Salt la continut

in curand urmatoarele upgrade-uri - saptamana viitoare

- - - - -

4 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Salutare. deoarece nu mai lucrez o sa am timp mai mult pentru site. In curand vor incepe niste upgrade-uri majore. In primul rand saptamana aceasta preconizez ca va fi schimbata sectiunea de useri -- voi reface loginul si registerul. Pe langa aceasta vor fi schimbate probabil si sectiunea de display ale felicitarilor-- sper sa am timp sa refac si sectiunea de trimitere.

Din cauza acestor schimbari majore probabil ca va trebui sa dezactivez anumite functii. Cred ca vor fi dezactivate urmatoare functii:
Profilul meu
Sectiunea de vizualizare a profilurilor

ACESTE OPTIUNI VOR FI DEZACTIVATE LUNI DE LA ORA 12 MAXIM 13. OPTIUNILE PROBABIL CA VOR FI DEZACTIVATE PANA JOI.

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Ei bine... aceste schimbari vor avea loc saptamana viitoare. Nu am timp aceasta saptamana.. mai am cateva lucruri de rezolvat

lidia2000

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 907 Postari:
          Intru foarte greu pe FORUM,dupa multe incercari de login.

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
fara suparare... dar dexter vrea sa pastreze o anumita ordine pe forum si aici era vorba de upgrade-uri asa ca se vb despre up-grade-uri.... incerca-ti ca fiecare lucru sa il pune-ti la locul potrivit... nu de alta da s-ar putea sa ne dea dexter cu vreo ceva in cap....
 Sa nu te superi ca ti-am zis...

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
momentan lucrez offline pe versiunea beta...... Cu toate acestea pot exista anumite probleme deoarece lucrez pe aceiasi baza de date.

Cu alte cuvinte au inceput upgrade-urile la site.

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila