Salt la continut

Muonline

- - - - -

19 replies to this topic

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
Sal all. nu am mai intrat de mult pe site dar akum ca am revenit vreau sa am o revenire in fortza :P Cui de aici ii place jocul muonline ?

free8alina

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 10 Postari:
 asta cum sa intelegem?
"Mu"-online??????????????
ha ha ha

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
:| adik... ce vrei tu sa intelegi ? nu e mu-online ci muonline asa se keama jocu :| daac n`ai o legatura mai intai intreaba :| nu rade de mine aiurea

cristi.m

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 1310 Postari:
sal man se pare  k nu prea ai adeptzi la MU si unii mai si rad d tine k nu stiu jocul

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
Nu`mi pasa..  tot ce vreau e ca cei... care habar nau cei aia muonline sa nu posteze ... :| ca nu am sa rspund la toata lumea cu ce se mananca muonline ! asa ca sa posteze cei care stiu despre joc si carora le place cat de cat... bine inteles si altii care sunt curiosi despre joc si ar vrea sa joace.... sau alte kestii  dar nu astia care nu le place jocul si vor sa faca mishto de el sau cei care hbar nau cei ala dar nici nu`i intereseaza...... !

maris_stea

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 533 Postari:
decat sa te certi cu lumea mai bine spune-ne cu ce se mananca jocul asta. m-ai facut curioasa.

nina magda

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3364 Postari:
Citat maris_stea
decat sa te certi cu lumea mai bine spune-ne cu ce se mananca jocul asta. m-ai facut curioasa.

AI  DREPTATE  maris-stea...VREM EXPLICATII NU CEARTA!!

Suntem curiosi sa stim si noi ce fel de joc e si cum se joaca , pentru ca nu toata lumea stie  ce fel de joc  e....fara suparare deci...asteptam  lamuriri!

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
deci... in sfarsit cineva pe gustu meu :D:D pai... mai multe despre acest joc puteti gasi pe www.muonline.com .... ma rog in joc trebuie sa`ti creezi un erou si cu el omori monstri ...cu fiecare monstru omorat primesti experient..pe baza la experient faci levele. pt a juca mai intai trebuie sa`ti faci cont pe un server de muonline v`as putea recomanda www.explossivemu.com ... sau puteti intra pe www.mu.hopzone.net da`ti view muservers si alegeti unu din serverele de acoolo..... dupa ce ti`ai facut cont pe un server de muonline .... de pe site`ul serverului de la sectiunea downloads copii clientul si dupa ce copiii acest client la tine pe pc .... intri in joc si iti faci erou si te apuci de facut levele.. la un anumit level ajungi sa dai reset. dupa ce dai reset incepi din nou de la lvl 1 dar cu aceleasi puncte la satuts si cu aceleasi itme care le aveai si armura. daca vreti sa va apucati de acest joc si alegeti serverul explossive ... in joc am numele DiSpArUt ... si voi fi bucuros sa va ajut ! 

nina magda

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 3364 Postari:
Citat disparut_93
deci... in sfarsit cineva pe gustu meu :D:D pai... mai multe despre acest joc puteti gasi pe www.muonline.com .... ma rog in joc trebuie sa`ti creezi un erou si cu el omori monstri ...cu fiecare monstru omorat primesti experient..pe baza la experient faci levele. pt a juca mai intai trebuie sa`ti faci cont pe un server de muonline v`as putea recomanda www.explossivemu.com ... sau puteti intra pe www.mu.hopzone.net da`ti view muservers si alegeti unu din serverele de acoolo..... dupa ce ti`ai facut cont pe un server de muonline .... de pe site`ul serverului de la sectiunea downloads copii clientul si dupa ce copiii acest client la tine pe pc .... intri in joc si iti faci erou si te apuci de facut levele.. la un anumit level ajungi sa dai reset. dupa ce dai reset incepi din nou de la lvl 1 dar cu aceleasi puncte la satuts si cu aceleasi itme care le aveai si armura. daca vreti sa va apucati de acest joc si alegeti serverul explossive ... in joc am numele DiSpArUt ... si voi fi bucuros sa va ajut !

multumim de explicatii !!

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
cu placere.

maris_stea

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 533 Postari:
 vai capu' meu......................

chichi

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 15 Postari:
nu asa trebuia sa reactionezi cind au facut ha ha poate nu era de rea vointa oricum tu sti iar alti tiau atras intentia bine facut

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
intradevar.... se putea sa nu fie din rea vointa dar totusi mi s-a parut putin ironic.. ::) credeam ca-si bate joc de mine. ca ma face analfabet.... de asta am reactionat asa cum am reactionat !

chichi

Junior Member

• Membri
  • PipPip
  • 15 Postari:
nici o problema tre sa iei lucrurile mai cu calm oricum iti doresc in continuare numai bine si sper ca nu teai suparat pe mine

disparut_93

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 998 Postari:
nu...... nici gand.. nu m-am suparat si nici n-am de gand sa ma supar... oricum... sunt mmai mic ca tine am 12 ani asa ca trebuie sa asuclt de cei mai mari !

gabidc68

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 5822 Postari:

Pare un joc destul de interesant , atat cat nu devine agasant prin violenta vizuala sau de limbaj !

Insa un joc mult mai interesant este invatarea unor deprineri practice (mecanica auto, inot, electronica , arta fotografica , utilizarea unui instrument muzical, etc) sau chiar a unei limbi straine !

CAMMELUTZA

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 2113 Postari:
Citat nina magda
Citat disparut_93

multumim de explicatii !!

simonutza_ciobanu

Senior Member

• Membri
  • PipPipPip
  • 494 Postari:
multumim k ne-ai lamurit

apostol

Junior Member

• Membri
  • Pip
  • 1 Postari: