Scrie aci textele care doresti sa le pun la felicitari
Postat 08 November 2006 - 12:29 AM
esti apa limpede de izvor,
esti liniste muntilor.
esti prima raza de lumina,
esti dimineata senina.
esti soarele stralucitor,
esti norul trecator.
esti verdele crud al primaverii,
esti floarea vesnica a iubirii!
esti pasarea ce canta,
esti tot ce sufletu-mi alinta.
esti frumusetea zilei de maine,
esti totul!!dar nu esti langa mine.
Postat 08 November 2006 - 05:02 PM
esti apa limpede de izvor, esti liniste muntilor. esti prima raza de lumina, esti dimineata senina. esti soarele stralucitor, esti norul trecator. esti verdele crud al primaverii, esti floarea vesnica a iubirii! esti pasarea ce canta, esti tot ce sufletu-mi alinta. esti frumusetea zilei de maine, esti totul!!dar nu esti langa mine. |
frumoase versuri![]()
Postat 08 November 2006 - 08:38 PM
Daca gresesc sa ma atentioneze cineva.... mai ales dexter... ca virgula cred ca el site cel mai bine ce-i ala spam
Postat 09 November 2006 - 12:23 AM
Citat CAMMELUTZA
frumoase versuri |
![]()
merci dex! am intentionat sa fac o felicitare, cu aceste versuri, dar cum nu am timp poate faci tu una !!!!!!!!cadou de craciun!!ce zici?![]()
Postat 09 November 2006 - 08:01 AM
Citat Desolator
|
Ma bucur ca nu ti s-a parut ca o jignire cele spuse de el
desi mie asa mi s-a parut. Oricum, vreau sa te felicit si din partea mea pt versuri... dar daca ai putea sa-mi zici si mie cam in ce tema as putea face o felicitare cu aceste versuri? .... nu prea stiu....
! ![]()
Postat 09 November 2006 - 10:18 PM
| disparut esti sensibil tare vad la chestii de genu stii bine ca nu am nici o intentie sa jignesc mai ales o fata |
Dupa cum am mai spus intr-un al post.... am foarte putini prieteni... si cred ca toata lumea din juru meu face rau
Postat 10 November 2006 - 01:12 AM
Citat CAMMELUTZA
Ma bucur ca nu ti s-a parut ca o jignire cele spuse de el |
tema? iubire neimplinita!!!!! sau dragoste neimpartasita sau simplu esti.... iar ca poze poti folosi o gramada din frumusetile tarii noastre: ape munti flori si mai vezi ce scrie in poezie
Postat 10 November 2006 - 12:40 PM
Raspunde la acest subiect

Logare
INREGISTREAZA-TE !

Sus
Raspuns
Citare Multipla