239 replies to this topic
Postat 27 December 2006 - 07:30 PM
va recomand toate genurile...dar ceea ce ascult io cel mai des..este o muzica ce te inalta(HOUSE....creeaza dependenta!sincer va spun!!1
)!daca vrei sa simti ceva placut in stomacel asculta:NARCOTIC THRUST;IAN VAN DAHL,D.H.T,ASHIVA,A.T.B.,DJ SAMMY,.......DJ PROJECT......
4STRINGS(let it rain va recomand
)...etc....daca ma apuc acu sa ii scriu pe toti....explodeaza forumu ca va fi prea incarcat
Postat 30 December 2006 - 11:27 PM
Fata'Trista...imi pare rau daca tu ai ceva impotriva rock'ului,dar eu NU cred ca evanescence sau P.O.D.,sunt imitatii.....si.....sunt de conceptia ca fiecare cu gusturile lui,iar gusturile NU se discuta!Da,ai dreptate,guns'n'roses sunt buni...dar asta nu inseamna ca ceilalti sunt imitatori!....sau....preferi manelele?!?alea le crezi"muzica buna"?!?!
Postat 31 December 2006 - 10:14 PM
deci eu chiar am vb frumos... am zis ca unele formatii sunt de prost gust... Evanescente nu se ridica la rangu` lu Gun`n`Roses... sau alti care sunt de multi ani ... canta fain ... am toate melodiile lor ... dar asta nu inseamna ca ascult toate idioteniile ce apar... cel putin in Romania ... putini canta fain ... Chiar acum ma duc la concertu` lu Cargo .... De ei chiar nu cred ca ai avea ceva de zis... fiecare e cu stilu` diferit ... mai intai a fost rocku` lu Elvis ... dupaia s`a extins ... in rock clasic... rock alternativ... apoi gen` punk si toate idioteniile ce au aparut ... deci ... e un drum lung lung ... nu am nika cu rocku` ... peace ...
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla