Salt la continut

update e-felicitari.net

- - - - -

7 replies to this topic

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:

Salutare momentan lucrez la o noua versiune a site-ului.

Cei care doresc mai multe detalii pot intra aici  

De asemenea daca aveti sugestii va rog sa le spune-ti 

Din blog citez ce s-a lucrat pana acuma:

Am creat o noua clasa de template-uri(nu mai folosesc smarty)…. cred ca e mai bine asa…

Azi am reusit sa convertesc functiile facute deja pana acuma cu noul modul de template.

Doresc sa adauga o noua optiune:

*** comentariu felicitare(membri si cei care nu sunt membri pot comenta felicitarile) [update: adaugat listarea comentariilor… va aparea cat de curand si adaugarea lor]
*** voi reface sistemul de voturi sa functioneze corect

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:

Tare.... iti doresc succes !!! sa reusesti ceeea ce doresti sa faci... ! chiar daca e totusi ceva de (munca:P) sunt sigur ca vei reusi... dar vezi ca graba strica treaba asa ca fii sigur ca faci incet si bine :D

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:

deja s-au facut multe progrese cu noua varianta a site-ului

pentru mai multe detalii intrati pe http://www.cereri.info/2006/08/15/1508-update/ 

de asemenea linkul de test este beta.e-felicitari.net 

Astept pareri si sugestii, Ms si spor sa aveti

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
Intradevar.... e tare... as vrea sa spun si eu o sugestie... vreau ca smiles sa fie la forum ca virgula cand pui un comentariu la o felicitare... adik sa apara ei asa sa nu trebuiasca sa dai click pe ceva... si sa apara toti zambaretii ! ca asa e aiurea... si se incarca greu.. si nu-ti mai vine sa pui smiles :D:D

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:
Citat disparut_93
Intradevar.... e tare... as vrea sa spun si eu o sugestie... vreau ca smiles sa fie la forum ca virgula cand pui un comentariu la o felicitare... adik sa apara ei asa sa nu trebuiasca sa dai click pe ceva... si sa apara toti zambaretii ! ca asa e aiurea... si se incarca greu.. si nu-ti mai vine sa pui smiles :D:D

In noua varianta asa e......

intra aici 

uita-te in josul paginii.... unde poti lasa comentariu.....

acuma se incarca mulkt mai repede..... si prima oara merge mai greu apoi se incarca aproape instantaney 

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
ok !!! atunci va fi mult mai super !!! :P

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:

Si ce ai zice si de un concurs... odata cu terminarea lucrarilor ? ........ ma gandesc la  .. fiecare membru sa creeze cate o felicitare... sa fie puse felicitarile pt concurs pe o anumita pagina... fiecare membru ...si vizitator sa voteze... si timp de vreo saptamana... si cine castiga... te gandesti u la un premiu :D:D   !

Ce zici ? 

dexter

Webdeveloper

• Administrators
  • 1026 Postari:

hm.... Subiect offtopic..... Aici se discuta despre upgrade.

Fa un alt topic si putem discuta acolo! 

Raspunde la acest subiect

You can make 1 more posts today.
Aceasta mesaj trebuie aprobata de un moderator inainte de a deveni vizibila