rautacios sau "spam" .
Va doresc tuturor sa aveti parte de un CRACIUN FERICIT si de un AN NOU CAT MAI BUN !
scuze:(((nu am vazut ca si tu ai scris acelasi topic....:((

SCUZE:((((((
Doresc sa imi cer iertare de la toti utilizatori pe care i-am jignit , nedreptatit sau ironizat , nu voi mai posta nici un mesaj rautacios sau "spam" .
Va doresc tuturor sa aveti parte de un CRACIUN FERICIT si de un AN NOU CAT MAI BUN !
scuze:(((nu am vazut ca si tu ai scris acelasi topic....:((
Postat 24 December 2006 - 04:26 PM
În seara de Crăciun,când bunătatea se aşterne în inimile noastre,când colindele răsună la casele tuturor,îngerii veghează sufletele noastre.Să devenim fiecare dintre noi mai buni şi pe lângă masă îmbelşugată de Crăciun să ne amintim şi de însemnătatea acestei sărbători!Va urez Sarbatori Fercite alaturi de cei dragi... Multa fericire si bucurie, dar mai ales PACE in suflet!
P.S Gabriel, cred ca e un pas important gestul tau si merita luat in considerare...Fii binecuvantat!
Postat 24 December 2006 - 10:48 PM
Postat 25 December 2006 - 02:41 PM
Citat disparut_93:

....pt ca dexter a disparut in spatiu si nu mai e de gasit

Si ....dece....castigatorul este gaby pt ca are deja 7 mesaje
:)))))))))
la ca nu se supara el... le las pe amandoua.... da mai dute si tu la topicu tau si mai pune poze, continut.... ca sa atragi cat mai multi la tine pe topic sa il intreci pe gaby

hmm.....pai tu ai uitat ca nu pot sa fac nicio miscare in legatura cu pozele?
Postat 26 December 2006 - 01:22 AM
Citat disparut_93:
3 zilishoare mici mici?
si daca nu atrag lumea in....3 zile....dispar??????
nailbiting:-ss.........................................
si ce sa ii fac lu gaby?sa il intreg
NOOOOO!MAI BINE IL INJUMATATESC
.....................(era o glumitza nevinovata
)
mai ai totusi 3 zile sa atragi lumea...
e si asta ceva... :P cu toate mesajele care le mai adaugi tu... cu cele care mai raspund diferiti utilizatori.... il intregi pe gaby

3zile?Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla