Salt la continut

anikik

- - - - -

14 replies to this topic

anikik

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 2 Postari:
Salut sunt noua pe aici voi?DACA VRETI SA-MI SCRIETI ADRESA MEA ESTE;anamaria12vd[at]yahoo.com (astept mesajele voastre)

Mesaj Modificat de dexter:
P.S: Nicodata sa nu iti faci publica adresa cu @ daca nu vrei sa primesti o gramada de spamuri aiurea

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
hmm... .asta nu e site de dating !!! prieteni poti sa-ti faci si aici... nu cred ca era nevoie sa faci un post unde sa pui adresa ta de mail !

crissa1923

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 123 Postari:
probabil disperarea atinge cote maxime!  

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
probabil... dar orium exista o gramada de-a site-uri de dating pe netul asta... nu trebuia sa posteze aici

crissa1923

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 123 Postari:
Citat disparut_93:
probabil... dar orium exista o gramada de-a site-uri de dating pe netul asta... nu trebuia sa posteze aici
 oricum e un alt topic pentru nou-veniti!daca ar fi tinut mortis sa se faca remarcata!

oana_ica

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 8 Postari:
Citat <b>anikik</b>: <div class="citat">Salut sunt noua pe aici voi?DACA VRETI SA-MI SCRIETI ADRESA MEA ESTE;anamaria12vd@yahoo.com (astept mesajele voastre)</pre><pre> </div>SALUT&nbsp; !!<br>

oana_ica

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 8 Postari:
Citat oana_ica:
Citat anikik:
Salut sunt noua pe aici voi?DACA VRETI SA-MI SCRIETI ADRESA MEA ESTE;anamaria12vd@yahoo.com (astept mesajele voastre)
SALUT !!     Si Mos Nicolae sa va aduca tuturor multa sanatate si bucurii!!

lenutzaurora

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 6810 Postari:
hmmm...Mos Niculae...

gloryoflove

Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 83 Postari:

ce legatura are jocurile cu noi venitzii ???

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
da intradevar... acum am observat si eu

o sa mut topicu acesta !

mioara31michka

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 7 Postari:
O maniera foarte frumoasa de ai primi pe cei nou venti,unde este ospitalitatea aia romaneasca.. sau e doar o vrajeala banala.

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
mai.... eu o primeam frumos daca facea si ea un topic de genu... salut ma cheama...
intelegi ? si in topic se prezenta si ea.... dar uitate oleaka la titlul forumului.. si a mai scris si cu majuscule toate literele.... acesta nu este un site de dating.... acesta este un site de felicitari animate si simple, si este si forum asa incat membrii site-ului sa poata sa mai discute si ei intre ei !

mioara31michka

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 7 Postari:
Da asa este trebuie sa ne mai si prezentam, dar poate...nu toti am invatat , asa ca nu e timpul pierdut... voi ce ziceti?   Hai sa -i uram bun venit fetii asteia si voi mie ca si eu sunt nou venita

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Bine ai venit! Am modificat putin mesajul tau.....

Modificat si titlul:) Spor la toti

elena_staicu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5531 Postari:
Buna si tie si bine ai venit.Nu este recomandat sa-ti dai adresa si amanunte de acest gen,deoarece nu acceptam astfel de date.Ai grija acum sa nu primesti spam-uri si sa ne scrii mereu pe forum.Orice probleme intampini nu ezita sa ne contactezi prin mesaje private sau mesaje pe topicuri,te vom ajuta cu tot ce putem.Succes!

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila