Salut sunt noua pe aici voi?DACA VRETI SA-MI SCRIETI ADRESA MEA ESTE;anamaria12vd[at]yahoo.com (astept mesajele voastre)
Mesaj Modificat de dexter:
P.S: Nicodata sa nu iti faci publica adresa cu @ daca nu vrei sa primesti o gramada de spamuri aiurea
14 replies to this topic
Postat 04 December 2006 - 11:11 AM
mai.... eu o primeam frumos daca facea si ea un topic de genu... salut ma cheama...
intelegi ? si in topic se prezenta si ea.... dar uitate oleaka la titlul forumului.. si a mai scris si cu majuscule toate literele....
acesta nu este un site de dating.... acesta este un site de felicitari animate si simple, si este si forum asa incat membrii site-ului sa poata sa mai discute si ei intre ei ! 

intelegi ? si in topic se prezenta si ea.... dar uitate oleaka la titlul forumului.. si a mai scris si cu majuscule toate literele....
Postat 07 August 2007 - 04:04 AM
Buna si tie si bine ai venit.Nu este recomandat sa-ti dai adresa si amanunte de acest gen,deoarece nu acceptam astfel de date.Ai grija acum sa nu primesti spam-uri si sa ne scrii mereu pe forum.Orice probleme intampini nu ezita sa ne contactezi prin mesaje private sau mesaje pe topicuri,te vom ajuta cu tot ce putem.Succes!
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla